Friends with Benefits (2011)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Will Gluck
Met onder meer: Justin Timberlake, Mila Kunis en Woody Harrelson
Releasedatum: 22 september 2011
Bekijk via Videoland
Plot Friends with Benefits
Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Friends with Benefits (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Quincy
Sammy - Sam the Magnificent
Zichzelf
Dutchmeister
Leuke film.. Alleen tsja, zo voorspelbaar als wat. Desondanks kijkt ie wel lekker weg.. En dat zeg ik als man zijnde (nohomo).
Wilderness
Lekker vlot filmpje, viel me reuze mee. Justin Timberlake en Mila Kunis hadden een goede connectie en er viel ook genoeg te lachen. Heb het normaal niet zo op Justin Timberlake maar begin hem steeds meer te waarderen. Een verdiende 3,5! Een van de betere romantische komedies die ik dit jaar heb gezien.
4leafclover
ok, ik ben fan van justin....ben fan van romcoms....en fan van happy endings
kan dus niet anders zeggen dat ik dit een topper vond!
heb vaak moeten lachen om de onderliggende grapjes
lekker filmpie,....ook voor degene die niet van romcoms houden
topper!
jeroenhoijtink
lijkt me heel leuk. weet iemand of ik em al ergens kan kijken??
rebeccaharleman
beter dan No Strings Attached
daar ben ik het zo mee eens, ze hebben de zelfde verhaallijn maar deze is beter!!
meric
Natuurlijk alles behalve origineel, maar kijkt wel lekker weg.
Timberlake en Kunis hebben een leuke klik samen en de film verveelt niet.
Woozykid
Leuk filmpje, maar geen bioscoopkaartje waard.
Dit is echt zo'n doorsneeverhaal met leuke acteurs, en lief maar zeer voorspelbaar plot, en geen diepgaande gesprekken of moeilijk gedoe.
Iets minder dan het gemiddelde, 2 *.
Woozykid
Waarom beter dan no strings attached?
Vond je de verhaallijn en opbouw van N.s.a niet veel beter?
Ik vond deze film juist minder sterk en minder goed uitgewerkt..
Ro_mien
Justin en Mila zijn zot HOT en leuk om samen te zien.
Héééérlijke film, super goed gelachen en uiteraard op't einde een traantje (dat hoort erbij)
Toppertje in zijn klasse !
renske
Viel me tegen. Ik houd van romantische komedies, maar kon zelden lachen om deze film. De personages lieten me simpelweg nogal onberoerd. Ik vond het tempo vaak niet kloppen, de dialogen te choreografeerd, New York te onaantrekkelijk, de flash-mobs saai. Ik heb ook helemaal niks met Kunis, hoewel het een mooie vrouw is. In het begin was Emma Stone even te zien en het liefst had ik elke scène met haar willen zien. Hadden ze het einde niet kunnen veranderen? Dat Dylan zich realiseerde dat zijn ex toch eigenlijk veel leuker en grappiger was dan Kunis?
Grappigst vond ik de scène waarin ze op de bank een man nadoet, en Timberlake's Scientology-grap bij de Hollywoodsign, vooral omdat Jenna Elfman meespeelt...
ielis
Ik vond No strings attached leuker! Vond Justin Timberlake niet zo sterk en vind Ashton Kutcher ook gewoon veel leuker. Wat de film zelf betreft heb ik ook vaker kunnen lachen bij NSA.
ExToR
Op zich een prima film, maar (uiteraard) wel vrij voorspelbaar. Het grootste minpunt aan de film vond ik de momentjes waarop het allemaal weer even net té overdreven modern-amerikaans werd (bijvoorbeeld tijdens de flashmobs, echt dramatisch irritant).
Het verhaal is aardig, maar de film moet het vooral hebben van de typetjes die prima worden neergezet door Kunis en Timberlake.
Kort gezegd een aardige romantische komedie, maar wel met de bekende minpuntjes.
bassie200
Idd Extor, het bekende werk wat zich eigenlijk nergens weet te onderscheiden van andere films in dit genre. Hij kijkt lekker weg, maar weet nergens te verrassen!
Gewoon een degelijke 3*
Laoslander
Waarom beter dan no strings attached?
Vond je de verhaallijn en opbouw van N.s.a niet veel beter?
Ik vond deze film juist minder sterk en minder goed uitgewerkt..
Ja en Mila Kunis wordt ook veel pittiger neergezet dan de 'knuffelbare' Nathalie Portman. Ironisch dat Black Swan dit verschil heel duidelijk kon laten zien
Drikturpin
Mila Kunis word echt gek van die stem van haar.
Snap dit hoge cijfer niet.
Pantoffel
Voor mij was het een aangename verrassing dat Woody Harrelson ook meedeed.
Vond de film voor de rest ook wel goed.
Toen ik zag dat hij 109 minuten duurde, dacht ik dat het veel te lang zou zijn voor een komedie. Maar dat was dus niet echt het geval.
Drikturpin
Wat een slappehap ik trek die Mila Kunis echt niet,heb hem na een uur uitgezet mischien zou ik hem uit moeten kijken maar het getetter van dat kind pffffff.
Humor heb ik in deze film ook niet echt gezien, vond het wel leuk dat die moeder kwam hield dat getetter teminste even op.
2 sterren en dat alleen voor Timberlake omdat die aardig getraind moet hebben voor deze rol.
herder
No String Attached deel 2????
Nou deel 1 heb ik overgeslagen, dus zal deel 2 ook wel overslaan.
-GX.L
Ik vind dit toch net te cliché allemaal. Dat om elkaar gedraai aan het eind.
Het is geen verschrikkelijke film en vind Mila en Justin het best aardig doen. Alleen te voorspelbaar allemaal.
No strings attached was zo een soortgelijk idee maar daarin voelde ik toch meer chemie en meer overtuiging.
Een 4
horrorfreak23
Lijkt deze niet heel erg hard op No Strings Attached?
De omschrijving van de film is bijna identiek.
Het duurt even om echt lekker in de film te komen, wat vooral te wijten is aan de iets te hypere montage en dialogen, maar al snel ontpopt dit zich tot een sympathieke rom-com. Timberlake en Kunis zijn beiden uitstekend en hebben gelukkig ook de benodigde chemie samen. De supporting cast is haast te gekwalificeerd, met Woody Harrelson, Richard Jenkins en Patricia Clarkson, maar zij voegen wel wat extra kwaliteit toe. Uiteraard is het allemaal vrij standaard en voorspelbaar, maar er zijn hier en daar originele details en het geheel is fris en energiek genoeg om te blijven boeien.
chillout
gewoon leuke film om met je vriend/vriendin eens lekker op een avond relax in je zetel te bekijken
voor mila kunis geef ik hem nog een sterretje extra
tal1b
hoofdrollen zijn wat aan de overdreven kant gespeeld, waardoor de clichés er té boven op lagen. maar zeker wel een aardige film om 'n keer gezien te hebben.
Dragon47
Jaja.....nohomo
Vreselijke komedie en super flauw en die maar niet op gang komt de film is alleen nog maar de moeite voor de wonderschone Mila Kunis.
_Casper_
de film begint heel leuk met een aantal momenten waar ik ook echt heb moeten lachen, alleen tegen het einde toe verliest de film een beetje zn vaart en zn grappige momenten en word iets langdradig. Das jammer want er had echt meer ingezeten.
Vind justin ook verrassend leuk spelen.
Daarom blijft het gewoon een filmpije wat gewoon leuk is een x gezien te ehbben
DBTim
Mila
Binnenkort eens kijken, heb me met No Strings Attached wel vermaakt, dus dit lijkt me ook wel aardig
tal1b
Maar dan wel met Mila Kunis en Emma Stone!
emma stone? oh ja 1ste 3 minuten vd film

That's It, That's All.
Documentaire / Sport, 2008

La Historia Oficial
Drama / Historisch, 1985
jaloezieorgasmjob interviewvriendschapliefdevriendenziekenhuisbeach househollywood signjob hunting post-credits sceneduringcreditsstinger