You Again (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Andy Fickman
Met onder meer: Kristen Bell en Jamie Lee Curtis
Plot You Again
"What doesn't kill you... is going to marry your brother."
Marni (Kristen Bell) is onderweg naar haar broer, om zijn verloofde voor het eerst te ontmoeten. Wanneer ze erachter komt dat zijn verloofde het meisje is dat haar leven op high school in één grote hel heeft veranderd, lijkt het niet best. Eenmaal aangekomen bij haar broer komt ze voor de nodige verrassingen te staan, net als haar moeder, die ook een voormalige 'rivaal' ontmoet.
Marni Olivia Olsen
Will
Taylor
Helen
Metalfist
Maar het is met Kristen Bell dus het mag er vreselijk uitzien.
edit: dit is wel op het randje inderdaad.
the-hague-pride
had er weinig van verwacht maar vond het wel een leuke komedie
mroffbeat
Major Teenage Highschool Trauma Chick Flick..
Zooo zonde van al die goede actrice's in deze rollercoaster van cliché's
Jamie behoort al gillend te rennen met een gek achter haar aan en Sigourney moet vooral ongeboren aliens blijven nuke'n die half uit een baarmoederwand steken. Waarom in hemelsnaam deze draak van een script aannemen #^^#%$*
De enige de van mij credits krijgt is de 'golden girl' betty white.. Vooral in de laatste scene moest ik hard lachen.. Daar hadden ze een film van moeten maken..
GO BETTY!
mc-elvin
het was super film echt perfecte cast zoveel bekend acteurs in 1 film
en btw ik hou van kristen bell zij is schatig en sexy allemaal in 1
martien76
Klasse film de meiden hebben hem gezien hier en vinden hem dus 4 sterren waard,
een leuke komedie
Prima te verteren.
Wat de film bovenal redt is de gerenommeerde cast, iedereen doet zijn/haar werk prima en een flink aantal keren heb je een aha momentje als je weer een bekende langs ziet komen. Ook Bell blijft altijd prettig om naar te kijken.
De film zit verder vol met flauwe humor, de ene keer geslaagd en de andere keer niet. Opzich niet zo erg, want ondanks dat niet elke grap slaagt houdt het de film wel luchtig. Iets waar het op het einde helaas niet vast houdt, maar daar kan je op wachten. Zoete elementjes horen er nou eenmaal bij in dit genre.
Daarnaast gelukkig nog wel leuke scriptverwerkingen, erg leuk om te zien dat ze in alle 3 de generaties in de familie dezelfde problemen hebben gehad. Vooral dat stukje van Betty White waar de film mee eindigt is behoorlijk grappig!
Ach ja, de film deed bij mij wat ik ervan verwachtte. Verwacht geen al te hoogstaande film en je zult je er prima mee vermaken.
henkula
Klasse film de meiden hebben hem gezien hier en vinden hem dus 4 sterren waard,
een leuke komedie
voor wie stem jij eigenlijk?
Mislukte komedie maar wel een cast die de moeite waard is het wordt trouwens tijd dat Kristen Bell een keer een serieuze rol speelt, ook nog rollen van Sigourney Weaver en Patrick Duffy (Bobby uit Dallas).
Wel vreemd dat Kristen Bell veel van dit soort rollen speelt ja, When in Rome was ook al geen hoogvlieger. Zie haar gek genoeg meer voor serieuze rollen aan, toch zie ik haar alleen in komedies spelen.
MatthijsGr00t
Matige komedie. Het enige wat de film nog enigzins redt is de goede cast en het redelijk leuke verhaal. Al had dit veel leuker uitgewerkt moeten worden. Het einde met die twee oma's vond ik erg grappig! Verder is dit een vrij standaard filmpje, die te voorspelbaar is met teveel cliché's. Heel af en toe verscheen er een kleine glimlach op mn mond, maar de meeste grappen waren te flauw en niet grappig! Erg jammer, want er had misschien wel meer in gezeten!
Dabo007
Wat een vreselijke komedie zeg.
De enige actrice die leuk is in de film is Betty White
Goirle_NL_Bas
Slechte komedie, heb hem met moeite uit zitten kijken.
kolady1
Ik had geen verwachtingen bij deze film mede omdat er beste negatief hier over de film werd gepraat.
Ik vond de film vermakelijk. Voldoende geacteerd en mooi verhaal over pesten op school en dat het toch meer gevolgen op latere leeftijd heeft en op een komische manier gebracht.
bobbydigital01
leuke familie film...
die ook best leuk is om in je eentje te kijken...goede actrices
hannes64
- 1926 berichten
Ja, leuke acteurs, maar wat een irritantae film.
Heb me soms puur geërgerd aan al die huppelkutscenes.
De enige die ik nog een beetje normaal vond , was `t kleine jongetje ( Billy Unger ).
Ik ken em denk ik uit "Crank: High Voltage", als de jonge chev chelios.
Daarom die ene ster.
Een hèèl flauwe "komedie".
mieketje23
Ben over het algemeen nogal vrij 'streng' wat komedies betreft; mag er niet vingerdik bovenop liggen en zeker geen mike myers-humor maar vond dit filmpje best wel leuk!
Nientje1980
Af en toe wel grappig, maar ook regelmatig totaal niet
had er echt veel meer van verwacht naar aanleiding van de trailer, maar ja, je kunt niet alles hebben.
Al met al wel een leuk zondag middag tijdverblijf.
Dreman
Behoorlijk flauwe komedie met toch ook wel weer leuke momenten. Vooral Jamie Lee Curtis vond ik de film nog enigszins redden, die blik als ze met haar eigen rivale wordt geconfronteerd is prachtig.
Misschien had ik de pech dat ik vlak ervoor ook When In Rome heb gekeken, dan begint de rol van Kristen Bell wel gelijk wat te irriteren, weer het mooie meisje met de goede baan maar ongelukkig in de liefde en klungelige acties.
_Moonwalker
Je moet dit zeker niet voor het verhaal gaan kijken, want het zit vol bekende clichés. Maar er zitten zeker erg grappige scénes in. Ik lag een paar keer in een deuk en het einde maakte het helemaal af voor mij.
De acteurs deden het ook erg goed. Vooral "Odette Yustman" die ik een prachtig vrouw vind persoonlijk.
Go see it!
gijsvogel
Best te pruimen.
Gemakkelijk filmpje met verrassende cast.
Leuk om die oud gedienden zo bij elkaar te zien in deze prent
Uiteraard redelijk voorspelbaar her en der, en het comedy genre is ook niet helemaal passend, Gelachen om de flauwe humor heb ik dan ook niet hoeven doen.
Comedy/drama/high school past beter, maar dat word weer een beetje teveel van t goede.
Niet met al te hoge verwachtingen aan beginnen, dat deed ik dan ook niet...
Maar is best te doen voor een doorsnee dinsdagmiddag-kijken-onder-het-strijken film.
redelijk tijdsverdrijf.
Keane1983
Een matige comedy,
De trailer bevat eigenlijk (zoals wel vaker) een compulatie van alle leuke stukjes in de film.
En eerlijk gezegt waren dit ook de stukjes waar ik bij moest lachen / glimlachen.
De cast is goed en acteerwerk redelijk tot soms erg overdreven...nu zal dit wel in het script hebben gestaan, maargoed...ik vond de reacties in bepaalde situaties net iets over the edge.
De verhaallijn is aardig, in mijn ogen vrij orgineel. Maar er had meer me gedaan kunnen worden.
Ik miste "het" soms. Ik kan het ook niet heel erg goed onder woorden brengen......uuhmmm...als een portie friet zonder zout en mayo!!!
Ook deze film is ondanks zijn (vrij orginele) verhaallijn, toch hier en daar wat voorspelbaar.
Hoewel dit toch niet heel erg storend was.
Al met al een aardige/ redelijke familiefilm die zeker wel mensen kan bekoren als je er niet al te veel van verwacht.
Een 3.0*
skipy05
Wat een tegenvallende matige komedie. Ik had er veel meer van verwacht. Kristen Bell speelde zoals altijd zeer goed. Het wordt wel eens tijd dat ze ander soort films begint te spelen. Van Odette Yustman had ik iets meer verwacht. Verhaal is redelijk flauw. Echt grappig was de film ook niet. Je wist al op voorhand hoe hij ging eindige.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Flipped