I Hope They Serve Beer in Hell (2009)
Komedie
105 minuten
geregisseerd door Bob Gosse
met Matt Czuchry, Keri Lynn Pratt en Jesse Bradford
Tucker Max (Czuchry) is uitgenodigd voor het vrijgezellenfeestje van zijn vriend. Tucker gaat naar dit feestje en verzint daar een leugen, die zijn vriend in de problemen brengt. Als hij vervolgens wordt geweerd van de bruiloft moet hij op zoek naar een manier om het goed te maken.
Trailer
Links
Zoek naar deze film op dvd/blu-ray op AmazonIMDb (5,3 / 8213)trailer (YouTube, ondertiteld)iTunes: € 3,99 / huur € 0,99Google Play: € 4,99 / huur € 2,99Verder komen The Hangover, Sex Drive en American Pie naar boven, alleen is dit er een hele slechte versie van.
Nee dit was niets voor mij.
1*, vanwege de mooie dames in de film
het is meer een film gebaseerd op ware feiten en deze worden realistische weergegeven...
ach gewoon een lekker zondag ik heb een kater wegkijkfilm....
Maak er verder geen woorden aan vuil..
Wat een geniale grap ook: er werd een scheet in de auto gelaten, waarop iemand antwoordde:
"ah man, wat een schijtlucht"
"Ja inderdaad, het ruikt ernaar alsof je in de reet bent genomen door een vuilniswagen"..:P:P
Sorry voor mijn nogal puberale gevoel voor humor, ongeacht de gemiddelde leeftijd hier, vond ik dit echt waard om in m'n bericht te plaatsen.
't was behoorlijk grappig, met name Jesse, die was gewoon geniaal. Zo droog tegenover die meiden. Maar goed, dat ben ik. Ik heb wel eens vaker een afwijkende mening gehad.
Leuk einde! Had niet anders gehoopt.
Zozo, jullie komen nogal humorloos over tegenover mij.
Sorry, maar het is gewoon een uberslechte komedie over een oninteressant groepje personen in een oninteressant en afgezaagd verhaaltje.
Misschien dat de diehard Tucker Maxx fans hier nog met heel veel moeite wat uit kunnen halen, maar verder was het gewoon drie keer niks. En als je die 'scheet' grap als voorbeeld noemt om aan te tonen hoe 'geniaal' deze film is dan zijn we snel uitgepraat, zeker als je hier ook nog eens de volle mep van 5* voor durft te geven...
Ik heb me vermaakt, keihard staan lachen, evenals mijn vrienden, die dit beschouwden als een van de beste komedies tot nu toe gezien. Misschien moet ik je dan ook vertellen dat ik de hele American pie en Scary movie reeks geniaal vond. Ook roadtrip, filmen zoals Superbad en Beerfest liggen mij wel. Dus gewoon een dikke 5*.
Ik vond in al door jou genoemde films vond ik altijd wel een bepaalde mate van 'voldoening' (varierend van 2,5* tot 3,5*) en ben zeker niet de moeilijkste qua humor, maar dat vond ik in deze film dus echt niet, hoezeer ik het ook heb geprobeerd. Lets agree to disagree...

Ik hou van humor, maar dan moet er ook wel wat te lachen vallen.
Nee deze film kom me me niet boeien.
Moet zeggen dat het verhaal mij eigenlijk ook tegenviel, dus vandaar verlaagt naar een 3,5*. Om toch redelijk te blijven, het sloeg nergens op. De grappen maakte mij er hoofdzakelijk toe er een volle 5* voor te geven.
Welke grappen ?
Ik begrijp de humor totaal niet... ik hoor alleen maar "stoere" taal de hele film en dat moet grappig zijn ?
Toch viel de spontaniteit van de film me in positieve zin op, veel leuke dialogen(vooral die vrouwonvriendelijke) en ook het love-interest verhaaltje tussen Drew en Lara vond ik erg aandoenlijk.
Heb me prima vermaakt!
het was alles behalve dat
fack slecht acteerwerk, camera werk etc.. ik heb me stuk gelachen om deze film, Jesse bradford is zo ongelofelijk droog in deze film, dat alleen zijn opmerkingen het al de moeite waar zijn om hem te kijken.. ga er vooral niet veel van verwachten, want het is een verhaal wat elke aap kan bedenken.. maar toch vond ik hem zeer geslaagd, en zal hem zeker nog een keer gaan kijken.
In deze film lig ik constant strijk van het lachen, de ene leuke zin na de andere, als je niet van vettigheid en grofheid houd, ga dan naar twilight ofzo gaan kijken.
De film gaat aan een razend tempo vooruit en de leuke commentaren die ze geven dat houd gewoon niet op, waar halen ze het toch haha.
Die scene dat'em daar alles onder s...t was gewoon steengoed en zeer grappig haha. Het is en blijft film he, als je dat niet oke vind, nogmaals, twilight is meer een film voor deze dan.
Ik deel dus de mening van barcam hierboven

Als ik sommige commentaren hier lees zitte er hier redelijk wat mensen die duidelijk geen gevoel voor humor hebben, tzal te grof zijn geweest, manman, tis film maar nogmaals en laatste maal, dan is twilight echt iets voor jullie,lol.
Mensen die echt humor in zich hebben en van grof en vettigheid houden; deze is gewoon top.
hahaha, dit is dan wel weer grappig... zegt alweer genoeg dit...
Platte humor, leuk hoor. Doe mij maar een American Pie'tje of een Scary Movie'tje. Maar dit? Neh. Verder heeft het niks te maken of je als persoon wel humor 'in je hebt', want ik begrijp heel goed dat veel mensen dit gewoon prul van de bovenste plank vinden, net als dat ik kan begrijpen dat bepaalde mensen dit he-le-maal geweldig vinden. Ieder zijn mening, maar bij mij zorgt het ervoor dat mijn libido tot diep in de grond zakt. En het neemt mijn humor met zich mee. Oh wacht, of had ik dat sowieso al niet...
Kan zeker af en toe best vermakelijk zijn, maar hier was het gewoon er vaak over en totaal niet humoristisch. En de reden ligt vooral dat het gewoon zeer irritante, stupide personages zijn.
Op een bepaald moment moet er ene gast dringend naar het toilet ( wraakactie ) tijdens een heet afspraakje....eigen schuld dikke bult was mijn gevoel

2/10