Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Joe Carnahan
Met onder meer: Ray Liotta, Jason Patric en Chi McBride
Gesproken taal: Engels, Pools en Spaans
Plot Narc
Wanneer een undercoveragent komt te overlijden raakt een drugsonderzoek in het slop. De politie van Detroit roept Nick Telles terug in dienst, die achttien maanden eerder ontslagen is toen één van zijn kogels een zwangere vrouw raakte. Tellis werkt samen met Henry Oak, een vriend van de dode agent, en samen gaan ze op zoek naar wat er met hem gebeurd is.
Det. Sgt. Nick Tellis
Latroy Steeds
Michael Calvess
Kathryn Calvess
Medical Examiner Art Harlan
Uitstekend rauw en realistisch misdaaddrama. Niet voor tere zieltjes, maar wel met een grimmige kijk op drugsagenten en de zelfkant van de maatschappij waarmee zij constant in aanraking komen. Liotta is uitstekend en Patric imponeert, verreweg zijn beste rol. 4 sterren
Acteerwerk vond ik erg sterk, het verhaal met name naar het einde toe ook, maar ik vond het geheel té gemaakt. Het storend bewegende camerawerk (dit hoeft niet altijd storend te werken, maar hier deed dat het wel), de bedoelde shockerende momenten die niet shockerend zijn en de ook storende splitscreen's (dit gebeurde gelukkig maar
één keer). Dit klinkt allemaal redelijk negatief, maar mede door het sterke verhaal en acteerwerk (ook het einde verraste me) heb ik me toch wel 'redelijk' vermaakt.
bioscoopzaal
Spijkerharde, briljant geacteerde en fantastisch geschreven politiethriller met een geweldig einde. Zelden zo'n sterke thriller gezien.
5 sterren.
BoordAppel
Zo ver als bioscoopzaal wil ik niet gaan maar ik vond dit ook een erg goede film. Mensen die graag een verfilming zien van Max Payne moeten deze film maar eens bekijken, even rauw en realistisch. De film had misschien iets meer humor kunnen gebruiken, alhoewel ik erg heb moeten lachen om de dood van die gast die in bad lag.
De film kent de nodige cliches: vrouw van agent is het niet eens met zijn baan en daardoor zijn er problemen thuis. Tegen het einde dreigde het ook mis te gaan met die cliches, vanaf het begin is het al vrij duidelijk dat er iets niet in de haak is met Liottas personage en o wat een verrassing! Liotta is de bad guy. Uiteindelijk voor mij een zeer verrassend einde.
Ik lees op IMDb dat andere gegadigden voor de rol van Oak Harrison Ford en Alec baldwin zijn geweest. Ik ben heel erg blij dat ze voor Liotta hebben gekozen want hij zet hier echt een geweldige rol neer. Bladwin zou ook nog kunnen maar Ford heeft in deze film niets te zoeken. Patric is ook erg goed maar wat mij betreft draagt Liotta de film.
Ik lees hier dat sommige mensen het camerawerk en kleurgebruik irritant vonden maar ik vond het er goed bij passen. Door de kleuren wordt alles lekker grauw en donker wat goed bij het troosteloze verhaal past. Het camerawerk was ook zeer goed en af en toe erg origineel.
Madecineman (moderator films)
Zo, de toon van de film wordt al meteen gezet in de eerste scene. Rauw, ruig donker en niet al te subtiel geweld. Precies zoals het bij een misdaadthriller behoort te zijn. Liotta en Patrick acteren sterk en de film trekt je mee in de, naargeestige wereld van geweld en drugs in de achterbuurten van een amerikaanse grote stad. De koude en grauwe beelden aangevuld met de sterke muziek-score versterken deze sfeer alleen maar.
Helaas zakt Narc na het erg sterke begin behoorlijk in. Het middenstuk duurt veel te lang en er gebeurt niet bijzonder veel in, het tempo gaat hierdoor te veel uit de film. De tijd wordt vooral gevuld met agenten die naar foto's kijken en fotokopietjes aan het maken zijn. En Passant wordt de hoofdrolspeler ook nog neergeschoten en verlaat zijn vrouw met kindje hem. Aan enige politiefilmclichés ontkomt Narc dan ook niet.
Gelukkig is het einde weer wel net zo uitstekend als het begin en komt er toch nog een goede sterke twist uit gerold.
Qua sfeer is dit een erg sterke film het is daarom ook jammer dat het middenstuk niet het niveau vasthoud van het veelbelovende begin. Nu blijft het bij een geslaagde misdaadthriller maar is Narc geen echte topper geworden.
mister blonde
Lekkere rauwe misdaadfilm. Mooi gefilmd, in een heerlijke typische stijl en de twee hoofdrolspelers geven aan hun goed uitgediepte karakters uitstekend invulling. Prima film. Snap alle vergelijkingen met Training Day niet zo. Zelfde thema, heel verschillende uitwerking. Beide goede films, trouwens. 4 sterren.
Respekked
Geen bijzoner verhaal, wel bijzondere uitvoering. Vind dat Leno het wel mooi bewoord met 'vieze sfeer'. Echt een grimmig sfeertje tussen de ongeschoren corruptie en lekkende pakhuizen. Gefilmd op een manier dat de kijker er dicht opzit, waardoor je als het ware de sfeer van het beeld kan scheppen.
Daarnaast 2 acteerprestaties van de bovenste plank. Liotta laat zich van zijn sterkste kant zien en de voor mij onbekende Jason Patric staat zeker niet in de schaduw van Liotta.
Was eerst niet heel blij met het einde, maar nu ik er langer over nadenk past het einde perfect bij het troosteloze leven van undercover agenten zoals dat in deze film wordt geschetst. Dat Liotta niet corrupt blijkt te zijn is een behoorlijke klap in het gezicht.
erg laag gemiddelde als je het mij vraagt. Een van de betere 'cop' films.
ps. Eerst Smokin' Aces van Carnahan gezien. Vond Smokin' Aces vermakelijk en leuk, maar kan bij lange na niet tippen aan deze film.
sinterklaas
Lekker harde rauwe geweldadige misdaad/politiefilm. Liotta en Patric zetten bijden goede rollen neer. Het verhaal zit ook goed in elkaar die je bijna als puzzel op moet lossen aan het eind. Ook de humor ondbreekt niet.
De openingsscene begon al goed en lekker hard. De rennende cameraman erbij (zie je aan het schudden van de camera) is een perfecte combinatie. De film bevat niet erg veel schieten maar het weet je wel steeds te boeien. Dat eindscene in de loods was ook erg mooi. Had iets weg van Resevoir Dogs en je kreeg ook te weten datLiotta de bad guy was, en dan ineens weer de goede.
Prima vermakelijke leegloop misdaadfilm. Ligt trouwens in de 5 voor 5 bakken bij Bart Smit. Voor die prijs echt geen miskoop.
Chuck Taylor
- 1953 stemmen
Simpel filmpje, maar keek wel lekker weg. De scene met de biljartbal is natuurlijk leuk
Domme fout.
Zoals ik al eerder meldde, er zit een fout in. Helemaal op het eind. En dat is jammer want tot dan is de film er een die ik met 3,5 sterretjes (zeer goed) wilde beoordelen. Liotta en Patric zijn namelijk uitstekend, er is een puike balans tussen het geweld en de drama, plus dat e.e.a. spannend is.
Wat is dan de fout? Wel hier is hij dan, een klein maar irritant foutje:
Wanneer de twee boefjes, waaronder Rhymes, vastgeketend zitten aan elkaar en Patric de kofferbak heeft doorzocht, vindt Liotta het moordwapen. Hij haalt hem eerst IN DE KOFFERBAK, ONZICHTBAAR voor de boefjes én Patrick uit een bruine papieren zak. De zak is alleen zichtbaar geweest voor ons, de kijkers. Spoel het moment maar terug. There's no way in hell dat iemand anders heeft gezien dat het wapen überhaupt in een zakje zat. In die zak heeft Liotta het wapen waarschijnlijk bewaard in zijn jas. Hij confronteert de boefjes met het moordwapen. Dezen ontkennen en zeggen dat Liotta hem heeft geplaatst in de kofferbak. Ze worden gemept enzovoorts. Liotta gaat vervolgens even het gebouw uit en komt later terug. Plots roept het kale boefje: "We no nothin' 'bout no gun in no brown paper bag!".
Inspector Columbo zou nu zeggen: " Ik heb nooit gezegd dat er sprake was van een bruine papieren zak, meneer. Hoe wist u dat?". Helaas betreft het hier geen TV-episode met Peter Falk, anders hadden we dit raadsel hoogstwaarschijnlijk opgelost gezien.
Het betreft hier een goede film, waarbij een domme fout door de mazen heen is geglipt. Echter wel een opvallende fout die bij mij, wederom, heel even teleurstelling bracht.
Wat overblijft, als je de makers deze error wilt vergeven, is een onderhoudende en sfeervolle film met sterke acteerprestaties (Liotta schmiert een beetje, maar zelfs dat is prettig). Ikzelf ben in dit geval vergevingsgezind.
Drie sterretjes dan maar. Oftewel goed. Maar nooit weer doen meneer Carnahan!
Zandkuiken
Stevige politiefilm die ik toch ietsje minder speciaal vind in vergelijking met veel anderen hier. Vooral erg degelijk, maar een onvervalste genre-topper herken ik er niet in.
Op visueel vlak bijvoorbeeld is Narc nogal onevenwichtig in mijn ogen. Er wordt veel geprobeerd, maar enige lijn lijkt er niet echt in te zitten: de bedoeling van de split-screens is mij hier niet helemaal duidelijk, en de wazige, (te) schokkerige momenten werken voor geen meter. De grimmige (met behulp van een blauwe filter tot stand gekomen) look mag er nochtans wezen, maar oogt net wat te goedkoop om te imponeren. Ook de score is niet overdonderend.
Verder wel een potige policier met solide acteerprestaties: vooral Jason Patric charmeerde me maar ook Ray Liotta overtuigt. Sterk verhaal ook, hoewel het laatste half uur naar mijn gevoel beduidend minder is.
Chainsaw
Voortreffelijke openingsscène, dat staat vast. Visueel erg interessant en je zit meteen midden in de film én op het puntje van je stoel. Wat volgt na deze introductie is overigens ook prima, maar echt speciaal wil ik Narc toch niet noemen. Het uitgangspunt (een geschorste agent moet samenwerken met een ouwe, ietwat excentrieke rot om een moord op te lossen) is de eenvoud zelve en ook het script wordt nergens echt bijzonder. Nee, wat dat betreft moet Narc het vooral hebben van het sterke acteerwerk van de twee hoofdrolspelers (met name Patric is voortreffelijk) en de interessante visuele stijl van regisseur Carnahan. Wat dat betreft is Narc een uitstekende en vooral goed verzorgde misdaadthriller, die zeker niet weet te vervelen. Maar niet eentje die erg lang in het geheugen blijft ronddwalen.
Kleine 3,5 sterren.
Dutchero
Narc, een film die mij niet lang zal heugen.
Want het is eigenlijk wel erg mat. Om het af te doen als een aflevering van een willekeurige politieserie op tv gaat me te ver, maar de film wordt nooit echt interessant.
Het plot is heel eenvoudig en goed voorspelbaar, en dat neemt al een flinke portie spanning weg. De film blijft ook vaak steken bij onnodig lang gerekte scenes waar niemand wat aan heeft. Ik vond de film dan ook vrij lang duren voor de 102 minuten die hij duurt.
Toch was er best wel wat te genieten. De visuele trucjes van Carnahan zijn best leuk, zoals de scene waarbij het beeld in vieren was gedeeld en dezelfde scene op ieder deel apart werd gespeeld uit verschillende perspectieven, maar niet synchroon. De eerste scene was uitstekend.
Al met al geen topfilm, die af en toe zelfs saai is. Toch hier en daar wel wat leuks gezien.
dutchtuga
Uitstekend begin, over het geheel een markant naargeestig sfeertje, maar de film verliest zich op een gegeven moment in het clichématig verhaaltje en vooral de veel te uitleggerige en uitgesponnen climax. Ook Liotta's overacting gaat op een gegeven moment irriteren. Bijzonder jammer allemaal, want Narc overtuigt wel op audiovisueel vlak, iets wat je niet vaak ziet bij dit type film.
2,5
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Niet voor mij.
Begint met heel onrustig camerawerk dat ontzettend stoort (later komt dat camerawerk nog terug en zijn ook de 'verhoren' te onrustig wat ook op me zenuwen werkt).
Later nog wat rare fratsen met dingen snel in en uit beeld halen en belangrijke teksten half en snel in beeld laten komen. Stond me ook niet aan..
Ook het bekende subplotje van de thuissituatie ergerde me mateloos. En een aantal dialogen hadden ook wat gebreken.
Ray Liotta was aardig op dreef, Jason Patric daarentegen viel me wat tegen.
Kortom: een film met storend camerawerk en vervelend kleurgebruik en een vervelende introductie waardoor ik er nooit echt goed in heb gezeten met daarnaast nog wat andere defecten. Matig 2,5*
Jawaddedadde
Rauw filmpje dat er visueel erg goed uitziet.
Openingsscène zet meteen de toon. Handy-camstijl om het gevoel van snelheid en duizeligheid te verhogen, behoorlijk heftig.
Verschil met het rustige familieleven van Telles is opvallend.
Wat zich verder ontspint is een onderhoudende zoektocht naar de moordenaar van Oaks partner en pas helemaal op het einde kom je te weten hoe de vork in de steel zit. Vond de ontknoping net iets te langdradig maar de uiteindelijke clou was goed gevonden.
Jason Patric was prima, maar wat mij betreft steelt Liotta hier de show. Vind dit veruit z'n beste acteerprestatie die ik tot nog toe gezien heb. Heel de film lang vraag je je nu eigenlijk af of hij nu een good cop of een bad cop is. Wil je het weten, ga hem dan kijken
chevy93
Simpel. Echt zo'n film die je kijkt en na een week alweer vergeten ben. Een traag begin, maar het einde maakte nog wel wat goed, maar niet genoeg om er een voldoende uit te slepen. Jammer, maar ik was er aan het begin al bang voor.
John Lee Hooker
Uitstekende misdaadthriller met een verbluffende cast en een zeer hoog realiteits-gehalte. De zaken komen complex in elkaar te zitten en omdat het voor Nick steeds moeilijk wordt om de mensen om zich heen te vertrouwen verdwijnt er langzaamaan steeds meer grip uit de handen. Doorsnee gangsters, waaronder Busta Rhymes, vervullen dit keer een onschuldige taak en dat is één van de kenmerken waaraan je kunt zien dat we niet zomaar te maken hebben met een simpele NCIS aflevering. Een hoop criminele ontdekkingen en pijnlijke confrontaties in deze twijfelachtige murdercase.
Ik vond het maar een gewoon filmpje, redelijk, maar zeker niet meer dan dat.
De sfeer is nog wel het sterkst aan deze film, soms rauw en naargeestig, soms ook behoorlijk hard. Het acteerwerk is redelijk. Ray Liotta overtuigt op sommige momenten wel, maar Jason Patric vond ik daarentegen juist een stuk minder.
Het verhaal is aardig, maar bevat naarmate de film vordert ook steeds meer clichés. Het camerawerk is druk en op momenten erg chaotisch. Er zijn films waarbij ik dat juist wel fijn vindt, maar hier vond ik het maar afleiden. Het gaf de film af en toe een documentaireachtige stijl, maar het maakte het er visueel niet mooier op. Datzelfde geldt voor het kleurenfiltertje dat gebruikt wordt. Dat geeft de film meer een goedkoper effect mee, dan dat het nu een verrijking is voor de film.
Onderhoudend is het gelukkig allemaal wel, en doordat de film op momenten bikkelhard is, blijft het interessant, maar echt heel goed wordt het nergens.
Insignificance
Blijft toch een gaaf filmpje. Een redelijk plotje, niet meer dan dat, maar het is vooral het grimmige, rauwe karakter van de film dat het 'm doet. Carnahan komt visueel wat dat betreft aardig voor de dag met drukke, agressieve scènes en flashbacks. Het is grauw en guur in zijn Detroit met ronduit smerige types. En een rapper die eens niet irriteert. Sterke hoofdrollen ook.
Liotta heeft met sik ook een intense kop en Patric is het soort relikwie uit de zeventiger jaren dat hier helemaal past. Mooi duo. Jammer dat er wat te lang wordt stilgestaan bij Oak's herinneringen en tegen het einde wordt het allemaal net wat te praterig, maar dat mag de meeste pret niet drukken. Binnen z'n genre wat mij betreft nog altijd eentje die de grote middenmoot ontstijgt.
tukkerstein
Twee keer gezien afgelopen anderhalf jaar en boet niet in kwaliteit in. Keiharde, depressieve en ellendige politiefilm met een hoop ongure types en een simpel verhaal dat perfect wordt uitgewerkt. Duidelijk is er een blauw filtertje gebruikt gedurende de film maar het past gewoon bij de sfeer die de film uitademt. Gewoon een harde achtbaanrit deze film.
nilserr
Narc is een beetje een dertien in een dozijn film. Alles wat we voorgeschoteld krijgen hebben we al eens eerder en vaak ook beter gezien. Dit neemt niet weg dat ik me geen moment heb verveeld met deze film.
Het acteerwerk is zeer sterk. Vooral Ray Liotta, die mij normaal altijd een beetje tegenvalt, zet hier een geweldige rol neer. Jason Patric maakt dan weer minder indruk op mij, maar daar in tegen zijn de bijrollen weer tip top in orde. De vele onbekende acteurs leveren realistische prestaties af.
De verhaallijn is redelijk standaard voor films over drugs en alles wat daarbij komt. Het scenario bevat echter een interessant vraagstuk over goed en kwaad, een extra laag die de film ook wel nodig heeft. Wanneer het einde nadert, begint het steeds grimmiger te worden, wat ook de spanning (die in het begin nog een beetje ontbrak) ten goede komt.
Visueel gezien zit het allemaal prima in elkaar. Hoewel Narc met een gering budget is gemaakt, is dit mede door creatieve montage en goed camerawerk geen irritatiefactor. De filmmuziek is daarin tegen eerder storend dan sfeerverhogend.
Alles bij elkaar opgeteld is Narc een zeer vlot en fijn filmpje geworden die echter nooit boven de middelmaat uitstijgt. Mijn eindoordeel komt hierdoor op 3,5 sterren.
Movsin
Keiharde politiefilm met Ray Liotta in een glansrol.
Actievolle scènes, heel veel handcamerawerk. Spannend intrige stelselmatig opgebouwd en een verrassend slot.
Geen fraai beeld van het politieapparaat.
des1
Goeie film, grauw en rauw. Een beetje een eigentijdse French Connection, hoewel Narc inmiddels ook al bijna 14 jaar oud is. Niet alleen een narratief dat de tijd neemt voor de hoofdpersonen en hun motieven en handelingen, maar ook een regelrechte whodunnit. Pas aan het eind wordt duidelijk hoe de dood van een collega in elkaar steekt. Patric en Liotta doen het goed. De laatste krijgt wel erg vaak dit soort rollen in z'n schoot geworpen. Maar ja, wat wil je met zo'n hoofd.
Roger Thornhill
Over de films van Martin Scorsese schreef een criticus ooit: "Scorsese makes films about people you'd cross the street to avoid." Eigenlijk geldt datzelfde voor Narc : zeer goed gemaakt, visueel indrukwekkend qua grittiness, twee uitstekende vertolkingen en spannend tot op het (helaas wel èrg lang uitgespronnen) eind, maar tjonge jonge wat ben ik blij dat ik in de bevoorrechte positie verkeer dat ik zulke verwikkelingen, buurten en personages links mag laten liggen. Waarom kijk ik zulke films eigenlijk voor mijn plezier? Wat de regisseur overigens betreft, dit is na Smokin' aces, The A-team en The grey de vierde film die ik van hem heb gezien, en alle vier hebben ze wel wat – Joe Carnahan is wel iemand om in de gaten te houden, vind ik zelf.
SmackItUp
Visueel maakt Carnahan er zeker wat moois van. Film is verder strak en rauw, iets wat bij soortgelijke films regelmatig ontbreekt. Redelijk voorspelbaar, dat wel. Gelukkig doen Patric en Liotta het prima, en kakt de film verder nergens in.
Uitstekende film waarin een voormalig undercover agent de moord op een collega onderzoekt. Een vrij standaard verhaal, maar wel goed uitgewerkt met ook nog wat verrassingen tegen het einde. Deze politiefilm is vooral rauw in beeld gebracht. Van de cast maakt Ray Liotta de meeste indruk in een maniakale rol.
Lovelyboy
You officially fucked yourself for life!
Uitstekende en boeiende misdaad thriller die het vooral van zijn grauwe en troosteloze stijl moet hebben.
Het begin is er één die agressief, grauw en stressvol uit de startblokken schiet. Een gevoel dat extra kracht bijgezet wordt door beelden van de fatale schietpartij, het kniezen achteraf, en het algemene idee van het ondankbare undercoverwerk waar je nooit onbeschadigd uit komt en waar de ellende afspat. Dan de sombere tegenstelling dat je dergelijk werk met alle mogelijk gevaar voor lijf en leden uitvoert, de criminelen wel vals en gemeen mogen spelen maar iedere fout van jouw wel onder het vergrootglas ligt. Wat nog verder volgt is vooral het verlies van onschuld, het grote grijze gebied waar je je in welke hoedanigheid als smeris dan ook in beweegt, en dat smerissen in die zin ook maar mensen zijn.
De sfeer is uitmuntend, Liotta uiteraard in een rol die hem bijzonder goed ligt maar Patric speelt in die zin ook niet bepaald misselijk en laat zien meer dan behoorlijk een dergelijke rol te kunnen dragen. Vooral het samenspel van de twee richting het einde is meer dan prima. Voeg daar een aantal bijna droogkomische scenes aan toe met keiharde maar ook humoristische dialogen zoals 'Mister Itchycrotch', de ondervraging van de lijmsnuivende informant in zijn eigen flat en die gozer in zijn bad. Het is in alle gevallen de uitzichtloosheid, criminaliteit, ellende en armoede ten top. Het 'straight on' verhaaltje doet het in eerste instantie prima en weet zich op het einde nog verder te ontwikkelen tot een 'who dun it' met alle mogelijke verdachten en uiteindelijk best wel een hele aardig motief waarom Oak de twee gangster erin willen luizen om een pensioen voor zijn pleegdochter veilig te stellen. Hoewel niet helemaal correct natuurlijk wringt de schoen wel een beetje bij het feit wie het grootste slachtoffer is van wat er gebeurt is met Mike.
Narc is een uitermate boeiende, sobere en harde misdaad thriller en weet mij altijd weer te overtuigen. Fijne filmpje.
AniSter
Erg goede film met een interessant plot. Rauw, spannend, af en toe keihard, met een paar verrassende wendingen richting het einde. Ik vond dit een van de betere prestaties van Liotta.
Brabants
Narc is een lekker ruw politiedrama met een weinig spannend verhaal. Op zich best redelijk in elkaar gezet maar het lijkt ergens alsof ik het op deze manier al honderd keer voorbij heb zien komen maar dan in een andere verpakking.
Kondoro
"The only thing you need to know about me is that I'm gonna bag the motherfuckers who killed Mike.”
Ray Liotta is bij mij eigenlijk alleen bekend (en geworden) dankzij zijn aandeel in de fantastische film ‘Goodfellas’ maar, buiten die film om heb ik eigenlijk niet bijzonder veel werk van hem gezien. Best een leuke acteur, deed het in deze film ook best goed. Helaas is hij niet meer onder ons, mogen hij rusten in vrede. Jason Patric was overigens een leuke medespeler, die samen met Liotta een leuk chemie weet te creëren. Ik kwam pasgeleden weer terecht bij deze film (ooit dus in mijn kijklijst gekomen), en eigenlijk wist ik niet héél goed wat ik kon verwachten. Ik hou wat dat betreft best wel van detective thrillers, en films zoals dit doen het meestal wel goed bij mij maar, deze greep me toch wat minder makkelijk aan.
Het verhaal deed me eigenlijk niet zo veel. En ja, er zijn best wat plotholes, leuke twists en het is allemaal best grauw en daarnaast ook keihard maar, het deed me voor de rest niet zo heel veel. Het probleem is een beetje dat het allemaal ook best wel goed voorspelbaar was, en het maakte wat dat betreft ook niet heel veel uit als je stukjes mist want, het is allemaal best logisch. Die relatiebreuk zo rond het einde maakte bijvoorbeeld totaal geen indruk, het kon me allemaal wel gestolen worden. Jammer, want het had wat mij betreft best aantrekkelijker gemogen.
Daarnaast vond ik het regie werk ook niet altijd geweldig. Noem bijvoorbeeld het camerawerk op het begin, daar kreeg je gewoon bijna hoofdpijn van zoveel schudde dat door elkaar heen. Toch wel van die dingen waar ik me aan kon storen, en helaas doet hij het toch wel wat vaker in de film. Het einde werd wat langdradig, ik kende het wel maar, het blijft allemaal best cool. Liotta ramt er namelijk behoorlijk wat op los, en dat is best tof.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Elsker Dig for Evigt