• 9.373.631 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Adamo P. Cultraro

Met onder meer: Steve Austin, Michael Jai White en Lexa Doig

Plot Tactical Force

Een training voor een SWAT-team van de politie van Los Angeles lijkt vreselijk mis te gaan wanneer ze het moeten opnemen tegen twee rivaliserende bendes. Ze zitten opgesloten in een verlaten hangar en hebben alleen maar losse flodders in hun geweren.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Meneer White en Austin Moet wel wat hards opleveren.

DiDa

Dit kan weleens leuk worden...

DiDa

Titel is gewijzigd in Tactical Force...

Bij deze gewijzigd. Dank voor het melden!

Je kunt een volgende keer ook via de Corrigeren tab zelf een correctie indienen.

kappeuter schreef:

Bij deze gewijzigd. Dank voor het melden!

Oké, bedankt!

Trailer:

Nasser Entertainment - nasserentertainment.com

Ziet er cool uit!! Voor iedere actiefan een goede film lijkt me....

avatar van Lennert

Lennert

Vet! Austin en White samen moet wel een feestje zijn!

avatar van hannes3

hannes3

Gisteren deze film gezien.

Zeker 1 van de slechtste van Steve Austin, ondanks het meespelen van Michael Jai White.

Ik kan hier dan ook niet meer dan 1 ster voor geven.

avatar van FillumGek

FillumGek

Ik heb deze eigenlijk maar met één reden aangezet en dat is de aanwezigheid van Steve Austin ( en Michael Jai White een beetje). Deze WWE ster is één van de weinige worstelaars die ik op het witte doek ook graag zie spelen. Helaas is het wel een erg standaard actiefilmpje, maar wel eentje die makkelijk te behappen is.

Het is helaas geen knalharde actiefilm geworden. Al snel blijkt dat humor een bijna net zo'n belangrijke rol speelt. Een keertje in de lach schieten als de baas uit zijn vel springt of een aantal one-liners in de rondte smijten. We kennen het wel, en het zit hier ook weer in. Het verhaal is erg oppervlakkig en de twists enorm voorspelbaar. Helaas wordt er iets teveel gebruik gemaakt van ongepaste slowmo's die simpelweg de hardheid uit de actie halen. De snelle scene overgangen gingen op den duur ook een beetje op de zenuwen werken. Kwam een beetje popiejopie over.

Opvallend en ook een beetje jammer is dat bijna de hele film zich in de hangar afspeelt. Geen auto-achtervolgingen of instortende gebouwen dus. Schietwerk is enorm simpel, maar gelukkig scoort de cast een goede voldoende. Acteren is niet Austin's sterkste punt, maar zijn aanwezigheid alleen al blijft indrukwekkend. White is een goede sidekick en jammer dat de mooie Lara Croft look-a-like Doig een beetje ondergesneeuwd raakt. Ook nog een rolletje voor Keith Jardine, al kan ook hij niet zo goed acteren.

Vermakelijke wegkijker die vooral door de cast best leuk is. Het actiewerk is echter totaal niks speciaals.

avatar van louisvf

louisvf

Trailer ziet er erg slecht uit... Lelijk geschoten, amateuristische shots en b-acteerprestaties

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Enige leuke is de cast ja, erg tof zelfs op dat vlak. Austin en MJW zijn top namen voor zo'n overduidelijke low budget flick waar redelijk simpele actie gepaard gaat met vele cheap shots wanneer het op de humor neerkomt, hoewel soms wel goed droog geleverd door eerder genoemde . Simpele look, probeert veel te verbloemen met flashy effectjes, eigenlijk die typische trukendoos die wordt opengetrokken maar zoals wel vaker weinig succesvol is. De doelgroep is duidelijk, fans van deze beide heren zullen zich prima vermaken, een ieder ander doet er goed aan om het te vermijden.

Positieve review:

400 Bad Request - zimbio.com

Blu ray screenshots + review:

Tactical Force Blu-ray

avatar van Theunissen

Ondanks het meespelen van hork Steve Austin keek deze actie film zich lekker weg. En dat kwam vooral door de bad guys en door de humor (vaak droog). Het verhaal is simpel maar wel leuk uitgevoerd en omdat de vaart er goed inzat verveelde hij eigenlijk nergens (de duur van de film zat natuurlijk ook mee). Met de actie in deze film zit het ook wel goed, het is goed gedoseerd en ook niet echt overdreven. Zoals gezegd vond ik Steve Austin spelen als een hork maar de bad guys te weten Michael Shanks en vooral Adrian Holmes vond ik best leuk. Het einde was overigens belachelijk en wat er in het koffertje zat mag joost weten ?

avatar van FillumGek

FillumGek

Ik heb Joost gebeld, maar hij wist het ook niet.

avatar van Theunissen

Als Joost het al niet weet, wie moet het dan wel weten.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Aardige wegkijker met de nodige actie en met Stone Cold en Michael J. White (Black Dynamite/Blood & Bone) spelen er leuke acteurs in.

avatar van zorro

zorro

leuke actiefilm heb me prima vermaakt met deze film

avatar van gauke

gauke

Stereotype B (actie)film biedt exact wat je kunt verwachten: lekkere actie met een greintje (macho) humor, nogal wat zwakke plekken in het plot (ik las dat het plot zo slecht in elkaar zat dat het leek of de acteurs het verhaal zelf geschreven hadden) en bedroevende dialogen en slecht spelende acteurs (van een worstelaar mag je dat ook niet verwachten). Er was overduidelijk geen geld voor meerdere locaties.

avatar van stinissen

Matige over the top aktie-film en veel onnodige flauwe humor.

avatar van djelle

djelle

"Ze zitten opgesloten in een verlaten hangar en hebben alleen maar losse flodders in hun geweren."

avatar van deGVR

deGVR

Goede acteurs (Of moet ik zeggen Goede acteurs voor de actie liefhebber die tenenkrommende one-liners vet vinden?), generiek verhaal in een nieuw sausje en veel te veel wisselingen van degene die de overhand heeft: Dan is het weer de ene slechterik die de overhand heeft, dan weer de good guys, dan weer de andere slechterik, dan blijkt er nog iemand te leven uit het kamp van die ene slechterik en heeft die in een keer weer de overhand.
We vinden het allemaal niet erg, omdat er veel geschoten wordt, er aardige vuistgevechten zijn er veel grapjes tussendoor worden gemaakt.
Het einde slaat helemaal nergens op en dat doet wel pijn, want het is onnodig gecompliceerd. Opeens zitten er meerdere mensen in een undercover operatie van de FBI en het blijkt dat die er de hele film ervoor hebben gekozen om mensen neer te schieten en het leven van de vier SWAT mensen op het spel te zetten. Overigens is vaak ook goed te zien dat er weinig budget was, en dat levert situaties op waarvan Michael Jai White waarschijnlijk flashbacks van kreeg naar Black Dynamite! Vooral op het einde als die vent zonder nek in dat stuk ijzer valt en hij nog even naar boven komt om te kijken en het ijzer gewoon meebeweegt, waarna hij doodvalt en het ijzer weer terugbuigt.

avatar van 606

De actie en gevechten zijn best oke rest is slecht en verhaal is soms onsamenhangend.

2,5 ster

avatar van speetey

speetey

meer actie-komedie

B-C film

alleen de vecht scenes zijn nog beetje om aan te zien, de rest is erg zeer matig

avatar van stievies

stievies

Wat een slechte film vol met fouten.

Voorbeeld: een 187 is niet aan de gang, want dat betekend dat iemand is vermoord. Het is al voorbij, daar heb je geen SWAT team meer voor nodig. En geen van de Italianen heeft waarschijnlijk ooit Italie van dichtbij gezien.

Michael Shanks deed het zo leuk in Stargate SG1, maar speeld tegenwoordig aleen maar in slechte C-films. "jammer"

avatar van akkerman20

akkerman20

Wat een slechte film vol met fouten.

...speeld...

"jammer"

avatar van digi

digi

De film lijkt op Trespass (1992) en de maker lijkt ook een fan van de films van Tarantino. ( 'trunk shot' en de koffer met de geheime inhoud is gejat uit Pulp Fiction)

Ondanks dat een redelijke actiefilm, die je niet te serieus moet nemen.

avatar van hackertje

hackertje