Caught in the Crossfire (2010)
Genre: Misdaad
Geregisseerd door: Brian A. Miller
Met onder meer: 50 Cent, Chris Klein en Adam Rodriguez
Plot Caught in the Crossfire
Caught in the Crossfire gaat over corruptie binnen de politie. Twee rechercheurs krijgen bij het onderzoek naar een moordzaak te maken met een groep corrupte agenten en een criminele bende. Tino (50 Cent) is een bendelid dat informant wordt van de politie.
Tino
Tracy
Lieutenant Michaels
A.D.A. Kevin Andrews
Benton
Matige misdaad film die ondanks zijn korte duur als een marathon voelde.De rol van 50 Cent was zeer klein en bijna te verwaarlozen.
7nightwing7
Sluit ik mij helemaal bij aan. Volgens mij wilde ze hier gewoon even flink cashen alleen maar vanwege de rol van Mr. Curtis "50 cent"Jackson.
1 ster.
Marcelforfriends
Die 4.1 van IMD is nog te veel voor deze super flop.
Na ongeveer 20 minuten uit de speler gehaald jakkes wat een rampe film.
MelB
Op de cover staat "From the producer of 16 Blocks and Righteous Kill"
Beide films gezien en zeer ondermaats hoewel ik Righteous Kill veel verwachte met 2 top acteurs ook in deze film speelde 50 Cent een figuranten rol. Het leek echt nergens naar en ook niet echt overtuigend geacteerd. Het verhaal/complot zeer zwak!!
Deze film laat ik mooi skippen alleen al vanwege "From the producer..." Ik weet dan wat er te verwachten valt dus bagger.
sbm
Jaah sorry voor de late reactie.. heb hem inderdaad gezien maar valt wel tegen had er meer van verwacht.. deze film komt ook meteen op dvd uit en dat verklaart alles
streets of blood was beter
hij krijgt van mij een 2 voor de moeite
Killerkip
Ik moet zeggen dat ik hem, in tegenstelling tot veel anderen hier, wel goed vond.
De rol van (CSI-acteur) Adam Rodriguez kreeg op het eind een verrassende wending, had dat echt niet verwacht!
Draconian
leuke film met een verrassend eind
Mee eens. Einde had ik ook totaal niet verwacht.
Semsoethot
Zeer matige film. Super vermoeiend gefilmd met een hoop gedein met de camera en ultra korte shots. Het verhaal was ook zeer matig en voorspelbaar. Flinterdunne karakters en ongeloofwaardige scenes. De rol van "50 cent" als Tino ......... Zelfs als hij zichzelf zou spelen, deed hij het nog beroerd. Een 1 voor de moeite met "50 cent" extra voor het aantal verschoten kogels.
Lefgozer
Vermoeiend camerawerk, irritant overdreven acteerwerk gedurende de hele film van Chris Klein, saaie verhoorscènes, etc. Maar inderdaad wel een verassend einde.
ghostman
Verrassend goede M. ManN-kloon ( Miami Vice ) !
**** / ***** , tough , rough & gritty .
Guinness
Ik snap niet waarom 50 Cent een publiek trekker is, in FILMS.
Ik snap sowieso niet dat hij een publiekstrekker is.
hollander
een goede misdaad film met wat actie erin.
Heb genoten van de film en er zit een goed verhaal in.
Voor mij is het een 3,5 waard.
casperspook
ik vond dit ook een redelijk goeie film.
camerawerk was in het begin wat rommelig, maar heb er verder nix op aan te merken.
bsidefan
Tja kan er niet heel veel over kwijt.
Af en toe stukken die echt wel heel goed in elkaar zitten met de nodige spanning en beleving,maar dan krijg je bij tijd en wijlen ook stukken waarbij je jezelf irriteert aan al eerder gerefereerde overdreven reactie/acteerwerk van Chris Klein.
Normaal gesproken een 2 a 2.5,maar omdat het toch een redelijk originele film met een echt onverwacht einde geef ik toch 3 sterren.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'