Genre: Romantiek / Komedie
Bekijk via Videoland
Bekijk via Disney+
Vanaf donderdag 19 februari in 7 bioscopen
Plot 10 Things I Hate about You
"How do I loathe thee? Let me count the ways."
De mooie en populaire Bianca Stratford zit met een dilemma: een familie-regel verbiedt haar om uit te gaan voordat haar onpopulaire oudere zuster Kat hetzelfde doet. In een poging om Bianca voor zich te winnen probeert een jongen om Kat te koppelen aan Patrick Verona, die net als Kat een rebel is, en daardoor misschien haar hart wel weet te veroveren.
Patrick Verona
Chastity
Walter Stratford
Mr. Morgan
Jordy
Eén van de vermakelijkste tienerkomedies van de afgelopen jaren. Redelijk leuk verhaaltje, met een leuke cast waar we daarna meer van gehoord hebben. Jammer alleen dat de titel nergens op slaat, wordt nergens uitgelegd. 3 sterren.
Blindfold
Moet dit niet Heath LEdger zijn. En die speelt toch in The Patriot en in de aankomende A Knights Tale. Julia Stiles speelt toch in die dansfilm met die donkere gast, waarbij ze een mtv award kreeg voor best kiss ofzo?
Lt-zero
hmmm tienerfilm gebaseerd op een shakespeare verhaal?? ik ben niet helemaal up to date qua shakespeare maar eeh kon het niet onderscheiden. was voor mij gewoon meer van hetzelfde
You_bastard
Standaard tienerkomedie met weer een "prom" feestje en bijbehorende aanhangsels.
Psyche
WORDT NERGENS UITGELEGD????
Lette zeker ff niet op, want op het eind las Julia Stiles haar gedicht voor en dat waren 10 things I hate about you!
Ik vind het wel leuk, hartstikke grappig, heb het geloof ik te vaak gezien...(minstens 10 keer)
Jordy
hmm zal ik wel gemist hebben dan
heb de kritiek vaker gehoord, maar onterecht dus blijkbaar
Britney
Echt, dit is de BESTE film die ik ooit heb gezien, echt heeeeeeeeeeeeeel gaaf met die lekkere Heath Ledger erin. Julia kan ook niet slecht acteren, zeg.
ALLEMAAL KIJKEN!!!
Jildou
Wel een leuke film, met aardig goede nieuwe talenten die hierdoor kans kregen op een carrière in het mekka van de sterren, Hollywood.
3,5 ster
flauw, typische teenage-Hollywood-crap.
*' 1,5 op 5 *'
Tony
Mirandak
Hi,
Is wel een aardige film, het leuke er aan, dat ik gratis naar toe mocht. Het heeft ons geen geld gekocht.
Tonyvdb
Dan ben je verwonderd dat Belgen "Gierige Hollanders"-moppen vertellen ...
Mirandak
Ik kom uit Zeeuws-Vlaanderen. Ze zeggen dat wij hollanders gierig zijn maar...... Als in de koopjes winkel van Neckerman (die grote catalogus) in Hulst komt, zie je daar toch echt niet veel nederlanders. Bijna allemaal belgen daar, omdat het goedkoper is daar en daarbij als je gratis naar de film kan is dat toch mooi meegenomen?
Tonyvdb
zeg, zeg, het was maar om te lachen hoor !!
Goodfella
De zoveelste tienerfilm, leuk als tussendoortje, maar ik geloof het nou wel...
Ralfke
- 2075 stemmen
Ik had niet veel verw8 van deze film, maar al met al viel hij me toch niet tegen. In ieder geval niet zo'n standaard tienerverhaal, al kwamen de nodige cliché's uiteraard weer bovendrijven. Een leuke tussendoorfilm die *** krijgt van mij.
Miss_T
Echt een wicked film! 1 van mn favo's + heath ledger speelt erin
=xxx=
dartviper
Een super leuke film. Ik ben zelf niet z'n comedy fan maar deze vond ik wel leuk en goed geacteerd door Julia Stiles.
cai
eh jORDY in jou w eerste berichie zeg jij dat de naam nergens in trug komt ofzow. Nouw hiju kom trug in het gedicht dat die kat (Julia Stiles)In het laatste stukkie voorleest!!En ik vond het een errug goeie fillum!
Jordy
Ja iemand had me er inmiddels af op gewezen, niet goed opgelet blijkbaar
EmDee
petey
- 1901 berichten
Ik dacht altijd dat die SMS taal gebruikt wordt om minder te hoeven typen, maar ik heb het blijkbaar mis.
dartviper
Vondt het een leuke komedie. Ik zogt laars naar films met Julia Stiles omdat ik het een hele goede actrice vindt. en vandaar dat ik deze gevonden hebt. ***.5 ster
Ramon K
Dartviper, ik wil niet de klootzak uithangen, maar die drie "t'-en doen wel erg zeer aan mijn ogen.
Na televisieserie '10 Things I Hate About You': iconisch tienerdrama van Heath Ledger krijgt opnieuw vervolg

The Notebook
Drama / Romantiek, 2004