Genre: Komedie / Drama
Met onder meer: Josh Radnor, Malin Åkerman en Michael Algieri
Releasedatum: 30 juni 2011
Plot Happythankyoumoreplease
"Go Get Yourself Loved"
Sam (Josh Radnor) is een schrijver uit New York die nauwelijks rond kan komen. Hij leeft vrij van verantwoordelijkheden en is van niemand afhankelijk. Dit verandert allemaal wanneer hij een jongetje ziet dat zijn familie kwijt is. Er ontstaat een vriendschap tussen het jongetje, een weeskind, dat in zijn korte leven van pleeggezin naar pleeggezin verhuisd is, en Sam, die de misschien onverstandige beslissing maakt hem in huis te nemen.
Sam
School Boy
The Gynecologist
Paul Gertmanian
wimnoot
Deze film heeft een nieuwe distributeur gevonden, misschien is hij straks ook hier te zien.
leandero
Echt een heel leuke film, met Ted van How I met your Mother als hoofdrolspeler.
Toegegeven het is niet een heel origineel concept, maar daarentegen erg leuk uitgevoerd met uitstekende acteurs en actrices.
Verdiende 4* van mij!
Post Scriptum: Erg leuke soundtrack!
Pistons
Leuk regiedebuut voor Josh Radnor, beetje mumblecore stijl. Niet altijd even hoogstaand of intelligent, maar ook nimmer vervelend.
Jup. 21 april!
Bélon
Deze film was nóg irritanter dan de titel deed vermoeden. Wat een zeurderige, humorloze bedoening. Alle karakters waren irritant maar het "gaan we in L.A. leven of blijven we in New York" paar nog wel het meest. Zo slap zie ik ze zelden.
0,5
Zeertjuh
He, met Ted. Nice, gaat op de lijst.
Haha idd, en hij heeft hem ook nog geregisseerd. Ben benieuwd
_Casper_
Een mooie film om te zien, helaas wel met een aantal mindere punten maar ook een paar HELE sterke punten. Jammer vanwege de mindere punten anders was het echt een TOP film geweest.
Ik vond het einde een beetje heel plots komen, voor een feel good film vond ik het einde iets te plots en ik had graag daar wat meer uitwerking in gehad....
Ook had ik wel wat meer rondom dat jongetje willen zien.
Wat wel sterk was waren sommige uitspraken in de film, en wat de mensen in de film over het leven leerde.
Maar film is toch zeker een aanrader om te zien, dikke 3*
Waku
Deze film met alleen al een merkwaardige titel is meer een relatiefilm die de realtie perikelen belicht van een aantal koppels die op een of andere manier indirect met elkaar te maken hebben en/of krijgen. De gebeurtenissen met het jongetje is een beetje een rode draad in het verhaal maar zeker geen hoofdzaak. Verder ben ik met Casper eens dat het einde wel heel abrupt en afgeraffeld is alsof de film perse niet langer dan 90 minuten mocht duren.
Soms kan "Happthankyoumoreplease" zelfs niet vookomen dat get af en toe beetje saai wordt.
Kleine voldoende
2.5*/3*
AHWA
Sterke film van Radnor, heel mooi debuut. Voelt aan als een indyfilm, maar er zit zo'n lekker midzomernamiddag-in-de-jaren-'70-laagje over de film heen. Geen enorme spanningsboog, maar dat is ook niet nodig. Heerlijke muziek is de sterkste kant van de film, maar ook Akerman zet een sterke rol neer. Radnor is net geen Ted, hij is een beetje Ted met een egoistisch laagje.
4.0* Heerlijke muziek, heerlijk sfeertje, leuke grapjes af en toe, even afwachten of de herkijkwaarde goed is, dan kan er nog wel een 0.5*je bij.
Typische indie feelgood-film, die de valkuilen van het genre handig weet te omzeilen. De personages zijn sympathiek en niet al te clichematig uitgewerkt; de dialogen zijn verrassend sterk. Hier en daar weet de film ook emotioneel doel te treffen. De drie door elkaar lopende verhaallijnen zijn ongeveer even boeiend en op het enigzins op safe spelende einde na zit het script fris en energiek in elkaar. Leuke soundtrack ook. Een prima regiedebuut van hoofdrolspeler Radnor, in ieder geval.
ejtemmas
Dit is niet echt mijn genre. Maar op een of andere manier wist de film me toch te boeien!
Al vond ik het einde wel simpel, dat had beter gekunt.
De liedjes vond ik ook goed gekozen bij de film.
Daarom geef ik ondanks het matige einde toch nog 3 sterren!
mug13
Na circa 60 a 65 minuten uitgezet,want deze film is en wordt nergens leuk of grappig.Omdat ik deze film niet heb afgekeken zal ik ook geen stem uitbrengen.
gauke
Licht te verteren, luchtige, sympathieke Woody Allen-achtige New Yorkse romkom zonder pretenties met leuke hoofdpersonen, gevatte grappige conversaties en een positieve boodschap. Goede casting en naadloos passende soundtrack. Kortom een lekkere feelgood film.
Snikkel
Het is geen instant classic of geweldig diepe film, maar gewoon een leuk wegkijkertje, met een enigszins boeiend verhaal en prima casting!
Krijgt een 4.0 van mij!
Wilderness
Mooi debuut van Radnor. Deed me af en toe wel heel veel aan Ted denken maar daar was het niet minder om. Toch werd het af en toe vrij saai, maar door de grappige stukjes en heerlijke soundtrack toch fijn uit te zitten. De jaren "70" vibe voelde wel heel erg lekker en mooie shots af en toe.
KoDe
Je kunt net zo goed ff de Margriet of de Libelle lezen, komt op exact hetzelfde neer!!
Behalve een gevonden jongetje, waar overigens erg vreemd mee omgegaan word, blijft het een zwaar middelmatig gebeuren rond de levens van een aantal mensen die mij totaal niet wisten te boeien.
Biosguru
Ik moest vechten om hier mijn aandacht bij te houden. Dat is uiteindelijk dan ook niet gelukt. Ik heb hem niet afgezien. Ik kan niet tegen soap achtige dingen.
Barbarella
Ja, wat zal ik zeggen. Redelijke verhaal, maar saai vertaald. Wel goed gefilmd en geacteerd.
Heb hem in twee keer gekeken, verloor me aandacht vrij snel.
Zonderiaan
Wel prima te doen, alleen dat kleine zeemeermin eindnummer trokken mijn oren totaal niet. Ik begrijp de intentie, maar als ik in die zaal had gezeten was ik binnen de eerste 5 noten al vertrokken.
wibro
De reden dat ik naar deze film ging was omdat het zo'n kl*te weer was. Ik had er namelijk genoeg van om de hele dag naar de wind en het gekletter van die regen tegen mijn ramen te luisteren.
Oh ja, wat de film betreft, die was net zo kl*te als het weer. De personages konden mij niet in het minst boeien en wat dat jongetje in die film moest doen is mij een raadsel. Mensen op het gevoel spelen zeker. "Oh kijk eens wat een schattig jongetje". Dat werkt dus niet bij mij. Neen, ik vind het gekletter van de regen tegen mijn ramen toch interessanter.
fluortje
Het verhaal rondom het jongetje en de schrijver raakte mij wel. De andere twee verhalen wat minder maar die zorgde voor afwisseling.
Ik vond het best een mooie film. Het einde was inderdaad wat veilig.
Useless
Een verschrikkelijk vervelend en pretentieus navelstarend onding. Acteerprestaties zijn lachwekkend en vol ongeloofwaardige dialogen. Het gaat ook nergens over en als er wat gebeurt, klinkt het meteen eindeloos zeurderig. Alsof een bende hipsters die jengelen over hun firstworldproblems een interessante film zou opleveren. Ik heb het desondanks 50 minuten uitgehouden.
twistie
Alleen Kate Mara was even de moeite waard, maar zelfs zij ging vervelen in deze film !
KORTOM NIET KIJKEN, ZONDE VAN JE TIJD EN BLOEDVATEN !

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Jarhead
Oorlog / Drama, 2005