• 9.370.338 stemmen

Genre: Horror / Komedie

Geregisseerd door: Trent Haaga

Met onder meer: Timothy Muskatell, Billy Bakshi, Camille Keaton

Plot Chop

"An Eye For An Eye ... And Then Some"

Lance is geen aardige jongen. Bovendien heeft hij heel wat op zijn kerfstok. Dus wanneer hij door een mysterieuze stalker aan een sadistisch kat-en-muisspelletje wordt onderworpen, vermoedt hij met een oude vijand van doen heeft. Maar hoe hard Lance ook nadenkt, hij kan er maar niet opkomen wat hij zijn kwelgeest heeft aangedaan...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Te zien op Imagine

avatar van Amity

Amity

Grappige film, leunt eigenlijk geheel op het spel van de 2 hoofdrolspelers. Zo goed als geen gore te zien (helaas). Ik snap alleen niet waarom ze het een "slimme parodie op saw" noemen, het was allemaal behoorlijk voorspelbaar. Opzich niet erg, alleen verwacht je toch een twist op het einde, wat enigzins teleurstellend was. Wij zagen deze film idd op Imagine! Leuk detail was dat een van de hoofdrolspelers aanwezig was en nog wat woorden sprak na afloop van de film.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van perceived

perceived

Simpel maar sympathiek.

Plot heeft niet veel om het lijf maar wordt dankzij de lollige acteurs leuk ingevuld. De hoofdrolspeler is erg enthousiast en goed op dreef. Soms wat aan de flauwe kant maar bovenal toch een vermakelijk en best grappig filmpje. 6/10*

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Categorie weetjes: regisseur Haaga schreef het originele verhaal/script voor Deadgirl (2008).

avatar van gauke

gauke

Een simpele, flauwe en saaie zogenaamde zwarte horrorkomedie die, met een combinatie van slapstick elementen en sadisme, nauwelijks eng of schrikaanjagend, noch bijzonder grappig is. De regisseur lijkt geïnspireerd door de Saw-producties. Dankzij het acteerwerk van Will Keenan en Timothy Miskatell is deze film het aanzien nog enigszins waard.

avatar van tattoobob

tattoobob

Een z-film vooral niet kijken

avatar van stinissen

Matige Horror/Komedie waasr ik zo wie zo al geen fan van ben.

avatar van Waku

Waku

Oei, als je de trailer kijkt weet je eigenlijk genoeg........niet best acteerwerk. Ik sla hem over..

avatar van Phantasm

Phantasm

Heb je deze niet gezien, dan heb je niet veel gemist, al had ik wel een hele korte versie van amper 80 minuten, waar is de rest?????

avatar van Boeikens

Boeikens

Komedie/thriller, niets horror aan.

Maar toch best vermakelijk.

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Heel frisse, originele, ietwat prettig gestoorde revengefilm. Alleen vind ik de acteur voor het hoofdpersonage een beetje een miscast. Het is precies een echte sukkel en het lijkt sowieso of de drugs al aan zijn hersenen hebben gevreten. Beter ware geweest om een zeer zelfverzekerde klootzak als hoofdpersonage te kiezen, vind ik. Maar verder is dit een zeer vermakelijke horrorkomedie met een zeer vergezocht en origineel verhaal. Ik zie eerlijk gezegd geen enkel verband met Saw.