• 9.370.069 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Carl Reiner

Met onder meer: Armand Assante, Sherilyn Fenn en Sean Young

Plot Fatal Instinct

"Sex, murder and revenge were never this funny."

Parodie op verschillende thrillers, waaronder Cape Fear, Basic Instinct en Sleeping with the Enemy. Een politieagent en tegelijkertijd een advocaat, wordt verleid door een vrouw terwijl zijn vrouw een verhouding heeft met de automonteur. Hiernaast nog een miljoen loze en melige plotjes in de stijl van The Naked Gun.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Laura Lincolnberry

Lana Ravine

Lola Cain

Judge Skanky

Murder Investigator

Laura's Husband

avatar van neo

neo

heb er nog spijt van dat ik deze jaren terug eens op tv heb gekeken.

avatar van MarkFish

MarkFish

Tis al weer een poosje geleden, ik moet em nog maar eens zien, want volgens mij vond ik wel grappig. Veel parodien op bekende films is wel leuk om te zien.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2099 stemmen

Ik vond hem best leuk

avatar van Justice4All

Justice4All

Aardige film zitten heel wat grappige stukken bij dat relateert op Basic Instinct.

avatar van Leno

Leno

Leuk verhaal, met lang niet altijd even leuke grappen. Assante en Young zetten hele leuke rollen neer. Beter dan ik dacht, best leuk dus!

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Justice4All schreef:

hij heet ook niet voor niets Fatal "Instinct" maar ik vond hem ook erg grappig zoals wel meer parodieen alleen jammer dat er niet veel van dat soort films word gemaakt

avatar van Vullero

Vullero

redelijke spoof op een aantal zeer goede films... Hij is niet gemaakt om de beste film ooit te zijn, maar slaagt er toch in om een vermakelijke film neer te zetten... Het acteerwerk was naar behoren... Al met al: Aardig.

avatar van Tarkus

Tarkus

Deze film is in de stijl van de 'Naked Gun' filmen alleen is ie nog slechter dan die filmen.

Ik vond de parodieën niet bijster goed geslaagd en op 'Cape Fear' en 'Basic Instinct' na, zijn er bijzonder weinig filmen die ik herkende.

Ik kan niet zeggen dat ik veel heb kunnen lachen met deze film.. helaas.

avatar van Film Pegasus

De film parodieert vooral thrillers, maar lijkt eerder de kant van film noire te gaan met het bekende sausje van Naked Gun en Airplane. In dergelijke films is het enige leuke misschien dat je herkent welke film er door het slijk gehaald wordt. Eens je dat door hebt, is de fun er wat af en dan lijkt anderhalf uur wel erg lang. Af en toe een leuke mop, maar te veel onzin om de film echt leuk te houden. Door een overdosis van dit soort films dreigt de fun er wat af te gaan.

avatar van Theunissen

Inderdaad gewoon een soort van "Naked Gun" (waar ik al niets aan vindt) maar dan nog slechter. Omdat Sherilyn Fenn en Sean Young (vindt dat best mooie vrouwen, zeker destijds) erin speelden heb ik deze film gekeken maar veel soeps is het helaas niet. Je moet eerder huilen bij deze film dan lachen want het is allemaal echt slecht en flauw.

avatar van dionj

dionj

Geniale poster, dat wel

avatar van Elineloves

Elineloves

Jezus. Lang geleden dat ik zo'n dieptrieste, niet grappige film heb gezien. De "grappen", weinig subtiel, zijn gewoon niet leuk. Van overspel tot onhandigheden tot voorspelbare domme acties, er valt weinig te lachen. Ik begreep van veel de toegevoegde waarde ook niet. Scènes als: "Ik wilde je korting geven op mijn salaris" en "Ik heb last van claustrofobie in de badkamer" - "Dan moet je pruimensap drinken". Ja, niet mijn humor. Helaas gaat het van kwaad tot erger. Waar ik de film in het begin al vrij irritant vond, zo werd het nog vijf keer erger tegen het einde aan. Pure tijdverspilling.