• 9.372.253 stemmen

Genre: Romantiek / Thriller

Geregisseerd door: Monte Hellman

Met onder meer: Shannyn Sossamon en Dominique Swain

Plot Road to Nowhere

"Illusion is the first of all pleasures."

Road to Nowhere vertelt het verhaal van een regisseur die een film wil maken over een waargebeurd misdaadverhaal, althans zo gelooft hij toch. Hij ontdekt echter dat de jonge actrice die de hoofdrol speelt niet is wie ze blijkt te zijn en dat z’n leven in gevaar is.

Mitchell Haven

Nathalie Post

Laurel Graham / Velma Duran

Cary Stewart / Rafe Taschen

Bobby Billings

Bruno Brotherton

Steve Gales (as Robert Kolar)

Johnny Laidlaw

Nestor Duran

avatar van Dimensie

Dimensie

Ergens heb ik het idee dat ik wat gemist heb..

Trage film..

avatar van blurp194

blurp194

Wat erg experimenteel. De beginscene zet daarbij alvast wat de toon - een paar minuten stilstaand beeld met het jankende geluid van een haardroger.

Qua acteren misschien indrukwekkend. Maar het verhaal is ook wat aan de ontoegankelijke kant. De beelden zijn af en toe wel onwaarschijnlijk mooi.

avatar van Decec

Decec

Een goede romantiek/thriller film...

Prima verhaal...

Prima acteerwerk...

Bekende acteur Cliff De Young...

Prima geluid (geen Dolby Digital aanwezig)...

Prima kwaliteit breedbeeld

(geen HD aanwezig)...

avatar van stefan dias

stefan dias

Heerlijke mindfuck met hypnotiserende kracht. Net op het moment dat het plaatje begint te kloppen word je weer helemaal onderuit gehaald… and I loved it. Deelde trouwens volledig de 'lichttheorie' van de regisseur wat Shannyn Sassomon betreft.

avatar van gauke

gauke

Een film noir- en David Lynch-achtige productie over een gepassioneerde en pretentieuze regisseur die een film maakte over een onopgelost moordmysterie. Na verloop van tijd begon ik het overzicht te verliezen (wat was filmscenario en wat realiteit?) en ook het hoe en wat van de personages was voor mij onduidelijk. Enige samenhang voor mij als kijker is doch onontbeerlijk, hoe gecompliceerd en verwarrend een verhaal ook mag zijn. Nu vond ik ik noch spannend noch kon de film mijn aandacht vasthouden.

avatar van ghostman

ghostman

Bij de laatste film van Monte Hellman merk je meteen dat de rolprent door een meester-filmmaker is geregisseerd . Deze film is wel erg traag en je moet enigszins geduld opbrengen om 'm uit te kunnen zitten . Toch heb ik inderdaad het gevoel dat ik Road to Nowhere (2010) opnieuw moet zien om zeker te weten dat ik niets heb gemist .

Visueel ( DV-fotografie ) doet de film mij een beetje denken aan Film socialisme (2010) van JLG .

**** / *****