• 9.378.049 stemmen

Met onder meer: Tom Cruise, Cameron Diaz en Peter Sarsgaard

Gesproken taal: Engels, Duits en Spaans

Releasedatum: 15 juli 2010

Plot Knight and Day

"Every Hit Man Deserves a Second Shot!"

'Knight & Day' gaat over de eenzame vrouw June (Cameron Diaz), wier ogenschijnlijk onschuldige ontmoeting met een onbekende man op het vliegveld haar leven op zijn kop zet. De onbekende, een superspion genaamd Roy Miller (Tom Cruise), neemt haar mee op een gewelddadige wereldreis om de uitvinder van een batterij te beschermen die de sleutel is tot een oneindige krachtbron.

Roy Miller

Xx_se7en_xX

avatar van Elineloves

Elineloves

Elineloves schreef:

Cruise én Diaz? Trailer vond ik vrij irritant. Zoals eerder gezegd: Kan inderdaad alleen maar meevallen.

Ik moet er toch even op terug komen. Ik weet niet of het komt omdat ik de trailer nu op het grote doek heb gezien tijdens de previews, of dat ik de vorige keer gewoon te negatief stond tegenover Cruise en Diaz, maar toch had ik nu wel een gevoel van: Die wil ik zien. Was ook een andere trailer dan die wat ik op TV (Bij RTL Boulevard ) gezien had, dus misschien moet ik deze film toch maar een kansje geven.

avatar van Thorak

Thorak

Hmmm deze regiseur heeft toch al een aantal goede films afgeleverd. Maar ondanks dat klinkt het verhaal erg cheezy en de acteurs beloven me ook al weinig goeds...

Lijkt me een film om over te slaan.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Actionfreak schreef:

Erg kromme zin in die trailer:

No one follows us, or I will kill myself, and then her.

Gaat toch lastig worden haar nog te vermoorden als hij zichzelf al heeft vermoord.

uhm ja, maar das nu juist de point van de opmerking en eigenlijk had iedereen dat al wel door hoor! maar op zich wel aardig.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

ps is ook een film die ik toch graag wil zien. hij lijkt me erg leuk eigenlijk verwacht dat hij beetje tussen date night en killers in gaat zitten.

ralfsjam

grappige film met een goede cast, leuke humor, goede actie en een (voor een film als dit) aardig verhaal. toch was het niet meer dan een popcorn film. want het was ook erg over de top, voor de hand liggend en te veel hollywood. een echte USA film met 2 beroemde acteurs. een zo genoemde concept film. kop, middel en een staart met de ingredienten die de meeste bios-gangers verwachten bij zo'n film. ik heb me vermaakt, maar hij zal niet lang blijven hangen...

3.5

avatar van GastHeer

GastHeer

ralfsjam schreef:

3.5

Volledig mee eens, alleen met de toevoeging dat Peter Saarsgaard ook geen onbekende naam is, en een speciale vermelding voor de prachtige opnames waarvan Sevilla, Andalusië echt een uitschieter was.

avatar van m1701

m1701

Vond em niet zo heel bijzonder.

Acteerwerk was goed, maar verhaal wat saai.

De actie in de film is het enige wat goed is, want de dialogen tussen Diaz en Cruise waren vooral in het begin erg saai.

Leuk voor 1 x maar vond het niet echt de moeite waard

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

was wel vermakelijk

avatar van _Casper_

_Casper_

ik vond het een leuke film, was gewoon een goeie leuke film die erg lekker wegkijkt

dikke 3*

avatar van Draconian

Draconian

Ik heb echt genoten. Verhaal zeer goed en de actie ook. Het eind was ook zeer leuk en toepasselijk.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

het is gewoon een lekkere onzin film, alles super overdreven, maar wel leuke aktie. En voor Cameron Diaz alleen al de moeite om te kijken, want wat een mooie meid is het toch

ralfsjam

en nu ik zo naar deze poster kijk, die is eigenlijk ook foei-lelijk!

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Niks gek dat ze knielend op de hoes staat. Tom Cruise heeft namelijk de afmeting van een gnoom.

avatar van GuyB

GuyB

Dit de film waarin ze opnamen met stieren en motor hebben gedaan?

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

ralfsjam schreef:

en nu ik zo naar deze poster kijk, die is eigenlijk ook foei-lelijk!

Dat zeg je op je meest milde toon hoop ik..

deLeeuw schreef:

Dat zeg je op je meest milde toon hoop ik..

zeer mild

avatar van vanzelfsprekend

vanzelfsprekend

De nepheid van de actiescenes straalde eraf.

De scenes in de actie probeerde ze romantische gapjes tot irritatie toe te lang door.

Ik ben ook geen Cameron Diaz fan.

avatar van Aazhyd

Aazhyd

OMG die poster. Als je Cruise en Diaz niet kende, zou je zweren dat het om een goedkope B-film ging. Ook de beschrijving van de film klinkt volkomen gaap.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Dit lijkt me een slechte poging om een 'over de top' actiefilm te maken... Maar we zullen het zien, misschien dat de combi Cruise / Diaz dit toch nog tot een vermakelijke film maakt.

En de poster is inderdaad heel erg lelijk.

avatar van 88Fabian

88Fabian

ik vind het best frapant dat deze regiseur een film als deze maakt?

namelijk omdat zijn vorige films denk ik kwa kwaliteit veel beter zijn.

Dit lijkt meer een film te worden die gewoon uit verveling is gemaakt.

avatar van mipha

mipha

die poster.. ha ha.. cruise.. james cruise

avatar van 88Fabian

88Fabian

Ethan Hunt bedoel je de motor scene in deze film is denk ik wel een parodie op M:I:2

avatar van jansma

jansma

Xx_se7en_xX schreef:

Mm, denk dat dit niet zo veel wordt.

Wat een arrogante ongenuanceerde opmerking. Op wat baseer jij dit?

avatar van mcdaktari

mcdaktari

James Mangold heeft inderdaad wel betere films gemaakt, maar deze film is vlgs mij ook niet serieus bedoeld en als je het zelf ook niet al te serieus opneemt dan is het best wel een leuke aktie/komedie.

Mijn voorkeur gaat ook uit naar zijn andere films, maar ach het is eens wat anders dan Cop land of Identety

avatar van TrickySmalls

TrickySmalls

Alweer de 4e in zijn soort (The Bounty Hunter, Date Night, Killers)

Vind deze toch wel het vermakelijkst, alhoewel deze ook niet het aspect humor hoog in het vaandel had staan.

Bij vlagen leuke actie en verder prima cast die gewoon hun ding doen.

Xx_se7en_xX schreef:

Mm, denk dat dit niet zo veel wordt.

tuurlijk wel! als deze in de bios komt, gaan er 10 duizenden heen om te kijken, alleen al om deze 2 namen mee doen. of bedoelde je de film opzich?

avatar van Aazhyd

Aazhyd

Ik begrijp dat nooit he, altijd maar weer diezelfde koppen. WEER Tom Cruise, WEER Cameron Diaz. Ik word dat een keertje zat, maar het grote publiek wil blijkbaar alleen maar meer van hetzelfde.

avatar van b00ts

b00ts

Diaz en Cruise..... dat trekt mensen. Het is helaas van een allerbelabberdst niveau. Afgezien van de stunts en dergelijke. Diaz is een nieuwe Goldie Hawn..... en Cruise......sja. De komische noot heb ik ook niet kunnen ontdekken. Laat maar.