Tactical Force (2011)
Genre: Actie
Geregisseerd door: Adamo P. Cultraro
Met onder meer: Steve Austin, Michael Jai White en Lexa Doig
Plot Tactical Force
Een training voor een SWAT-team van de politie van Los Angeles lijkt vreselijk mis te gaan wanneer ze het moeten opnemen tegen twee rivaliserende bendes. Ze zitten opgesloten in een verlaten hangar en hebben alleen maar losse flodders in hun geweren.
Tate
Lampone
Kenny
Vladimir
Tagliaferro
Bij deze gewijzigd. Dank voor het melden!
Je kunt een volgende keer ook via de Corrigeren tab zelf een correctie indienen.
DiDa
Bij deze gewijzigd. Dank voor het melden!
Oké, bedankt!
Trailer:
Nasser Entertainment - nasserentertainment.com
Ziet er cool uit!! Voor iedere actiefan een goede film lijkt me....
hannes3
Gisteren deze film gezien.
Zeker 1 van de slechtste van Steve Austin, ondanks het meespelen van Michael Jai White.
Ik kan hier dan ook niet meer dan 1 ster voor geven.
FillumGek
Ik heb deze eigenlijk maar met één reden aangezet en dat is de aanwezigheid van Steve Austin ( en Michael Jai White een beetje). Deze WWE ster is één van de weinige worstelaars die ik op het witte doek ook graag zie spelen. Helaas is het wel een erg standaard actiefilmpje, maar wel eentje die makkelijk te behappen is.
Het is helaas geen knalharde actiefilm geworden. Al snel blijkt dat humor een bijna net zo'n belangrijke rol speelt. Een keertje in de lach schieten als de baas uit zijn vel springt of een aantal one-liners in de rondte smijten. We kennen het wel, en het zit hier ook weer in. Het verhaal is erg oppervlakkig en de twists enorm voorspelbaar. Helaas wordt er iets teveel gebruik gemaakt van ongepaste slowmo's die simpelweg de hardheid uit de actie halen. De snelle scene overgangen gingen op den duur ook een beetje op de zenuwen werken. Kwam een beetje popiejopie over.
Opvallend en ook een beetje jammer is dat bijna de hele film zich in de hangar afspeelt. Geen auto-achtervolgingen of instortende gebouwen dus. Schietwerk is enorm simpel, maar gelukkig scoort de cast een goede voldoende. Acteren is niet Austin's sterkste punt, maar zijn aanwezigheid alleen al blijft indrukwekkend. White is een goede sidekick en jammer dat de mooie Lara Croft look-a-like Doig een beetje ondergesneeuwd raakt. Ook nog een rolletje voor Keith Jardine, al kan ook hij niet zo goed acteren.
Vermakelijke wegkijker die vooral door de cast best leuk is. Het actiewerk is echter totaal niks speciaals.
louisvf
Trailer ziet er erg slecht uit... Lelijk geschoten, amateuristische shots en b-acteerprestaties
Tonypulp
Enige leuke is de cast ja, erg tof zelfs op dat vlak. Austin en MJW zijn top namen voor zo'n overduidelijke low budget flick waar redelijk simpele actie gepaard gaat met vele cheap shots wanneer het op de humor neerkomt, hoewel soms wel goed droog geleverd door eerder genoemde
. Simpele look, probeert veel te verbloemen met flashy effectjes, eigenlijk die typische trukendoos die wordt opengetrokken maar zoals wel vaker weinig succesvol is. De doelgroep is duidelijk, fans van deze beide heren zullen zich prima vermaken, een ieder ander doet er goed aan om het te vermijden.
Ondanks het meespelen van hork Steve Austin keek deze actie film zich lekker weg. En dat kwam vooral door de bad guys en door de humor (vaak droog). Het verhaal is simpel maar wel leuk uitgevoerd en omdat de vaart er goed inzat verveelde hij eigenlijk nergens (de duur van de film zat natuurlijk ook mee). Met de actie in deze film zit het ook wel goed, het is goed gedoseerd en ook niet echt overdreven. Zoals gezegd vond ik Steve Austin spelen als een hork maar de bad guys te weten Michael Shanks en vooral Adrian Holmes vond ik best leuk. Het einde was overigens belachelijk en wat er in het koffertje zat mag joost weten ?
Lefgozer
Aardige wegkijker met de nodige actie en met Stone Cold en Michael J. White (Black Dynamite/Blood & Bone) spelen er leuke acteurs in.
gauke
Stereotype B (actie)film biedt exact wat je kunt verwachten: lekkere actie met een greintje (macho) humor, nogal wat zwakke plekken in het plot (ik las dat het plot zo slecht in elkaar zat dat het leek of de acteurs het verhaal zelf geschreven hadden) en bedroevende dialogen en slecht spelende acteurs (van een worstelaar mag je dat ook niet verwachten). Er was overduidelijk geen geld voor meerdere locaties.
Matige over the top aktie-film en veel onnodige flauwe humor.
djelle
"Ze zitten opgesloten in een verlaten hangar en hebben alleen maar losse flodders in hun geweren."

deGVR
Goede acteurs (Of moet ik zeggen Goede acteurs voor de actie liefhebber die tenenkrommende one-liners vet vinden?), generiek verhaal in een nieuw sausje en veel te veel wisselingen van degene die de overhand heeft: Dan is het weer de ene slechterik die de overhand heeft, dan weer de good guys, dan weer de andere slechterik, dan blijkt er nog iemand te leven uit het kamp van die ene slechterik en heeft die in een keer weer de overhand.
We vinden het allemaal niet erg, omdat er veel geschoten wordt, er aardige vuistgevechten zijn er veel grapjes tussendoor worden gemaakt.
Het einde slaat helemaal nergens op en dat doet wel pijn, want het is onnodig gecompliceerd. Opeens zitten er meerdere mensen in een undercover operatie van de FBI en het blijkt dat die er de hele film ervoor hebben gekozen om mensen neer te schieten en het leven van de vier SWAT mensen op het spel te zetten. Overigens is vaak ook goed te zien dat er weinig budget was, en dat levert situaties op waarvan Michael Jai White waarschijnlijk flashbacks van kreeg naar Black Dynamite! Vooral op het einde als die vent zonder nek in dat stuk ijzer valt en hij nog even naar boven komt om te kijken en het ijzer gewoon meebeweegt, waarna hij doodvalt en het ijzer weer terugbuigt.
De actie en gevechten zijn best oke rest is slecht en verhaal is soms onsamenhangend.
2,5 ster
speetey
meer actie-komedie
B-C film
alleen de vecht scenes zijn nog beetje om aan te zien, de rest is erg zeer matig
stievies
Wat een slechte film vol met fouten.
Voorbeeld: een 187 is niet aan de gang, want dat betekend dat iemand is vermoord. Het is al voorbij, daar heb je geen SWAT team meer voor nodig. En geen van de Italianen heeft waarschijnlijk ooit Italie van dichtbij gezien.
Michael Shanks deed het zo leuk in Stargate SG1, maar speeld tegenwoordig aleen maar in slechte C-films. "jammer"
digi
De film lijkt op Trespass (1992) en de maker lijkt ook een fan van de films van Tarantino. ( 'trunk shot' en de koffer met de geheime inhoud is gejat uit Pulp Fiction)
Ondanks dat een redelijke actiefilm, die je niet te serieus moet nemen.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Open Range