• 9.378.981 stemmen

Geregisseerd door: Brian Brough

Met onder meer: John Schneider, Jason London en Paul D. Hunt

Plot Snow Beast

"Survival Is Everything"

Ieder jaar verdwijnen er mensen in de sneeuw, maar dit jaar is er iets dat het dodental sterk laat stijgen. Jim (John Schneider) en zijn onderzoeksteam bestuderen elk jaar de Canadese lynx. Dit jaar moet hij noodgedwongen zijn opstandige 16-jarige dochter Emmy meenemen. Maar de lynxen blijken er niet te zijn. Wanneer Jim en zijn team proberen uit te zoeken waarom de lynxen weg zijn worden ze gestalkt door iets. Een roofdier waar geen prooi aan kan ontsnappen...

mauwiewauwie

Jammer weer geld weg gegooit in een project van falen ,slecht acteren,slecht verhaal slechte Yeti ! Terwijl je aan de cover kan zien dat het niks kan zijn toch weer gekeken naar een butfilm

Ach ja alldoende leert men ik leer het nooit, even als deze regiseur?

avatar van fritsy

fritsy

Alles is slecht waarom dan geen ½* ?

mauwiewauwie

Voor het landschap en stills als ik een 1/2 geef is het meestal als ik de film niet uitzit !

Heb het nog wel kunnen volhouden voor de aftiteling dus 1*

avatar van mikey

mikey

mauwiewauwie

Kan maar zo 100% waar zijn ik heb de 1977 versie niet gezien (mischien gelukig maar ook)

Waardeloos.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Dit belooft wat

avatar van Elineloves

Elineloves

O jee, o jee, o jee.. Wat een troep. Het amateurisme spat er in de eerste minuut al vanaf, vooruit, dat hoeft niet per se slecht te zijn.. maar jawel hoor. Slecht is precies het woord wat deze film als stempel mag krijgen. Vreselijk acteerwerk, werkelijk tenenkrommend 'ik-krijg-zin-om-mijn-haar-uit-te-trekken' verwerpelijk. Afschuwelijke muziek, telkens die vervelende, aanzwellende deuntjes die totaal niet bij de situatie passen.. Spanning? Nee joh. Meer komedie.

Dat pak van 't Snow Beast is nog enigszins leuk voor carnaval, maar nee, ik vraag het me echt af. Waarom? Dit is om te huilen. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken.

avatar van Curriculum

Curriculum

Alleen vanwege de titel, zou je deze film niet kijken. Het is gewoon de zoveelste amateuristische B-film. Ik heb er een gedeelte van gezien, maar toen ik het "wezen" mocht aanschouwen, heb ik de film direct beeindigd.

Zoals Elineloves al beweerd, een verwerpelijke bespottelijke film, die je absoluut niet moet kijken.

avatar van jstinissen

jstinissen

haha de ice troll ziet er echt vreselijk zegt uit

heb heel even gekeken en beetje verder gezapt..

het acteerwerk is echt belabberd

slaapverwekend, saai, geen inhoud

ja precies!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

jstinissen schreef:

haha de ice troll ziet er echt vreselijk uit.

Dat is toch de bedoeling. Als hij op Brad Pitt zou lijken is het geen horror.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Film voor met een half oog te kijken, en in dat genre nog niet onaardig. 2,5*

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben, al moet je het niet al te serieus noemen.