• 9.372.679 stemmen

Geregisseerd door: Saara Cantell

Met onder meer: Meri Nenonen en Jenni Banerjee

Gesproken taal: Fins

Plot Kohtaamisia

Martha krijgt onverwacht bezoek van haar berekende kleindochter Emmi. Noora is een chagrijnige tiener, die een relatiestrijd uitvecht met haar ouders, een bittere maar zeer zorgzame moeder en haar aanhankelijke maar meestal afwezige vader. Olga en Fardusa zijn twee allochtone verpleegsters in een ziekenhuis en die te maken hebben met een stortvloed van moeilijke patiënten en met de snobs van een kliekje Finse collega's. Anu stort haar hart uit bij een vreemdeling die ze opgepakt heeft voor winkeldiefstal in een supermarkt. En Meri tenslotte, onderdrukt door de vele attenties van een begeerde minnaar, ondervindt dat je moet oppassen met wat je wenst...

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Film net gekeken, vond hem niet veel aan. Deprimerende verhalen zonder duidelijke of juist makkelijke betekenissen. Situaties die wij als mensen hebben meegemaakt of mee kunnen maken. Misschien is mijn mening niet helemaal geplaatst, maar het is geen film van: zo, hehe weer een drukke dag achter de rug ff een filmpie opzetten. Totaal een waste of time.

Acteerwerk is oke.