• 9.377.311 stemmen

Met onder meer: Tom Cruise, Cameron Diaz en Peter Sarsgaard

Gesproken taal: Engels, Duits en Spaans

Releasedatum: 15 juli 2010

Plot Knight and Day

"Every Hit Man Deserves a Second Shot!"

'Knight & Day' gaat over de eenzame vrouw June (Cameron Diaz), wier ogenschijnlijk onschuldige ontmoeting met een onbekende man op het vliegveld haar leven op zijn kop zet. De onbekende, een superspion genaamd Roy Miller (Tom Cruise), neemt haar mee op een gewelddadige wereldreis om de uitvinder van een batterij te beschermen die de sleutel is tot een oneindige krachtbron.

Roy Miller

April Havens

Molly Knight

avatar van Q Jones

Q Jones

Cruise schitterd gelukkig weer en dat laat hij in deze film zien. Hij heeft zichbaar veel plezier in zijn werk en dat brengt deze film ten goede.

Een heerlijke zomer blockbuster die gericht is op vermaak. Deze taak vervult de film, zelfs boven verwachting. Er zitten leuke grappen in, gave achtervolgingen, leuke oneliners, vette actie scenes een mooie vrouw, en een geinig verhaaltje.

De juiste formule voor een heerlijk bioscoop avontuur en vandaar een echte blockbuster.

Je moet de film niet al te serieus nemen maar gewoon gaan zitten en lekker kijken en geloof me dan beleef je er ontzettend veel lol aan, al zijn sommige scenes wel flauw maar Cruise en Diaz lossen die goed op. Ik vind het echt leuk om Cruise weer eens zo te zien je ziet dat hij van zijn dip af is en dat brengt de film ten goede en Diaz acteerd altijd zo spontaan, gewoonweg prima vermaak en prima acteurs.

Knight and Day bewijst dat een film waar flauwe grappen in zitten ook heel leuk kan zijn, 3,5 ster heerlijk voor een ouderwets avondje bioscoop.

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Tuuuurlijk: leuke koppies van Diaz en Cruise maar de humor is ver te zoeken. Dat het verhaal ongeloofwaardig is, is voor dit genre geen schande maar de flop is compleet vanwege de special effects die waarschijnlijk gefabriceerd zijn met jaren 60-techniek. Nou vooruit, jaren 70 dan.

Mangold kan zoveel beter (Walk The Line; Copland).

Deze is voor de prullenenbak.

avatar van Fixi88

Fixi88

Komt bij mij stipt op 1 als allerslechtste film ooit gezien. De humor sloeg bij mij totaal niet aan. Misschien heeft dat er mee te maken dat ik Tom Cruise in een komedie niet vind passen. Cameron Diaz speelt Cameron Diaz als gewoonlijk. De film kom mij op geen enkel vlak bekoren. Zelfs de actiescenes van ik tegenvallen. Was er uit mijzelf niet naar toe gegaan maar hij kwam in de sneak voorbij vandaar.

avatar van uippie

uippie

Een film zonder een echt goed verhaal. Maar ja mogen wij dit verwachten met Cameron Diaz in de vrouwelijke hoofdrol?

Nee dus. Deze film past in het rijtje Charlie angels,there is something about mary en noem ze allemaal maar op.

Tom cruise probeert ook iets te grappig te zijn. Tijd voor een sabbatical??

Leuke film voor een regenachtige dinsdagmorgen, maar er zijn betere films..

avatar van wwelover

wwelover

Vond het vrij vermakelijke film, beter dan ik had verwacht. De humor sloeg goed aan, en de actie was ook nog eens goed. Maar voor mij was de held in de film toch Tom Cruise, perfect gecast. Geestig en glad. Cameron Diaz was wat minder, maar die vind ik nooit echt zo geweldig. Leuke rol ook van Paul Dano. De film is natuurlijk wel cliché en voorspelbaar.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Net terug van Pathé en aangenaam verrast.

Cruise en Diaz zijn een geweldig koppel in deze film. De humor is subtiel en onderhoudend, afgezien van de laatste voorspelbare slotminuten.

Vooral Cruise schittert als de charmante Roy Miller, die June's hele leven op stelten zet. Vreemd genoeg is dit juist hetgeen wat June nodig had, want Rodney, met alle respect, is inderdaad een aardige jongen, maar niks voor June. Heerlijke scène in het restaurant trouwens.

De film bevat vele schoonheidsfoutjes, maar ze storen niet echt. De scéne waarin June op de roltrap in het ene shot voor 2 heren met een lichtblauw overhemd staat, en in het andere shot voor een man met een bruin overhemd staat, is toch wel even slordig.

Verder veel over the top actie en geinige conversaties. Na een uur word het allemaal wat minder, maar dat was te verwachten.

Een actie/komedie zoals ik ze graag zie.

Ik zweef tussen 3,5 en 4 sterren. 3,5 voorlopig.

avatar van gotti

Plezier, dat moet iedereen gehad hebben. De schrijver, toen ie het script schreef, de regisseur toen ie het las, de acteurs toen ze het speelden en ook ik toen ik 'm keek.

Zo vlot en geestig dat het onbeduidende plot de film vergeven is. Graag meer van zulk soort rollen voor Cruise, als CIA Agent met James Bond trekjes.

Dik 3,5*

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Vandaag gezien in de bioscoop. Tja, het was gewoon een leuke film. Niks meer en niks minder. De film had naar mijn mening betere actie-kanten dan van een komedie. Af en toe een glimlach, wat mede dankzij een man voor ons kwam (hij had een nogal ''aparte'' lach, en hij vond de film blijkbaar wel het gieren waard). Laat ik zeggen dat sfeer in de zaal goed zat Tom Cruise doet het inderdaad erg goed en Cameron vind ik altijd een geweldige actrice, leuke cast. Met een leuke verhaallijn en wat goede actie komen we op een voldoende. Leuk voor een keertje. 3 sterren

avatar van Shinobi

Shinobi

Gisteren in de bios gezien en het is gewoon een erg luchtige film voor tussendoor. Verhaal stelt niet al te veel voor en je moet de film gewoon niet al te serieus nemen.

Humor is wel oké, sommige grappen zijn geslaagd andere niet en de actie zit goed in elkaar. Volop knallen, het verbaast me nog dat Cruise maar één keer is geraakt door een kogel.

3, 0 Sterren.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Leuke film, veel komische scenes die ook echt grappig zijn ("I'm the guy" bijvoorbeeld, hoogtepuntje) en veel gewelddadige actie (niet zo braaf als je zou verwachten, zeker niet). Tom Cruise speelt een aardige rol en Cameron Diaz gaat ook wel. De actie is jammergenoeg wel vaak computereffecten (het is goed gedaan, maar toch is het duidelijk dat heel veel autocrashes nep zijn, en je blijft dat toch zien).

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Twee wereldsterren, een vlot lopend plot, een reis over de gehele wereld en spetterende actiescènes. Een concept naar mijn hart, maar toch werkt het niet helemaal.

'Knight & Day' is, ondanks de belachelijke titel die veel te laat pas een betekenis krijgt, een perfecte popcorn film. Vanaf het begin wordt je samen met de altijd leuke Diaz in een avontuur geslingerd waar je geen genoeg van kan krijgen. Ontploffende vliegtuigen, afgelegen eilanden, onverwachte treinen en heel veel kogels, het is er allemaal en niet zo'n klein beetje ook. De actiescènes zijn daverend, met geweldige shots, de een wat meer geslaagd dan de ander, maar allen even vermakelijk.

Waar de film blijft steken zijn de hoofdrollen. Diaz en Cruise zijn alsnog 's werelds grootste sterren en meer kan je van een actie komedie niet verwachten. Het punt blijft alleen dat Cruise niet meer zo geloofwaardig is als charmante, gladde en subtiele actieheld à la 'Mission: Impossible'. En Diaz zie je ook niet als gillende, hulpeloze heldin na 'Charlie's Angel's'. Tuurlijk, ze grappen en grollen, kibbelen en kussen, maar in mijn mening had het allemaal een stuk beter gewerkt met wat jongere, frisse sterren.

Daarnaast had de humor ook wat vaker gemogen. Scènes als Diaz die wegrent tijdens het aftellen of Cruise die ijs eist tijdens een ontvoering zijn leuk, maar hadden best in een rapper tempo elkaar op mogen volgen. De montages van een personage die wegvalt en vaag mee krijgt hoe het duo zich verplaatst zijn leuk, maar worden vaak genoeg gebruikt om te suggereren dat het meer een simpele opvulling is, in plaats van bewust vermaak.

Misschien ben ik wat te streng voor de film, maar dit had gerust in het rijtje van 'Pirates Of The Caribbean' gekunt. Daar kan de film zich, ondanks de oneindige toestroom avonturen en leuke wendingen, niet aan meten. Maar de bak popcorn was in ieder geval snel leeg.

3,5

avatar van Macmanus

Macmanus

Te doen door Cruise.

Niet omdat hij nou zo briljant speelt, maar wel omdat ik elke keer weer plat lig over hoe vreemd hij acteert. In elke film is het hetzelfde en altijd denk je dat die totaal gek is. Ik kan me er elke keer weer goed mee vermaken. Vaak onbedoeld, is die ook het enige grappige in deze film. Diaz daarentegen is een regelrechte ramp. Leuk dat ze dit keer twee acteurs naast elkaar zetten die iets dichter bij elkaar staan qua leeftijd. (hoewel je toch eerder Cruize tien jaar jongeren zou schatten dan Diaz.) Maar doe mij toch maar gewoon een lekker wijf als het toch niet om acteer talent gaat. Vreselijk slechte actrice geworden die Diaz.

Mangold beschikt niet over komisch regie talent, actie gaat hem gelukkig beter af (vaak net iets te veel leunend op CGI, die niet echt je van het is.) en het tempo blijft er zo goed als altijd in. Dus vervelen deed het allemaal niet. Maar hoopte toch stiekem op iets meer durf a la Tropic Thunder. Maar nee, dit is lopende band werk dat best zonder de komedie had gekund.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Wat jammer dit zeg. Het begin was erg leuk opgezet, zonder veel overdrijving. En het bleef een tijdje best overtuigend, zelfs tijdens en na de vliegtuigcrash. Leuke strakke actiescenes met verassingen, ook al was het 'Bond-gehalte' wel terug te vinden.
Toen werd het langzaam aan erg ongeloofwaardig, naar het einde toe.
Helaas, ze hadden de sfeer van de eerste 30 minuten echt door moeten zetten.
Kan een iphone trouwens echt zo goed tegen water, hij is er twee keer doorheen gehaald?

- 3 -

avatar van thunderball

thunderball

Deze gisteren in Antwerpen gaan zien.

Actie-comedy met de twee steracteurs in de hoofdrol.

Ze doen het leuk samen, maar wel minder dan ik van te voren gehoopt en verwacht had. De chemie knettert, wanneer ze samen op het scherm zijn, niet echt van het scherm.

Film laat Cruise schitteren, die duidelijk in zijn element is en er zichtbaar plezier in heeft.

Hij is zich er ook duidelijk meer van bewust alles -incl zijn eigen rol- niet al te serieus te nemen.

Diaz lijkt daar toch stukken meer moeite mee te hebben. Nergens weet ze echt los te komen.

Eerlijk gezegd vond ik haar er ook niet al te best uit zien. Jeee... wat wordt die snel zichtbaar oud! Pijnlijk zichtbaar in haar close-ups.

Er zitten een paar echt goede actie scene's in en de film is over het algemeen ook aardig amusant, maar op de een of andere manier lijkt het toch niet echt geheel soepel te verlopen.

Het is allemaal net niet echt super en werkelijk bijzonder genoeg.

Een motorachtervolging met de dame achterste voren zittend had ik al in de Bondfilm Tomorrow Never Dies gezien.

Zit op sommige stukken richting saaiheid aan te hikken en dat is nooit goed voor een actieblockbuster.

Leuk, zolang het duurt, maar er na ben je het ook weer zo allemaal vergeten.

Voor nu een dikke zes, ofwel drie sterren.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Gister naar de bioscoop geweest voor Knight and Day en de film heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik had dan ook geen meesterwerk verwacht maar een luchtige actie/komedie. Tom Cruise en Cameron Diaz deden het allebei goed en het verhaal was ook prima te volgen. Ik heb me niet verveeld.

Prima tussendoortje.

avatar van Jack Sparrow

Jack Sparrow

Dit is het voorbeeld van hoe van een slecht script een fijne film te maken. Mooie bizarre actie scènes met humor maken deze film zeker de moeite waard. Cruise zet een sterke psychopathische gek neer. De actie scènes zijn ook erg mooi vormgegeven. De makers hebben deze film met een flinke knipoog gemaakt. Ze nemen zichzelf in ieder geval,gelukkig,niet serieus.

3,5 ster

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Knight and Day zal ik vooral blijven herinneren aan de bioscoop waarin ik hem gezien heb. The Alhambra in Keswick (Engeland) bestaat al sinds 1913 en sinds dat jaar heeft het gebouwtje altijd gefungeerd als bioscoop en behoort daarmee tot een van de oudere in de wereld.

Charmant gebouwtje met rode pluche, veel ornamenten, een echt balkon en een bijzonder enthousiaste uitbater.

En de film? Ja aardig zorgeloos zomerhitje met weinig filmische pretenties behalve vermaak bieden en daar slaagt het best behoorlijk in. Bekende koppen Cruise en Diaz doen het zeker niet verkeerd, er is voldoende chemie en ze lijken het wel naar hun zin te hebben in de film.

Leuke variatie op het romcom thema, meer actie dan normaal voor het genre maar uiteindelijk wordt er echt nergens buiten de lijntjes gekleurd.

Mangold is een interessante filmmaker die kwalitatief uitstekende films voor een groter publiek weet te maken. Ook zijn keuze uit verschillende genres is iedere keer weer verrassend te noemen. Wel zou ik hem eens echt een meer gedurfdere, meer eigenzinnige film willen zien maken. Wie weet...

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Veel te laag gemiddelde voor zo'n geweldige film. Knight and Day heeft voor mij zo'n beetje alles wat een film in dit genre moet hebben. Veel humor en actie; geweldig!

Ja, ik heb me meer dan vermaakt met deze prent van regisseur Mangold, toch iemand die niet de minste titels op zijn naam heeft staan. Deze schaart zich lekker in dat rijtje - wederom weet Mangold precies hoe je een film in een betreffend genre hoort te maken.

Eigenlijk heb ik vanaf het begin tot het eind met een brede grijns zitten kijken naar de heerlijke onzin die deze film te bieden heeft. Tom Cruise is de perfecte (!) cast om het personage Roy Miller te spelen. Die grijns, die gezichtsuitdrukkingen, die droge opmerkingen; geweldig gespeeld, met de nodige zelfspot. Genieten geblazen.

Diaz is leuk, bij vlagen erg grappig, maar soms ook weer niet zo leuk. Ze heeft dan ook niet altijd haar lines mee; zo'n scéne waar ze op het einde aan Roy vertelt hoe hij in die kleren is gekomen is niet goed. Maar... dat is niks. Deze film zit gewoon barstensvol geweldige scénes, zoals dat kleine ( ) eiland, die stieren in Spanje, eh... eigenlijk gewoon de ene vette actiescéne na de andere (alles!). Knap geschoten en geweldig gemaakt.

De locaties zijn leuk gekozen en bij vlagen érg mooi, de chemie tussen Cruise en Diaz is uitstekend en de bijrollen (vooral die van Dano) zijn ook prima. Dikke voldoende.

avatar van Chr!s

Chr!s

Deze film waren we na 10min al zat ...;( wat een slecht verhaal .....absoluut geen aanrader

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Verrassend leuke film die halverwege helaas wat minder wordt.

De actie is erg goed en vooral de one-liners en gezichtsuitdrukkingen van Cruise zijn lachwekkend. Erg jammer dat dit gaandeweg in de film een stuk minder werd waardoor het een beetje langdradig werd. Cruise en Diaz zijn samen een goed stel, Diaz alleen vind ik wat minder overtuigend.

Vanaf het begin werd al wel duidelijk dat dit een actiefilm met een dikke vette knipoog is, en je dus alles met een korrel zout moet nemen. Vooral het verhaal is natuurlijk een en al cliché en moet daarom ook niet serieus genomen worden (wat helaas sommige hier wel doen en daarop ook deels hun score baseren).

Een aardige film die vooral door Cruise boven het gemiddelde uitkomt, maar helaas niet de gehele duur kon blijven boeien.

avatar van The Oceanic Six

Boring!

Wat een suffe film is dit geworden zeg. Prop 2 bekende Hollywood sterren in een actie komedie en laat ze het maar uitzoeken dachten de makers denk ik. Totaal geen enkele chemie tussen Cruise en Diaz (overigens nog altijd een mooie vrouw).

Verder een erg standaard verhaaltje met wat standaard actie en standaard semi-grappige momentjes die me weinig deden. Verder zagen de effecten er knap beroerd uit (dat neerstorende vliegtuig in het begin ). De momenten op dat mini eilandje sloegen trouwens ook nergens op.

Op 1 of andere manier weet Cruise mij gewoon niet te overtuigen als actieheld, buiten de Mission Impossible reeks om. Hij heeft niet echt wat stoers over zich. Dat zal ook komen door het beeld wat ik een beetje heb van hem vanaf ik hem bij Oprah op de bank zag rondspringen...

Cameron Diaz is trouwens ook geen type voor een film als deze. Die past meer in simpele romantische komedies. Ze is schattig, niet stoer.

Knight and Day is niet barslecht hoor. Prima te kijken voor een keertje, maar het is echt zon film die je meteen bent vergeten als de film voorbij is.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Nadat het script begon als een serieuze actie thriller voor Gene Hackman en Justin Long in de hoofdrol, ging het later toch meer de actie/komedie kant op en kwamen Chris Tucker and Eva Mendes ter sprake. Ook dat ging niet door. Er werd vervolgens weer aan het script gesleuteld en Adam Sandler en Gerard Butler raakten geïnteresseerd. Sandler liet het afweten en Butler kreeg meer zin in The Bounty hunter. Cameron Diaz kwam op de hoogte en wilde de film graag doen samen met Vanilla Sky maatje Tom Cruise! Yeah!

Knight and Day is een hele vlotte film geworden met een flinke dosis actie, humor, een leuke love-story en de acteurs lijken het ook echt naar hun zin te hebben. De film houd de vaart er lekker in en laat het nergens eentonig worden. Als er geen actie is, dan valt er vaak wel wat te lachen en anders om, maar grotendeels komt alle actie en humor ons hand in hand tegemoet.

Ik wil niet zo ver gaan om het een parodie op Mission Impossible te noemen, maar het scheelt misschien niet veel. De film draaft namelijk soms een beetje teveel door waardoor ze op sommige momenten te ver gaan. In een film als dit mag het absoluut ongeloofwaardig zijn, maar hou het dan toch een klein beetje binnen de perken. Vooral de auto achtervolgscène was heel gaaf, maar ook erg overdreven. Ik kan dat soort momenten helaas niet als sporadisch omschrijven. Ook Peter Sarsgaard gun ik een iets grotere rol in een film als deze.

En tot slot nog even iets over Tom Cruise dan: Een frisse rol, want hoe vaak zien we hem tegenwoordig nou eigenlijk in zo'n luchtige rol als deze? Hij speelt zijn rollen goed, alleen in zijn meeste films is hij vaak maar een bloedserieus mannetje. Totdat er 2 jaar geleden ineens een kalende man met bril, bretels, besmeurd met borsthaar al scheldend in een 1 of andere film opdook. Nou, voor mij bevestigde het alleen maar hoe goed onze favoriete Hollywood dwerg is.

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

Macmanus schreef:

Te doen door Cruise.

Idem! Cruise zit weer in zijn eigen wereld, en dat zorgt voor het nodige vermaak. Maakt in z'n eentje deze prent wat genietbaar, hoewel ik Cameron Diaz eigenlijk ook best te pruimen vind.

Af en toe komisch dus, en verder is het een vlotte wegkijker. Nergens ook maar een beetje bijzonder of origineel wat mij betreft, maar heb me goed vermaakt met Knight And Day. 3*

avatar van Zinema

Lekker tussendoortje.

Deze doordenderende actiefilm kent naast de sterrencast iets veel belangrijkers. Namelijk humor. Een genre waarin we Cruise, i.t.t. DIaz, al lang niet meer hadden gezien. Helaas wordt het nergens meer zo grappig als de sterke opening en verdwijnt de humor zelfs bijna helemaal op sommige punten. Vermakelijk blijft het allemaal wel.

Goed.

avatar van blurp194

blurp194

Leuke film, absoluut niet serieus te nemen verhaal dat er in de eerste helft vooral op uit lijkt te zijn om steeds andere mooie locaties en outfits voor Cameron Diaz te vinden. Wel de eerste film in heel lang waarin Cameron als een leuke mooie meid overkomt - na Vanilla Sky was ik misschien ook een beetje op 'r afgeknapt, er komt tenminste niet echt iets door wat ik in de tussentijd van haar gezien heb. Tom Cruise en Cameron worden wel allebei duidelijk een beetje ouder... nouja ikzelf ook, denk ik dan maar.

Hoe dan ook, leuk om naar te kijken, mooie beelden, veel actie die met uitzondering van de slechte CGI in de stierenvechtscene's leuk in beeld gebracht is.

avatar van Spetie

Soms heb je echt van die films waarbij je lekker je verstand op nul kunt zetten, lekker achterover kunt gaan zitten en verder zie je dan wel wat de film te bieden heeft. Deze film is daar zo’n typisch voorbeeld van. Het is allemaal lekker overdreven, de film neemt zichzelf geen moment serieus en daarnaast is het best vermakelijk, al zitten er soms ook wat flauwe momenten tussen.

James Mangold is toch wel een echte vakman en dat laat hij hier ook zien. Cruise en Diaz doen het ook leuk. Beiden doen soms heerlijk overdreven, hebben de nodige zelfspot en weten soms behoorlijk scherp uit de hoek te komen. Je kunt duidelijk zien dat ze plezier hebben gehad in het maken van deze film en dat straalt dan ook duidelijk van ze af. Verder biedt de film een hoop goede actie op leuke locaties, waarbij de mooiste en spectaculairste zich wat mij betreft in Spanje afspeelt.

Een minpunt vond ik wel dat het soms wel te makkelijk ging. Cruise lijkt op een gegeven moment haast wel onkwetsbaar en dat is aan de ene kant leuk, maar nam aan de andere kant de spanning voor zover die er al was, wel helemaal weg. Desondanks is het is vermakelijk filmpje, die makkelijk een voldoende haalt.

avatar van Theunissen

Leuke vermakelijke film maar niet meer dan dat. Tom Cruise deed het voortreffelijk (zag er ook nog best jong uit) maar Cameron Diaz vond ik niets (zag er eigenlijk ook wel oud uit). Het verhaal stelt helaas weinig voor maar de actie en de vaart die in de film zat vergoed veel. Ook zat er de nodige humor in. De film heeft inderdaad wel wat weg van Mission Impossible en er zaten ook hier en daar wat links naar (o.a. scene in tunnel en ritje op de motor).

avatar van stinissen

Een aktie film die eigenlijk niet goed weet welke kant hij op moet gaan , eerste gedeelte van de film is de film flauw en te veel over de top.

Na een half uur wordt het beter en zelfs vermakelijk zonder humor zou de film een ruime voldoende hebben gehaald .

avatar van timbo_

timbo_

Het kon natuurlijk niet goed blijven gaan met al die zomerblockbusters die stuk voor stuk meevielen. En bij Knight of Day gaat het ook meteen goed mis. Vooral de twee hoofdrolspelers lijken totaal niet op hun plaats. Cameron Diaz en Tom Cruise missen iedere vorm van chemie en de grappen en grollen van Cruise beginnen al vroeg in de film te irriteren.

Daarnaast heeft regisseur James Mangold ook weinig moeite gedaan om er iets van te maken. Het verhaal is te voorspelbaar voor worden, de clichés volgen elkaar in onvoorstelbaar tempo op en werkelijk iedere gebeurtenis in de film hebben wel al eens eerder gezien, maar dan beter. Knight and Day is daardoor een film geworden die makkelijk wegkijkt en zelden echt verveelt maar verder helemaal niets te bieden heeft.

Hmn.. nee, Cruise vind ik echt een te grote sukkel voor dit soort rollen. Zijn echte leven zit de coolheidsfactor als acteur dan enorm in de weg.

Diaz is ook niet echt een favorietje. Dan wordt het allemaal wat lastig met zo'n film.

Er zitten wel enkele leuke losstaande actie-scenes in, en dat is het dan wel.

De film lijkt te denken dat het mee kan met de over-the-top scripts van de laatste tijd, maar is daar veel te oudbollig voor.