Genre: Misdaad / Thriller
Met onder meer: Denzel Washington, Angelina Jolie en Queen Latifah
Releasedatum: 10 februari 2000
Bekijk via NLZIET
Plot The Bone Collector
"Two cops on the trail of a serial killer. They must see as one... They must act as one... They must think as one... Before another victim falls."
Een forensisch expert is na een ongeluk verlamd en aan bed gekluisterd. Als er een reeks moorden gepleegd wordt, roept hij de hulp in van een jonge agente, die via camera- en radiocontact zijn ogen en oren zal zijn. Samen gaan ze op zoek naar de moordenaar.
Lincoln Rhyme
Dr. Barry Lehman
Steve, Amelia's Boyfriend
Detective Paulie Sellitto
Rianneke_Dan
Ik vond het niet echt een hele leuk film, het was weer hetzelfde zoals er al veel filsm zijn.
Ik vond ook niet dat er veel schrikeffecten in zaten.
Jammer..
porcupine
Smaken verschillen maar deze film vindt ik dus een topper.Verschrikkelijk goed verhaal goed geacteerd en absoluut spannend van begin tot eind.Krijgt van mij 5 sterren
Berty
goeie film, smaken verschillen inderdaad, ik vind deze film redelijk voorspelbaar.. wat er ook gebeurd je weet hoe het eindigd...
Hanne
Goeie film. ik hou wel van dit soort Thrillers. Goeie acteurs goed verhaal.
3,5**
dr walgvogel
Nou niet echt spannend. best wel dom eigenlijk. had beter verwacht van Denzel (niet dat hij slecht acteerdin deze film of zo) Ik wist al meteen wie de moordenaar was. lag er zo dik bovenop. Maar goed niet echt de moeite waard.
Goldhand
Vond dit een erg goeie en vermakelijke film. Heb hem gisteren gezien. Spannend tot aan het einde en ik vond het einde niet echt voorspelbaar. Zeker de moeite waard!
Benninf
Ik ben het eens met Golhand. Dit gemiddelde slaat werkelijk waar nergens op!
4 sterren.
LOTR-lover
Zeer goede thriller waarbij het einde erg voorspelbaar is, helaas...
Funky Junky
Een lekker spannende thriller! Echt 1 van mijn favoriete thrillers. Ik heb hem geloof ik al 5 keer gezien en hij blijft goed.
4.5
vincentclaesen
dit was de eerste thriller die ik heb gezien, een paar jaar geleden, en het blijft nog altijd één van mijn favorieten
The viking
Een film waarbij je zelf aanbied om in de bioscoop voor je vrienden wat te drinken te gaan halen terwijl de pauze nog moet komen of al geweest is.Zo onvermakelijk was deze film.
Het boeiendste van die avond vond ik ,dat op de toiletdeur geschreven stond wat het telefoonnummer van ene "Natasja" was en de mededeling dat ze blijkbaar altijd geil was .
Daarom nog net die ene ster.
Je had zeker stiekem al gedronken voordat je deze film ging bekijken want je beoordeling slaat helemaal nergens op ! Gewoon een prima thriller met uitstekende acteer prestaties ,alleen het einde had wat geraffineerder gekund ! 4*
L. luchtloper
Wat is dit een rip-off van geweldige films zoals The Silence of the Lambs en Se7en. Deze film wist me qua verhaal en spanning helemaal niet te boeien zoals die twee andere
Een serie-moordenaar die uit frustratie door een negatief commentaar van zijn publicatie door een forensish-expert, moorden gaat plegen geïnspireerd door een simpele crimie?
Ongeloofwaardig en zo simpel zit een serie-moordenaar niet in elkaar. Ook een slap verhaal. Ze kunnen ook een film over mij maken als ik geïnspireerd door Baantjer de moorden van de boeken ga overdoen
Oké, ik vond de uitwerking van sommige moorden wel goed gemaakt, dat was wel spannend gedaan.
Wel weer slap en typisch Amerikaans dat het kleine meisje de moord overleeft
. Zo voorspelbaar en dus storend.
Daarnaast was Angelina Jolie weer een plezier om naar te kijken
2,5 ster
buffy
ik vind dit een perfecte film die ik zeker nog eens ga kijken hihih
4,5 *
trebor
Best wel een spannende film met zo nu en dan onverwachte wendingen. Washington speelt goed en Jolie is toch wel leuk om naar te kijken. ****
kArIzMa_TuRk
goeie film, met een goeie cast. en een goed spannend verhaal... een 3***
Kisje
Een spannende film, maar niet dat je gedurende deze film continu in de spanning zit.. De rollen zijn goed vertolkt door Washington en Jolie..
4 *
djerk_Corleone
Viel zwaar tegen. wordt vergeleken met Fallen???%?@#%$@? Mwoehahahhahahaaaah, laat me niet lachen. Zoals altijd verschrikkelijk slecht acterende Jolie
Haaf
trebor
Daarom nog net die ene ster.
waarvoor ga jij eigenlijk naar de film?
murtcelP
Erg spannende film, originele moorden. Wordt naar het einde toe wel wat minder verrassend dan in het begin lijkt. ***1/2
Santino Corleone
Goeie film met genoeg spanning.. Een van de betere thrillers.. Misschien wel omdat ik een fan ben van A.Jolie en Denzel geef ik een 4,5*
Dennis Evahi
Aardig spannende film. De film keek lekker weg. Vlot verhaal en goed acteerwerk. Niets op aan te merken verder. Geen steengoede film, wel goed genoeg.
*** en een half wel waard.
Castor Troy
Van een film met deze bekende namen zou je toch meer mogen verwachten, dan dit standaard thrillertje
jayytjee
ongelofelijk spannende thriller met een uitstekende Washington en Jolie.
****

Primal Fear
Thriller, 1996

Inside Man
Misdaad / Drama, 2006
new york citytaxidetectivegebaseerd op boekparaplegiconderzoekpsychopaatseriemoordenaarcrime scenegeweldrookie copbased on novel