• 9.369.699 stemmen

Geregisseerd door: Harmony Korine

Met onder meer: Rachel Korine en Travis Nicholson

Releasedatum: 14 april 2011

Plot Trash Humpers

"MAKE IT! MAKE IT! DON'T FAKE IT!"

Portret van het alledaagse leven van een aantal 'outcasts' in een klein stadje in de VS. De even onzinnige als baldadige daginvulling bestaat uit niets meer of minder dan 'kattenkwaad', vandalisme, spelen met merkwaardige attributen als poppenledematen, en praten en ruziën over niets. Maar er is ook ruimte voor zang, dans en intimiteit.

danuz

De nieuwe Korine: een tweede Gummo? Omschrijving lonkt er wel mee.

Lees net op http://www.harmony-korine.com dat hij zal draaien op het Toronto Internation Film Festival 2009. Aldaar is meer info te vinden.

avatar van Chr.s

Chr.s

Klinkt goed na het tegenvallende Mister Lonely.

avatar van stephan73

stephan73

trailer

Vreemd... zeer vreemd!

danuz

Zo, daar kan ik vooralsnog even weinig mee. Welke kant gaat dit muntje op vallen?

avatar van Chr.s

Chr.s

Had een beetje de zelfde reactie als danuz toen ik dit zag. Denk niet dat ik dit erg goed ga vinden.

avatar van krizl

krizl

De naam alleen al

avatar van otherfool

otherfool

Haha, die trailer is toch wel lichtelijk briljant...

avatar van joepp

joepp

Gummo, maar dan met oudere mensen. Hopelijk is het geen herhalingsoefening, maar ik denk dat ik dit toch weer een interessante film ga vinden en anders zal Korine er zeker wel weer iets van gemaakt hebben wat mijn verbazing wekt. Ook Korine's humor ligt mij wel

avatar van Zandadder

Zandadder

stephan73 schreef:

trailer

Vreemd... zeer vreemd!

WTF..

danuz

Wel een aardig interview (op het New York Film Festival) met Korine over zijn nieuwe film, Trash Humpers: deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Fascinerende en enge trailer. Mijn interesse is gewekt.

Malick

Te zien op het IFFR (2010).

avatar van Koekebakker

Koekebakker

In Pathe 1 nog wel. Opmerkelijke keuze voor een film die gedraaid is op 'low grade VHS'.

Maar als het in mijn schema past, probeer ik er wel juist die voorstelling bij te zijn.

Macmanus

Stond wel even op mijn lijst, maar durf die VHS treurigheid niet aan. Weet eigenlijk ook wel wat je krijgt met Korine, 78 minuten rare mensen kijken zonder enige bedoeling. In VHS hou ik dat niet vol.

avatar van DwarreI

DwarreI

Eindelijk weer een heerlijk potje total weirdness 'n alienation in all it's glory

avatar van gotti

Toen ik Gummo voor het eerst zag was ik er nogal ondersteboven van. Zag hem pas weer en toen deed het me niets. Hoewel dit weer een beetje naar Gummo-achtige taferelen neigt ben ik na Mister Lonely -die me alleszins meeviel- toch wel weer benieuwd...

Ga hem zien in Rotterdam...

danuz

Heb zojuist de eerste poster toegevoegd, ziet er weer oldschool Korine uit.

oldskool?

Koekebakker schreef:

pathe 1 is opmerkelijke keuze. Al is het maar omdat er dan zo'n 600 mensen voortijdig weg moeten kunnen tussen de fans doro scharrelend. Maar ik heb warme herinneringen aan Gummo op het IFFR destijds. Vragende blikken en gejuich. Heerlijk. Toch wel weer zin in. Tot nu toe toch 3 keer raak die Korine.

Malick

Nog nooit wat van Korine gezien en ik weet totaal niet wat ik moet verwachten maar ik ben wel benieuwd.

Mochizuki Rokuro schreef:

Dat lijkt me wel geestig ja Denk dat dit nog een tandje meer tegenstanders met zich mee brengt want het is ook nog eens bar lelijk. Gummo zag er nog best goed uit soms. Ben helaas door van die typische emo fans ook een beetje uitgekeken op de man, maar dat is misschien niet helemaal eerlijk en zijn schuld, zal zijn nieuwere eens proberen heb ik hier wel liggen.

danuz

En en, eerste stemmers (o, nog niemand heeft gestemd, maar dat zal wel niet lang meer duren), hoe was ie?

Macmanus: Emo fans (ik spreek haast nooit Gummo fans, en die ik spreek zijn niet bepaald emo (thank god))?

Macmanus

Korine fans hebben toch vaak wel emo trekjes, zijn dan weer zo alternatief dat ze niet willen toegeven dat ze emo's zijn. Maar ik weet wel beter. (wil ook weer niet doen dat ik er tientallen ken btw. maar als kunstacademie student kom je er wel eens 1 tegen. )

danuz

I get it, i get it, Korine lijkt voor sommige fijns bijna als modeaccessoire te dienen ja.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

En bij deze de eerste stem. Ik heb me rot verveeld en kon hier de dieper liggende laag niet van ontdekken. Verschrikkelijk!

Mochizuki Rokuro

Heerlijke film, veel beter en consistenter dan vooraf verwacht. Het bleek gewoon een 'zombie'-film

Na vijf minuten biggelden er al tranen over de wangen van het lachen: Als je van de eerste vuilnisbak neukscènes bekomen bent kiepert er een 'bejaarde' heel droogjes met zijn rolstoel over een betonnen randje een plantenbak in - ja dat was leuk . Verder was het zeker geen one-joke movie, zelfs nog een neiging tot plot of verklaring (deed een beetje afbreuk aan de sfeer), maar enkele geniale vondsten (spoilers!): de man die zonder hoofd wilde leven, omdat dat makkelijker én goedkoper is, een slachtpartij in de keuken en de man die zich 60 seconden opdrukt (maar nu even niet) en nog veel meer. Heerlijke nonsens, en dus hartelijk om kunnen lachen. Volgens Korine is deze film 'gevonden', maar dat mag Querelle verder vertellen...

danuz

Kijk, daar was ik stiekem toch wel op aan het wachten. Dank Rokuro

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Ik kon er echt totaal niet om lachen...

BlueJudaskiss schreef:

Ik kon er echt totaal niet om lachen...

Nee dat is duidelijk

Wat was dit?

Regisseur leek wel stoned. Heb hem na de film nog een hand gegeven en gezegd:

''Your Fucking Brilliant or Crazy?! ''

Korine zegt: : ''Ahhhh combo''.

Verhoeven schreef:

Wat was dit?

Portret van het alledaagse leven van een aantal 'outcasts' in een klein stadje in de VS. De even onzinnige als baldadige daginvulling bestaat uit niets meer of minder dan 'kattekwaad', vandalisme, spelen met merkwaardige attributen als poppenledematen, en praten en ruziën over niets. Maar er is ook ruimte voor zang, dans en intimiteit.

En dan op VHS geschoten en een beetje wazig geprint en gemonteerd. Audio was trouwens heel behoorlijk.