• 9.371.326 stemmen

Genre: Animatie / Actie

Geregisseerd door: Frank Sudol

Met onder meer: Frank Sudol

Plot Dead Fury

"Hell hath no fury like the dead"

Geleid door de wijsneus Max, stuit een groep jagers op het beboste rijk van een familie demonische freaks. De freaks zijn hongerig en willen iedereen die hun rijk betreedt vernietigen. Max en zijn vrienden moeten zich met ieder wapen dat ze te pakken kunnen krijgen beschermen tegen deze bloeddorstige vijand.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

De film is soms net iets te langdradig. 82 minuten is helemaal niet lang, maar het verhaal is gewoon niet interessant genoeg om 82 minuten vol te maken, hier en daar had het wel ingekort mogen worden. Voor de rest was het wel een leuke film. Lekker overdreven en over-the-top, erg leuk getekend en lekker foute personages.

avatar van dominion

dominion

Deze was net zo slecht als City of Rott.

Ik kan dit soort animatie echt niet uitstaan.

En dan duurt deze film ook nog 82 minuten.

En het verhaal is ook gepikt van Evil Dead maar dat vind ik niet erg maar dan moet de animatie wel wat beter zijn.

0,5

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)