• 9.373.069 stemmen

A Good Old Fashioned Orgy (2011)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Alex Gregory en Peter Huyck

Met onder meer: Lake Bell, Leslie Bibb en Lindsay Sloane

Releasedatum: 26 januari 2012

Plot A Good Old Fashioned Orgy

"A comedy about old friends in new positions."

Een groep dertigers, die al vrienden zijn sinds de middelbare school, geven regelmatig zomerfeesten in een vakantiehuis in de Hamptons. Wanneer de vader van Eric besluit het vakantiehuis te verkopen komt hier een eind aan. Om het groots af te sluiten roept Eric zijn vrienden op om nog één keer een feest te geven: een orgie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van erik1677

erik1677

hahaha jaja, ik ben benieuwd

avatar van Filmpje1

Filmpje1

ziet er niet slecht uit. enig idee wanneer die uitkomt?

2 september in de VS.

Ik betwijfel of dit hier een release krijgt.

De personages gedragen zich alsof ze zich in een tienerkomedie bevinden en 20 jaar jonger zijn.

Nav de trailer verwacht ik een hele slechte film.

avatar van Filmpje1

Filmpje1

Ah oké bedankt.

Daar heb je in der daad wel een punt. we zullen het wel zien.

avatar van hrdcr-hooligan

hrdcr-hooligan

Film was wel leuk, beetje sloom af en toe.

Maar leuk voor een doordeweekse avond te overbruggen 2,5*

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Lijkt me een heel zielig filmpje na het zien van de trailer.

Halen ze tegenwoordig alle taboes uit de kast om er vervolgens een film van te maken? Mijn voorspelling: een flop!

avatar van Euro551

Euro551

Net gezien in de sneak preview.

Geen beste film...al speelde Tyler Labine wel erg goed!

Twee sterren voor hem!

avatar van zerodopa

zerodopa

Wat een ontzettend treurig slechte film was dit. Ik ben na pakweg 1/4 van de film weggelopen. De grappen zijn te flauw voor woorden en de acteurs ronduit vervelend om naar te kijken. Op geen enkel front was deze film amusant. Zelfs de vrouwen in de film deden naar aan, omdat het hele verhaal zo slecht was. Niets was te waarderen aan dit stuk KUL wat er voorgeschoteld werd.

ijkt me een heel zielig filmpje na het zien van de trailer.
--> aldus Sjoerdow

Nou beste Sjoerdow dat heb jij 100% juist ingeschat. Het was niet te harden !!

avatar van Number23

Number23

Ik kan er niks aan doen en misschien zou het niet eens mogen , maar ik vind deze film bijzonder grappig. Komt deels door het verhaal, deels door het onderwerp en deels door de acteurs. Sudeikis vind ik gewoon een geinige kerel(vond Hall Pass ook erg leuk, wederom zeer fout) en een goede komiek. Ook Labine is geweldig en steelt de show. De andere mannen zijn niet zo bijzonder, erger nog, het personage Duquez vond ik het meest irritant. Ook belangrijk voor de kijkervaring is het feit dat er een paar mooie vrouwen tussenlopen. Sarafyan(prachtig, zwoele ogen), Borth(heerlijk koppie) en Bell(geweldig lijf) zijn de absolute toppers. Ik heb me heerlijk vermaakt bij deze 7e bioscoopfilm van 2012

avatar van Destralak

Destralak

Gisteren de film in de sneak gezien. In het begin kwam de film qua humor voor mij wat langzaam op gang, maar door de treffende grappen en acties van de mannelijke karakters (vooral van Mike (Labine)) verliet ik de zaal met een brede grijns.

Toegegeven, het verhaal van de film was niet bijster speciaal, maar de humoristische manier waarop men naar de hoofdact toespeelde, soms met opwekkende plaatsvervangende schaamte, was goed uitgewerkt. De grappen waren origineel en goed ingespeeld op de momenten in de film.

Er waren een paar kleine minpuntjes. Ten eerste is het opbouwend deel net iets te langdradig. Verder schijnt volledig naakt steeds hipper te worden, en laat men niets meer aan de verbeelding over. Dat hoeft voor mij helemaal niet; wanneer men subtiel de edele delen verhult weet heus iedereen wel wat er gebeurt, een porno zet ik thuis wel op - hoewel men natuurlijk wel zoiets kan verwachten met zo'n titel.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ook in de sneak gezien, en deze film komt met stipt op de meest irritante bioscoopbezoeken EVER. Misschien komt het omdat ik een meisje ben, of omdat ik het verhaal gewoon totaal niet grappig vond en het werkelijk niets om het lijf had, op een paar platte grappen na en enkele irritante personages waar je totaal niks voor voelt. Ze zijn allen even plat, oppervlakkig en nietszeggend.

Ik ben echt niet vies van wat seks in een film, maar vanaf de openingsscène wist ik al dat dit het niet ging worden. Ik zakte steeds verder weg in mijn stoel en begon op een gegeven moment (de zaal was toch bijna leeg, shocking) maar van ellende mijn tweets te lezen. Veel interessanter dan die langdradige 'wannabe grappige o- wat- zijn- we- toch- oud- aan- het- worden- maar- we- willen- jong- zijn' zooi.

Ik heb welgeteld twee keer gelachen: Een keer door de film, de andere keer bij de aftiteling. Ik wist ook niet hoe snel ik de zaal uit moest komen. Ik ben blijven zitten omdat ik mijn vriend wel hoorde lachen af en toe, anders was ik na 20 minuten weggelopen. Gewoon al omdat het acteerwerk om te huilen was.

Lang geleden dat ik me zo geirriteerd heb tijdens een film.

avatar van Fred2011

Fred2011

Snap de reacties hierboven totaal niet en al helemaal niet dat je tijdens de film de zaal hebt verlaten. Vond dit toch echt wel een leuke humorfilm. Heb veel gelachen en hij verveelde niet.

Dus ga dat zien!

avatar van Hakunamatafaka

Hakunamatafaka

Fred2011 schreef:

Dus ga dat zien!

Pas nou op met wat je aanricht...

avatar van eppy

eppy

Had meer te bieden dan ik had verwacht, mischien komt het door het feit dat ik bij de leeftijdscathogorie van deze film hoor.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Elineloves schreef:

Lang geleden dat ik me zo geirriteerd heb tijdens een film.

Fijn, nu weet ik zeker dat ik hem niet wil zien!

Bedankt voor de waarschuwing Eline

avatar van kalehein

kalehein

Nou zojuist een soort van trailer gezien...

ik heb zo'n vaag vermoeden dat het een waardeloze film is...

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Een keer of 3 moeten lachen in deze puberale 'popie jopie' film. Tyler Labine was wel grappig als dikke goedzak voor de rest had ik niks met de personages.

avatar van pieterTk

pieterTk

Mijn god, naar dit niveau ga ik mezelf niet eens naar verlagen.

avatar van gauke

gauke

Eeb oersaaie, nogal deprimerende, slappe en teleurstellende film, die eerder eigenaardig is dan sexy. Het script is ongeloofwaardig, houdt er vreemde ideeën op na hoe vriendschappen werken en lijkt bijna geschreven door iemand die nooit een meisje had, nog maagd is en slechts kan fantaseren hoe 'het' zou zijn. De regisseurs etaleren dan ook een kinderlijke behoefte om bij iedere gebeurtenis de geile kant te laten zien; goede dialogen of "normaal" gedrag worden daarbij vergeten met als effect dat je er geen moment opgewonden van raakt, eerder doodmoe. De cast, hoewel enthousiast, is niet in staat om boven het gebodene uit te stijgen.

avatar van wwelover

wwelover

Flauw? Ja zeker. Leuk? Ja zeker. Het moet je wel liggen natuurlijk, want het is natuurlijk erg ongeloofwaardig en absurd, maar de humor en acteurs zijn leuk. Vooral Sudeikis is weer op dreef. Had wel graag wat meer van Will Forte gezien, die erg geestig was. Leuk om samen met vrienden te kijken, merkte in de zaal dat veel meisjes het ook leuk vonden, had ik niet verwacht.

avatar van Shinobi

Shinobi

Ik moet zeggen dat ik dit toch wel een vermakelijke en onderhoudende comedy vond.

Uiteraard is het een ongeloofwaardig gegeven dat vrienden vanuit het niets een orgie met elkaar gaan houden en ze geven er één voor één allemaal aan toe.

Maar het wordt gewoon leuk gebracht met grappige personages en dan met name de goedzak Labine.

3,5 Sterren.

avatar van skipy05

skipy05

Ik vond hem vrij goed. Beter dan verwacht.

Er zaten leuke grappige dingen in.

avatar van den_hannes

den_hannes

Geen slechte film. 90 minuten niet verveeld,veel grappige momenten in de film,maar niet overdreven grappig. 3*

avatar van Waku

Waku

Behoorlijk hoge IMDB score.

Het is mij een raadsel waarom.

Vreselijke overdreven amerikaans aanstellerig.

Slecht geacteerd. Saai.

Maar het ergste van alles is dat de komedie gewoon simpelweg nergens leuk wordt..

Enkel zwaaien met dildo's en zo vaak mogelijk het woord neuken gebruiken maakt een film

nu niet bepaald lollig. Zelfs de dikke 25 jaar oude reeks Porky zijn nog leuker om naar te kijken.

avatar van Justinw

Justinw

Simpel, flauw, makkelijk, ja maar heb me er prima mee vermaakt.

Vind Jason Sudeikis en Tyler Labine als duo wel werken.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Redelijk voorspelbaar en het blijft grotendeels binnen de perken zonder spectaculaire grappen of grollen maar de situaties worden geloofwaardig naar voren gebracht zonder aanstellerige fratsen. De meervoud van de cast weet een goede performance neer te zetten.

avatar van stinissen

Magere komedie met zelfs niet 1 geslaagde grap verder nog een kleine rol van Don Johnson als de vader.

avatar van schumacher

schumacher

Ik ben iemand die zeer snel en makkelijk om iets kan lachen, zelfs om domme vozigheden ofzo maar in deze? Ik heb welgeteld 1 keertje moeten lachen en daar bleef het bij, dit is gewoon een films zoals er velen zijn en cinema onwaardig. Nee, de film op zich was niet saai, het ging goed vooruit, het is dus niet zo deze film verveeld ofzo, zo slecht is deze nu ook weer niet maar als ik zie staan komedie dan verwacht ik deze me toch meermaals aan het lachen kunnen brengen en dat gebeurde absoluut niet. De enige reden waarom ik 1.5 geef is om de paar schoon vrouwen die erin meededen.

Mijn advies; deze in de cinema gaan bekijken is pure geldverspilling, bekijk deze gewoon eens thuis, het is sowieso geen film waar iemand na paar weken nog over spreekt..

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Een film met Will Forte. Die moet ik zien! Heb hem al een paar keer bij How I Met Your Mother gezien. Daar was ie erg grappig. Ben benieuwd hoe hij het in deze film doet.