Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Jason Eisener
Met onder meer: Rutger Hauer, Molly Dunsworth en Brian Downey
Releasedatum: 12 mei 2011
Plot Hobo with a Shotgun
"Delivering justice, one shell at a time..."
Een dakloze burgerwacht (Rutger Hauer) trekt naar een nieuwe stad en vindt zichzelf opgesloten in de stedelijke chaos. Het is een stad waar de criminaliteit regeert en de misdaadbazen het voor het zeggen hebben. Bij het zien van dit stadslandschap gevuld met gewapende overvallers, corrupte agenten, misbruikte prostituees en zelfs een pedofiele kerstman besluit de dakloze gerechtigheid te brengen in de stad op een manier die hem het beste ligt: met een jachtgeweer.
Hobo
Bumfight Filmaker
Chief of Police
Dirty Cop
Donkerwoud
Zo slecht dat het goed wordt, en mooie ode aan Rutger Hauer. Ik ga hem zien.
AHWA
Foute trailer, maar wel grappig met die putdeksel
Soeperman87
Ik heb het niet zo op actiefilms, maar de trailer van deze film is werkelijk geweldig! Het lijkt me een heerlijke b-film vol ouderwetse gore.
yeyo
Looks great! Maar wie is Jason Eisener eigenlijk? En mag ik ervan uitgaan dat Tarantino en Rodriguez voor een keer niets te maken hebben met dit project?
Looks cheap. Maar niet op een leuke manier. Ziet er uit als een studentenfilm.
Lelijk licht (eind jaren 80-begin jaren 90-look), duidelijk geschoten op video (zonder iets interessants te doen met het materiaal) en oninteressante acteurs rond Hauer.
88Fabian
Helemaal mee,het ziet er verschrikkelijk dom uit.
Fortune
Haha echt te grappig.
Maybe you end up like me a hobo with a shotgun!
Koike88
Trailer gezien en erg benieuwd. Ziet er naar uit dat dit een hele foute foute gore movie gaat worden. Planet Terror topt hem nog steeds in de recente Grindhouse films.
Jack Sparrow
Ziet er best geinig uit dit en Rutger Hauer heeft volgens mij een heerlijke rol!
Stapler
Geniaal dat ze van die trailers films maken
Ik dacht eerst het zal toch niet...
Maar nu kwam ik ook Machete tegen en ja hoor.
Hopelijk komt er ook een Thanksgiving haha.
stephan73
Werkelijk geniale trailer. Nou maar afwachten of dit in de Nederlandse bioscopen komt.
Jason Eisener is de winner van de SXSW Grindhouse contest. Die won hij met een fake-trailer voor een film genaamd Hobo with a Shotgun. Dus er zit een minimale inbreng van Tarantino/Rodriguez in!
Tevens is hij de maker van Treevenge!
Q Jones
Wtf wat een trailer en wat een acteerwerk van Hauer zeg ongelooflijk goed. Deze moet ik zien hopelijk wordt hij beter dan Machete.
Ik vind dit trouwens een mooiere poster http://www.fearnet.com/eol_images/Entire_Site/2010323/hobo.jpg
Geniale trailer. Dit is mijn to see film van 2011. Rutger Hauer
mrwhite
Deze ziet er super uit al hem meteen noteren in mijn must see lijst.
Metalfist
Leuk dat de trailers uit Grindhouse gerealiseerd worden
Benieuwd of Eisener het kan waarmaken.
Q Jones
nou ik hoop dat die film met Nic Cage niet komt, dat lijkt me zwaar shit
Wat een trailer
Moet ik zien!
Net nog maar eens gekeken, wordt steeds leuker. Die putdeksel om z'n nek.
The Toxic Avenger krijgt concurrentie.
Fantastische trailer inderdaad, haha mooi dat Hauer op zijn oude dag nog in zoiets meespeelt.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Tucker and Dale vs. Evil
Horror / Komedie, 2010

Kung Fury
Actie / Komedie, 2015
prostituerenshotgunpooierdystopieburgerwachtbloedbadwreedheidgeweldwhite suit psychotronic