Blood Out (2011)
Geregisseerd door: Jason Hewitt
Met onder meer: Luke Goss, 50 Cent en Val Kilmer
Plot Blood Out
"Blood In. Blood Out."
Michael (Luke Goss) is zogezegd een goede agent. Hij gaat undercover in de gewelddadige onderwereld om gerechtigheid te zoeken voor zijn jongere broer David, die vermoord werd door zijn eigen bende. David probeerde te ontsnappen uit de wereld van de misdaad, zodat hij kon trouwen met de knappe Gloria (Stephanie Honore). Hij werd vermoord om de mantra van de gang te handhaven: 'Blood Out'. Op zijn zoektocht ontdekt Michael een organisatie van mensenhandel geleid door de internationale bendeleider Arturo (Val Kilmer). Uiteindelijk wordt hij gedwongen zich te storten in een strijd tussen goed en kwaad.
Detective Hardwick
Gloria
Donna
Waku
Verwacht geen topper."
Blood out" is een aardige actiefilm.
Veel knokken en geweld met weinig inhoud en soms matig acteerwerk.
Maar soms best wel vermakelijk.
Bijrollen van bekende namen zoals Val Kilmer ( wat een dikke pad is dat geworden,groeit langzaam dicht) en ex voetballer Vinnie Jones.
Letterlijk en figuurlijk snel tussendoor film snack.
2.5*/3*
barcam
Zeer slechte wraakfilm. Goede cast maar verhaal rammelt aan alle kanten.
Piratje
In elk geval goed verfilmd, behoorlijke casting en voldoende actie.
Dat het verhaal wat plat is. OK.
Maar toch genoten en ontspannen kunnen volgen tot het einde. Ook al was dit letterlijk en figuurlijk met de haren getrokken undercovergedoe. Een B-film op maat zonder teveel ambities en inhoud. Hoeft ook niet altijd.
Voor Jason Hewitt lijkt dit de goede richting uit te gaan.
Ook al beschouw ik deze film eerder als een tussenstap en oefening voor betere scripts.
Dit lag er vingerdik op met voorspelbare volgorde.
Klopt. Veel is hier niet over te vertellen. Maar de casting deed het behoorlijk zonder echt een verhaal te willen vertellen dat we nog niet wisten. Zelfs regelmatig heel lullige teksten en gedachtenwisseling. Maar daar ging het zelfs in deze film niet om.
Toch een 3 waard.
dartviper
Beetje een standaard film, niet super slecht maar mijn god wat was het einde slecht en snel afgeraveld. Daarom 2 *
PerfectDarkness
Matige film.
De film start met een vrij heftige scene waarvan je verwacht dat dit later in het verhaal gaat terugkeren, wat niet zo is (op een zeer kleine flashback na).
De rol van Luke Goss valt in het straatje van een B versie van Jason Statham uit de Transporter films. Het karakter Michael Savion dat hij neerzet is ongeloofwaardig. Van het ene op het andere moment gaat hij undercover, met als aanleiding de dood van zijn broer, met als gevolg dat een sportieve agent veranderd in een rokende, vechtende "niets meer voor te leven" machine.
Film was verder rommelig en de rol van Curtis '50 Cent' Jackson is meer een publiekstrekker dan veelzeggend. Val Kilmer valt helaas echt door de mand als acteur en doet je terug verlangen aan zijn dagen in Heat.
Prettig voor het oog is de rol van AnnaLynne McCord en eigenlijk wordt het beste acteerwerk gedragen door Tamer Hassan (Elias) die een prima rol neerzet van een harde bende leider.
godertdk
viel me vies tegen, op het camera werk na, leek het wel een B-film.
jammer had een goed verhaal verwacht.
donnie B.
viel me vies tegen, op het camera werk na, leek het wel een B-film.
jammer had een goed verhaal verwacht.
Het IS ook een B-film!
filmamator
13 in een dozijn actiefilm die redelijk voor vermaak zorgt. Luke Goss als bendelid is leuk om te zien.
Redelijk.
Kr!kke
Leuk wraakfilmpje, waarin de sfeer helemaal goed zit. Eens dat Michael in de bende infiltreert, komt de film goed op gang en zitten er een paar leuke actiescènes in. Luke Goss doet het dan ook goed als Michael, wat ik niet kan zeggen van Val Kilmer als Arturo. Het lijkt wel of Kilmer het acteren verleerd is: in Blood Out kwam hij echt als 1 of andere B-acteur over.
Daan258
Matig actie filmpje met een simpel en standaard verhaal.
Eerst scene vond ik erg goed maar later een beetje veel van het zelfde.
en het einde van de film vond ik een beetje simpel gedaan had van mij wat uitgebreider gemogen.
ik heb wel erg moeten lachen om die gast met die twee vlechtjes het acteren van hem was echt heel slecht.
leuk voor als je je een avondje verveeld,
geen super slechte film maar zeker geen topper.
mixmaster
redelijke B-film met een zwak verhaaltje en matige actie.
leuk als je je verveelt en niks anders te kijken hebt , maar zeker geen aanrader.
MrHinderlijk
Verwacht niet te veel, maar het is tog echt een lekkere actiefilm althans mijn mening.
Ik zak lekker weg in mijn stoel bij dit soort films, vooral een aanrader om met wat vrienden te kijken.
Gonster
een slechte film met in de hoofdrol een man met giga nep tattoo's 50 cent en Val Kilmer, snoepen 60 seconden mee in deze film, meer niet, steek aub je tijd in een andere film dit is echt waardeloos
Castaway
Deze film is het gelukt om bij de top 10 te komen van de slechtste film ooit gezien te hebben...wat een slecht verhaal idd..kon eigenlijk al niet goed gaan met 50 cent als bijrol
erik1677
camerawerk vond ik weer verschrikkelijk zoals in zoveel moderne actiefilms.
edwin1205
0.5
staat nu op. slecht camerawerk rn acteerwerk mag van mij nog niet eens een b film worden genoemd
Noodless
In het begin nog best te pruimen, maar als kijker ga je naarmate de film vordert meer en meer ergeren aan het hoofdpersonage, de voorspelbaarheid en vooral ook aan de matige actie - scènes. De looks met al die tattoo's van Luke Goss en zijn handelingen ( bv. dat roken...jeetje, telkens één opsteken en na een paar seconden al de peuk op de grond gooien....een handeling die wel heel vaak in de film voorkwam ) kwamen niet geloofwaardig over. Nep is het toepasselijke woord hiervoor. Het verhaal stelt ook niet veel voor en de climax was heel zwakjes.
4/10
ricone
prima tussendoortje met paar mooie mensen!, het verhaal rammelt aan alle kanten en de publiekstrekkers 5ct en vinniejones hebben wel erg weinig minuten, maar toch prima vermaak!!
killer13
toch één van de betere B-films van de laatste tijd. zeker de moeite waard om eens te kijken
Hollywood007
Redelijke cast en een verhaal dat me wel aansprak. Toch ben ik een beetje op mijn honger blijven zitten. Ik had wat meer spanning verwacht en ook het einde was niet echt geweldig. Ik had het gevoel dat de film de laatste 5 min. helemaal de bocht uitging. De manier van filmen leek plots heel fake en het verhaal stopte ineens. Net of de tijd gewoon om was en ze snel snel het verhaal af wilde hebben.
Er zat meer in dan ze er hebben uitgehaald, maar toch was hij niet helemaal slecht. Hij had gewoon beter uitgewerkt moeten worden.
Jackeroo
Op zich een aardige film en kijkt lekker weg. Niet eentje waar je van voor tot achter ademloos naar zit te kijken maar toch zeker de moeite wel waard
TM Scarface
Zoals vaker hier gezegd, een aardig vermakelijk weg kijkertje meer niet.
Geen groot en opbouwend verhaal. Alleen het einde verpeste het voor mij wel een beetje, hele film was aardig realistisch maar het laatste moment met de auto niet.
Maar van een B-film, moet je ook niet (veel) meer verwachten. Een voldoende.
Grindhouse62
- 2065 berichten
Prima kijkvoer deze actievolle B-film. Ik heb Blood Out gisteravond laat als afsluiter van de dag gekeken en is een stuk beter dan de remake van Charlie's Angels, die eerder op de avond heb gezien. Ik vind Luke Goss niet onverdienstelijk in zijn films en mag hem dus wel graag zien acteren. Tjeetje zeg, wat was Val Kilmer destijds een vetklep, zijn rol stelde hier niets voor. Geslaagde B-Film. 3.0
DjFrankie
Standaard actie film, al vaker gedaan met andere acteurs en ongeveer dezelfde verhaallijn. Daardoor alleen al minder interessant. Wel genoeg actie.
xxERWINxx
Vandaag bekeken op Blu-ray, heb deze wel uitgekeken en ook wel redelijk vermakelijk, toch gaat deze een beetje richting de misdaad kant op.
Het verhaal hebben we al vaker gezien dat de hoofdpersoon (ditmaal Luke Goss) wraak wil nemen op de bende die zijn broertje hebben gedood, hij gaat undercover in de bende en sluit zich hier bij aan, we zien een hoop gevechten en wat schietpartijen, allemaal wel redelijk hard en grof, maar blinkt nergens echt uit, verder een hoop drugs, bendes en vrouwen en Luke Goss die de 1 na de andere sigaret opsteekt.
Zo tegen het einde een soort gevecht en daarna nog een achtervolging en was hij al vrij snel afgelopen, verder geen uitwerking en vond het een beetje afgeraffeld op het laatst.
50Cent was 5 minuten in beeld, Val Kilmer ook maar een bijrol, het enige waar ik echt van opkeek was in het begin toen de ene agent (Sheriff Luke Goss) door de andere agent in elkaar wordt gemept alleen omdat hij de moord op zijn broer onderzocht wou hebben, hele vreemde scene!
Zeker geen topper, maar een middelmatige actiefilm.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Tracker