Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Brett Simmons
Met onder meer: Devon Graye, Wes Chatham en C.J. Thomason
Plot Husk
"Join the harvest."
Een groepje vrienden raakt gestrand op een afgelegen stuk platteland. Al snel wordt hun wagen aangevallen door agressieve kraaien. Ook doen ze de ontdekking dat het maisveld bewaakt wordt door levende vogelverschrikkers, die hun slachtoffers dwingen zich bij hen te voegen.
Scott
Farmer Comstock
Road Farmer
Road Farmer's Wife
Jawaddedadde
Kraaien, levende vogelverschrikkers? Doet me wat denken aan Jeepers Creepers. Zal er verder wel weinig mee te maken hebben vermoed ik.
Spartaan1986
Scarecrow was verschrikkelijk slecht laten we hopen dat deze wat beter is. Aardige cast dus dat moet lukken.
El ralpho
Weet iemand wanneer deze en de andere overige titels van de afterdark reeks van dit jaar uit gaan komen?
Spartaan1986
Deze is al uitgezonden op SYFY channel. Hij is inmiddels ook te pindakzen.
Richard_Voorhees
Ik heb zelf het concept van levende vogelverschrikkers altijd wel interessant gevonden, maar tot op heden nog nooit een horrorfilm gezien die dit goed wist te gebruiken. Deze draait dit jaar op de Night of Terror, misschien ga ik deze maar eens bekijken om te kijken of dit wat is.
FillumGek
Ik vond er niet veel aan. Geïnteresseerden kunnen beter naar de poster kijken. Die oogt mooier, is spannender en kost een stuk minder van je tijd. Husk is gewoon een vrij saaie tv-film.
Ik weet niet precies wat het is, maar ik denk dat Husk gewoon een tekort heeft aan drank en tieten. Vaak wordt zo'n gezelschap door middel van enkele leuke anekdotes geïntroduceerd zodat je weet wat voor een types het zijn, maar dit stelletje is gewoon erg saai. En jammer dus dat er ook nauwelijks iets te bekijken valt wat betreft vrouwelijk schoon.
Simmons heeft wel zijn best gedaan om er nog iets van een verhaal aan te geven, maar veel verder dan een niveautje Kippenvel gaat het niet en dat komt ook door de uitwerking. De scarecrows ogen af en toe angstaanjagend maar juist door de ontknoping gaat dat gevoel weg. Daarnaast worden de meeste kills buiten beeld gelaten en dat is toch een gemis.
De saaie cast en gebrek aan smerigheid draaien deze film de nek om.
bobbydigital01
Nou ik vond jeepers creepers wel een van de vetste horrors ooit gemaakt.
En deeltje 2 mag er ook best wezen.
FillumGek
In Jeepers Creepers zat maar een kleine scene met vogelverschrikkers, die overigens spannender was dan deze film totaal.
bobbydigital01
Ja van dat kleine stukje klopt inderdaad.
Toch vond ik deze film zo slecht nog niet,tuurlijk we hebben beter gezien.
Maar ik vond dit toch een goed begin van de after dark reeks van dit jaar.
Er hing toch een lekker sfeertje gedurende de hele film,het werd allemaal een beetje voorspelbaar,maar een echte slecht film is dit niet!!
Artemis
Op zich zag het er wel aardig uit maar wow wat was dit een saaie bedoeling zeg
davey
Vondt de film niet echt spannend beetje voorspelbaar ze brachten niet echt wat nieuws naar voren met dit script.
mcdaktari
Het begin vond ik best wel goed, vond het wel jammer dat het einde er een beetje zwak uitzag . De meeste "After Dark" films zijn over het algemeen nogal zwak, toch vond ik "Husk" helemaal zo slecht nog niet. Ik heb deze film overdag gekeken maar eigenlijk moet je zulke films s'avonds kijken, teminste dat vind ik persoonliojk toch beter. Toch wel 3 sterren want heb me er toch prima bij vermaakt.
Amity
De beoordelingen waren niet al te best over de film, dus de verwachtingen waren niet hoog
Maar het zag er toch allemaal wel mooi uit, en het verhaal ontwikkelt zich dan langzaam toch tot iets met potentie. Van mij mag er wel wat meer gore in voor zo'n slasher, maar ach. Helaas weet ook deze film het weer compleet te verpesten in de slotscene! Fail.
Niet super.
De meeste After Dark filmpjes hebben toch wel een wat interessanter concept, deze film haspelt wat zaken bij elkaar (geesten, levende vogelverschrikkers en maisdoolhoven), maar weet er nooit echt een vlot geheel van te maken.
Misschien omdat de personages ook echt doods zijn, het visueel toch allemaal net-niet is (had waarschijnlijk beter digitaal geschoten geweest) en er verder ook niet echt veel spanning inzit.
Weinig gore, weinig kills. De stukjes actie zijn slecht geregisseerd en hoewel zo'n maisveld het ideale speelterrein is voor een film als deze wordt er gewoon te weinig mee gedaan. Jammer want de film zelf heeft toch potentieel om meer te zijn dan een wat teleurstellend horrortje. Zou Simmons nog niet willen afschrijven, als hij over de hele lijn wat beter presteert zit er nog aardig horrorfodder in.
perceived
Slecht. Verhaal kon me totaal niet boeien en sprong van de hak op de tak. Zodra er een klein beetje spanning in komt, werd er alweer over gesprongen naar een andere scene. Jammer! 2/10*
Mai*
Ik was erg onder de indruk van de schrik effecten. Normaal ben ik dat nooit, maar vond deze wel leuk.
Goed er zit niet echt een verhaal in en is leuk als je geen andere films hebt. Maar hij was wel boeiend genoeg om te blijven kijken..
mock turtle
De zoveelste maisfilm.
De levende vogelverschrikkers waren best eng gemaakt en hier en daar zaten er nog best leuke ideeën in de film, maar verder natuurlijk geen enkele diepgang, geen plotwendingen, en erg voorspelbaar...
Wat de zogenaamde schrikeffecten betreft: er zaten wel een aantal goeie bij, ja, maar de meeste moesten het echter wel vooral hebben van de plots aanzwellende filmmuziek in plaats dat het echt spannend en goed getimed was, dus dat eenmaal door hebbende was dat vooral meer irritant dan schrikwekkend.
Flauwe vogelverschrikker.
Zeer clichématig en zwak uitgewerkt standaardverhaaltje, dat nergens griezelig dan wel goor wordt. De dertiende uit het dozijn waarbij het vermoeden heerst dat werkelijk niemand echt bevlogen was met het eindresultaat. Zelfs de potentie dragende vogelverschrikker komt totaal niet tot zijn eventuele recht in dit flauwe standaardwerkje.
Doorsnee.
henkula
was na 80 minuten film het geld op? valt me op dat in soort films de GSM dekking wel heel slecht is in de VS.
mug13
Toch vond ik deze film zo slecht nog niet,tuurlijk we hebben beter gezien.
Maar ik vond dit toch een goed begin van de after dark reeks van dit jaar.
Mee eens mee eens helemaal mee eens.
Thorak
De trailer deed me gelijk al aan minimaal 5 andere films denken; Jeepers Creepers, Texas Chainsaw Massacre, Children of the Corn, The Hills Have Eyes, Wrong Turn en zo nog een héle hoop andere "tieners gestrand op de verkeerde plek"-films. Deze maar laten liggen denk ik....
De poster ziet er inderdaad wel goed uit.
akira124
Verre van slecht. Erg origineel is het allemaal niet, maar deze film verveelt geen moment en is met vlagen best spannend in het maisveld. 2.5*
pazuzu
Begon goed daarna tergend traag en haast vervelend.. Op de goed opgebouwde schrikeffecten.. Die vond ik trouwens minimaal. Niet echt kunnen schrikken. Je voelde het aankomen. Goeie cast dat wel
'n bout einde....

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Final Destination 2
Horror, 2003