• 9.383.275 stemmen

Genre: Mystery

Geregisseerd door: Lucius C. Kuert

Met onder meer: Billy Zane, Danny Glover en Martin Landau

Plot Mysteria

Aleister, een uitgerangeerde alcoholverslaafde scenarioschrijver, wordt als hoofdverdachte gezien in de moord op de dochter van de senator. De filmstudent Lavinia die hij ontmoet heeft raakt ook betrokken in de zaak, alsmede de fee die hij ziet in een dronken bui. Wanneer verschillende details uit Aleisters script blijken uit te komen wordt hij gedwongen om te blijven schrijven in de hoop dat hij zijn naam kan zuiveren.

avatar van vranque

vranque

Dit heeft in alle opzichten het niveau van een pornofilm maar dan zonder porno. Het acteerwerk. Het fijne achtergrondmuziekje.

En je geeft het een kans want qua verhaal overstijgt het natuurlijk wel de gemiddelde pornofilm. Haha. Althans, dat denk ik want ik weet niet wat het niveau nu is. Maar nee. Het zakt weg in zijn eigen onvermogen. Gemiste kans? Nee. Ze hadden gewoon niet aan deze film moeten beginnen.

1.5* omdat het verhaal wel enige potentie heeft.

avatar van Se7en days

Se7en days

Ik denk dat de maker van deze film zichzelf echt geweldig vind.

Iedereen weet dat hij er echt niks van snapt, behalve hijzelf.

Zelfs als je het idee van de film weet te waarderen en probeert door de slechte acteerprestaties heen te kijken zakt echt na 15 minuten de moed je in de schoenen. Geen spanning, in elke scene wordt een sigaret opgestoken, telefoon die irritant lang blijft rinkelen..... nee deze film mag echt de prullenbak in.

avatar van Mood Indigo

Mood Indigo

film kijkt wel lekker weg, maar had toch liever mijn tijd beter besteedt.

plotloos

avatar van WaynesW

WaynesW

Zodra ik zie staan: Billy Zane, weet ik al genoeg.

Die ga ik niet kijken dan.

avatar van @Noorderwijk

@Noorderwijk

Vage film die bij mij zeker niet zal blijven hangen.

Het is trouwens de vrouw van de senator, niet zijn dochter.

Voor filmreviews/tips in slechts één tweet: @Noorderwijk

Voorbeelden: Filmtweets

avatar van code9

code9

De vergelijking ligt natuurlijk erg voor de hand, maar ik maak hem toch: het grootste 'mysterie' is hoe zoveel bekende namen in zo'n zeer zwak werkje terecht zijn gekomen. Goed, het zijn allemaal acteurs in hun nadagen, maar dan nóg. Nergens spannend, nergens interessant, onvoorstelbaar futloos geacteerd en een scenario waar niemand iets mee lijkt te kunnen, zó slap en warrig. Hier valt niks aan te 'snappen', dit is gewoon bar- en barslecht (om over de idiote, totaal niet passende soundtrack maar te zwijgen).

avatar van madmax1

madmax1

Futloos ,zware dobber om hem uit te kijken.

Verhaal van niks acteren ook al niet best.

Prul

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Noodless

Noodless

Een zeer zware dobber om uit te kijken.

Niks positiefs te vermelden over deze warrige, saaie film waar geen einde aan lijkt te komen.

1/10