• 9.371.617 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Zuid-Afrika

Geregisseerd door: Mike Elliott

Met onder meer: Sharni Vinson, Elizabeth Mathis en Gideon Emery

Plot Blue Crush 2

De beeldschone 18-jarige Dana is een topsurfer met een kast vol trofeeën. Wanneer haar vader haar onder druk zet om het rustiger aan te doen en naar de universiteit te gaan, vlucht ze weg uit haar huis in Beverly Hills. Ze reist af naar de stranden van Zuid-Afrika, naar 's werelds mooiste surfplekken. Het is tevens het land van herkomst van haar overleden moeder. Hier begint ze aan een zwerftocht langs de adembenemend mooie zuidkust van Afrika om haar moeders droom te verwezenlijken: een lange foutloze rit over de moordende golven van J-Bay.

avatar van fritsy

fritsy

Beeldschoon zijn ze wel, nu alleen nog acteren?

avatar van bobke90

bobke90

Mooie film, met enorme mooie natuur. Niets op aan te merken.

avatar van mikey

mikey

enorme mooie natuur?

hoe bedoel je dat?

Wil hem wel zien hoor, natte meiden die knokken tegen ... natuur, natuurlijk.

avatar van bobke90

bobke90

Mooie landschappen é, de uitzicht op zee, die golven, de savanne etc.

avatar van DeZjos

DeZjos

Behalve over de prachtige natuur en de dames die in de cast zijn opgenomen, is er weinig goeds over deze film te zeggen. Flinterdun en voorspelbaar verhaal. De tweede verhaallijn met de stropers op olifanten raakt helemaal kant noch wal en lijkt een vrij zinloze toevoeging aan de film. Thema's zijn slecht uitgewerkt. Slecht acteerwerk. Zonde van mijn tijd om hier naar te kijken.

avatar van stinissen

Vervelende meiden en super lelijk vooral Sasha Jackson is echt niet om aan te zien net als de film zelf , wat verlang ik weer terug naar het veel sterkere Blue Crush (2002) wat veel beter was.

Deze prent zal het misschien wel goed doen bij 10-jarige onderons maar moet het hebben van het best wel geslaagde eerste deel.

En dan vergeet ik nog te zeggen dat de film mier mier zoet was.

avatar van zyntex

zyntex

stinissen schreef:

En dan vergeet ik nog te zeggen dat de film mier mier zoet was.

Sasha niet om aan te zien? Haha zij is echt wel knap

avatar van rotem

rotem

Lekker wijf en veel golven........... Best een aardige film voor op een regenachtige avond.

avatar van blurp194

blurp194

Lang niet zo leuk als het origineel, houterig geacteerd en met een verschikkelijk suf verhaal. Maar als je daar niet al te veel op let, het geluid en de ondertitels uitzet en vooral naar de beelden kijkt is het nog wel uit te houden... want dan lijkt het een reclamefilmpje voor een strandvakantie. Misschien helpt het weer daar ook bij... want regenachtige avonden genoeg deze zomer.

avatar van henkula

henkula

zonde dat ze er een 2 achter gezet hebben zodat het lijkt op een vervolg.

het is wel een stoffig verhaal, maar het gaat gelukkig niet over geld.

want waar gaat het om, surfen en dat laten ze goed zien, buiten een paar rare inplak stukjes na.

de camera's klikken, enorme telelenzen, goede muziek, dat maakt het spannend.

avatar van Decec

Decec

Een goede dramafilm...

Een mooi verhaal...

Prima acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit...

Ook perfect mooi omgeving voor zee (golven),

landschappen en dier...

Perfect camerawerk voor prachtige golven...

Gezellig achtergrond muziek (Dolby Digital)...

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond het maar een matige film. Deel 1 heb ik nog nooit gezien dus ik kan hiermee geen vergelijking maken. Helaas was ik totaal niet onder de indruk van onder andere het acteerwerk. Wat kwam dat nep over zeg. Het serieuze ondertoontje van de verstoorde relatie tussen vader en dochter komt totaal niet uit de verf. En zo kan ik meerdere dingen noemen die heel fake overkwamen. Op zich had ik wel wat mooie beelden van Zuid Afrika verwacht maar ook dit ontbrak. Kortom: jammerrrrrr maar helaas !

avatar van PSV_Supporter

PSV_Supporter

Slap verhaal, wel mooie plaatjes.

Deze film mag nog niet in de schaduw staan van het 1e deel.

avatar van Parisa

Parisa

Nog maar 4 meningen. Laat ik er nog 1 bijzetten.

Zeer slechte teen flick die het niveau van 'onze' jaren 90 tiener tv series niet eens haalt. Het script probeert vanalles en faalt ook jammerlijk in dat alles. Men probeert wat drama en wat actie toe te voegen en eigenlijk is het gewoon allemaal slecht.

Waarschijnlijk heeft iedereen 1 acteerles gehad ofzo. Verschillende dingen zijn wel een glimlach waard, zoals het moment dat men met bulldozers het krot aan zee (waar ze wonen) afbreekt en ze nog binnen zijn en daarom 'wegrennen'. Maar dat 'wegrennen' doen ze zo sloom en apatisch dat ik dus even moest grijnzen. Een ander moment is in de krottenwijk (?) waar ze wegrennen voor de badguys en eigenlijk hebben ze de meiden al ingehaald, maar de meiden hangen aan een auto en de badguys stoppen ineens met rennen terwijl ze, als ze hun armen uit hadden gestrekt, ze al te pakken hadden gehad. Vervolgens blijven de meiden nog heel lang aan de auto hangen, maar de bestuurder (onbekend) stapt niet uit om ze te verwijderen???

Gelukkig helpen de mooie zee en mensen om deze film in ieder geval nog iets mee te geven.

avatar van Dk2008

Dk2008

Je vraagt je inderdaad af of een tweede film wel nodig was. Nieuwe bezetting met een nieuw verhaal. Wat mooie locaties. Maar als geheel slap aftreksel van de eerste film. Hup het vliegtuig in, hup op de plank en surfen maar met de hippies, kom zeg. De surfbeelden worden nu wel afgezaagd. 2.0

Nou het begint al vrij kut, met véél te harde en veel te véél irritante muziek!

De actrices zijn van niveau C (GTST is beter) en eigenlijk gaat het (in tegenstelling tot het mooie Blue Crush 1) nergens over ?

Kzit nu een uur te koekeloeren en nog steeds vink het niet boeiend.....

Oké gelukkig is uur nr. 2 veel beter en kan ik de film toch goed waarderen ?

Na uur nummer 2 heb ik ook een ander cijfer voor deze Blue Crush 2

3 sterren. (Alleen hoe verander ik dat?) (oh is al gebeurd ziek nu ?)