• 9.371.574 stemmen

Met onder meer: Julie Gonzalo, Adam Johnson en Gary Cole

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Vamp U

"Sorority Girls Suck!"

Wayne Gretzky is een vampier wiens tanden niet willen groeien. Zijn impotentie begon driehonderd jaar geleden toen hij per ongeluk Mary Lipinsky, de liefde van zijn leven, vermoordde. Ter afleiding van de pijn geeft hij geschiedenisles op school. In een poging zijn tanden terug te krijgen, roept hij de hulp in van zijn vriend en collega Dr. Levine. Niets blijkt te werken totdat in het nieuwe semester Chris Keller op de school komt. Zij blijkt de ultieme vervangster te zijn voor zijn langvergeten liefde. Ze beginnen een lugubere affaire.

avatar van kuiponok

kuiponok

Gisteravond gezien en wat een vreselijke slechte film zeg.

Het verhaal is dramatisch matig en de humor zeer ver te zoeken.

De hele film zat zeer rommelig in elkaar, eigenlijk geen verhaal ook, of je moet het wel heel globaal nemen/zoeken.

Ik verwacht dat de IMDB-score straks niet hoger uit gaat komen dan een 4....

Enige positieve was Julie Gonzalo en een paar andere mooie meiden, maar dat kon deze film ook niet redden.

avatar van schumacher

schumacher

Humor? Welke humor? Er was geen humor en als ze dat toch eens probeerden was het een regelrechte ramp.

Ik snap niet wat die Julie Gonzalo bezielde om in zo'n slechte film mee te spelen? Want deze dame kan zeer goed acteren hoor, wie de nieuwe afleveringen van dallas heeft gezien weet waarover ik spreek .

Ik heb deze film alleen maar uitgekeken vanwege een aantal mooie vrouwen in de film maar zelfs deze konden de film helaas niet een beetje redden.

Helaas, deze film trekt op niks, pure tijdverspilling, van humor is geen sprake.

avatar van Meister

Meister

De dames in de film zien er goed uit. Maar dat was het ook.

avatar van xl200

xl200

Van deze film had ik de trailer gezien en gedacht dat het wel een leuke film zou zijn.

Dat viel erg tegen zeg, er werd in deze film heel slecht geacteerd, dus zeker geen aanrader!

avatar van opa-ben

opa-ben

lekker ontspannen lachen, niks mis mee, als je een horror film verwacht dan zit je mis, maar komisch is het wel.

avatar van Onslaught

Onslaught

Niet zo slecht als dat sommig hier beweren, maar toch geen voldoende.

avatar van blurp194

blurp194

Toch wel knap slecht.

Een verschrikkelijk cliche verhaal, slecht acteerwerk, slordig gefotografeerd, flauwe humor. Maar aan de positieve kant tenminste eindelijk weer eens een film die wat gore laat zien, terwijl dat bij het vampierengenre dat de laatste tijd zo bloedeloos lijkt te worden al tijden niet meer te zien was. En goed om te zien dat de traditie van de essenhouten staak nog niet helemaal vergeten is. En de grap met de kast werkt dan ook eigenlijk weer wel.

Maarja, die positieve puntjes moet je dan ook wel echt zoeken.

avatar van Jaarme

Jaarme

Ik ga hem niet eens kijken

avatar van Noodless

Noodless

Och ja.....het stelt inderdaad niet veel voor. Op gebied van humor stelt dit werkje wel echt teleur. Soms tenenkrommend slecht. Maar gelukkig is er nog iets te zien op gebied van gore. Leuke hoes overigens. 3/10