• 9.370.069 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Michael Steinberg

Met onder meer: Julia Stiles, William R. Moses en Patrick Muldoon

Plot Wicked

"Evil never looked so good."

Het veertienjarige buitenbeentje Ellie Christianson wil de geliefde van haar vader Ben worden. Als haar moeder Karen dood blijkt te zijn, neemt ze letterlijk haar plaats in en verleidt ze haar vader. Een rechercheur die de dood van Karen onderzoekt, komt erachter dat er vele verdachten zijn, en allen houden ze iets achter...

Ellie Christianson

Police Woman

Detective Boland

avatar van xangadix

xangadix

Komedie..? Ik dacht het niet. Deze kijkt wel makkelijk weg, maar alle logica is uit het raam gedonderd.

avatar van Diesel

Diesel

Warrige drama met slappe rollen en een slecht uitgewerkt verhaal. 1,5*

avatar van Shampoo

Shampoo

Komedie? ´T lijkt me toch stug dat dit geestig bedoeld is, maar met dit wanproduct weet je het nooit. Tsja, ´t lijkt me zinloos een waslijst met negatieve punten te gaan posten, gewoon niet kijken tenzij je echt geen keus hebt.

avatar van mikey

mikey

In suburbia volgen we een lolita met fatal attraction neigingen in een povere whodunnit.2.

Die agent speelt ook de enge en oude mexicaanse pooier in Kill Bill 2 (die rol is heel wat beter)

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik heb deze film volgens mij een jaar of 10 geleden gezien, en ik weet nog dat hij toen erg veel indruk op me heeft gemaakt. Heb een hele tijd gezocht naar 'm in dvd-zaken, maar ben hem nergens tegengekomen. Misschien internet maar eens afspeuren, ben toch wel benieuwd naar deze film tijdens een herziening.

avatar van Tarkus

Tarkus

Begint allemaal nogal flauw vind ik, maar naarmate de film vordert wordt het toch wat beter.

Maar verwacht er niet té veel van.

Wel goede rol van Julia Stiles.

avatar van Elineloves

Elineloves

Eindelijk weer eens gezien, na al die jaren. Typische gevalletje 'Vroeger was het beter'. Maar hè, ik heb me niet verveeld. Julia Stiles doet het prima en haar 'transformatie' is best interessant om te volgen, ookal is het soms niet altijd even geloofwaardig. Misschien dat ze dat bedoelen met 'komedie', want echt veel te lachen viel er niet. Vooral de soundtrack was NIET om te lachen, erg slecht eigenlijk. Wat een pokkeherrie. Halfje er af. 3.0*

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

mikey schreef:

Een rol die in meerdere films van Tarantino en Rodriguez terugkomt, al beginnend bij From Dusk till Dawn; zie ook hier. Goeie rol(len) inderdaad.