Genre: Romantiek / Komedie
Met onder meer: Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 24 december 2009
Plot It's Complicated
"First comes marriage. Then comes divorce. And then..."
Jane Adler (Meryl Streep) is een gescheiden moeder met drie kinderen. Haar ex-man Jake, is hertrouwd met de veel jongere Agness. Tijdens het afstuderen van hun zoon, hebben de twee een affaire en daardoor is Jane ineens ''de andere'' vrouw. Ondertussen maakt Jane ook kennis met architect Adam (Steve Martin), die de keuken van Jane ontwerpt. Omdat Adam net zelf een scheiding achter de rug heeft, valt hij als een blok voor Jane, wat haar liefdesleven volledig op zijn kop zet.
Jane Adler
Diane
Luke Adler
Gabby Adler
hangtangding
Leuke film! En fantastisch acteerwerk! Maar ja, Meryl is altijd goed!
En wow, wat blijft ze er prachtig uit zien, ondanks haar leeftijd.
Ik vond de scènes van het blowen juist wel grappig. En ook met die schoonzoon vooral ja.
Geen flauw grapjes, best origineel gedaan allemaal.
Op het einde had ik ook wel eens van , wanneer stopt die nou? soms zaten er dan wel wat saaie of langdradige momenten in, maar dit werd later weer goed opgepakt.
Lau1986
Een leuke film! Grappige momenten en inderdaad de scenes waarin geblowt word waren erg leuk.
Ik heb ook erg moeten lachen om de schoonzoon. En het einde vond ik juist wel een verrassend gevoel aangezien ik iets anders had verwacht.
unexpected_faith
ik vond dit een super leuke film
meryl en alec hebben dat toch geweldig gedaan
ik heb zoveel dubbel gelegen om deze film, en hij is ook erg schattig
en leukk !
en ik vond hem ook orgineel en nu lekker 50 + liefde, erg lief
4 sterren van mij
Super leuke romantische komedy..
Roel-
- 1978 berichten
Erg leuke film waar vaak om gelachen kan worden. Duurde me alleen net iets te lang.
Cubasi
Wat slecht. Ben geen fan van Romcoms maar deze is echt slecht !
En die gemaakte lach van Streep, door merg en been. Ik ga hier slecht van slapen.
YTK999
ik heb zoveel dubbel gelegen om deze film, en hij is ook erg schattig
en leukk !
en ik vond hem ook orgineel en nu lekker 50 + liefde, erg lief
4 sterren van mij
Super leuke romantische komedy
pffff wat een niveau qua gebruikers hier. ZEER slechte film overigens.
loreen
het is heel leuk en grappig film echt goede acteer presentatie voor merly streep en alec baldewin en steve martin ik heb en mijn oma dubbel gelachen om de grapjes
Katharina
Film met leuke stukken, maar ook barslechte stukken. Al met al zou ik m toch wel aanraden om is een keer te zien.
Ongelofelijk dat ik me bij Sarah Jessica Parker en Renee Zwelweger steeds erger omdat ze er zo oud uit zien, en dat ik Meryl Streep een prachtige vrouw vind.
Die schoonzoon was trouwens een cutie!
john1968
Wat slecht. Ben geen fan van Romcoms maar deze is echt slecht !
Volgens mij heb jij een vete met Streep.....
Zou de volgende keer maar geen film meer kijken van Romcoms waar Streep een hoofdrol vertolkt, hoef je ook geen negatieve berichten te schrijven!
Ik vond het een vermakelijke film, gezellig met mijn vrouw naar gekeken.
Leland Palmer
Erg leuke film. Prima cast, met vooral een érg leuke Baldwin. Toffe gast. Heerlijk luchtig, modern sfeertje en een vermakelijk plot. Prima muziek van Zimmer, al is de score niet echt opvallend.
Ik vond de driehoeksverhouding tussen Baldwin, Streep en Martin erg leuk uitgewerkt. Het brengt een paar grappige scénes met zich mee, vooral de ''do you poke smot?'' scéne en wat dus volgt is leuk. Dit en nog meer natuurlijk.
Echt bijzonder is het dan misschien niet, het kijkt wel verradelijk lekker weg allemaal.
Op het einde wordt het wat minder soms, wat een beetje jammer is. Het lekker lopende begin met de grappige Baldwin, de vele flessen drank en het heerlijke tempo beviel me het best. Makkelijke voldoende voor deze film.
tangogirl
Erg leuke film, en voor mij niet te lang..... Goede humor. Baldwin en Streep op hun best!
Zo zie je maar weer..... Ook na je 50e kan liefde leuk zijn!
Swastika
Heel vermakelijke en hartelijke comedie/romantiek.Ik heb zitten genieten samen met mijn vrouw.Met Meryl Streep, Alec Baldwin en Steve Martin vondt ik dit ook een mooie cast voor deze film.Alles ging vanzelf in deze film en dat maakt het deze film makkelijk en zeker de moeite waard om te kijken.En Meryl Streep ziet er idd nog goed uit voor haar leeftijd.
Paco Delavega
Vermakelijke komedie, waarbij ik vond dat er meer chemie tussen Streep en Baldwin was dan tussen Streep en Martin. Heb een aantal malen met een flinke glimlach naar deze film gekeken, met name Baldwin was geweldig als oude stoute man!:D 3,5 *
lampje73
Het is lang geleden dat we zo gelachen hebben om een romcom. Erg leuke (soms hilarische) scenes afgewisseld met aandoenlijke stukken. Wel is de film een echt powerplay van Streep. Weer duidelijk dat dit echt een top actrice is. Baldwin gaat soms over the top en Martin in een serieuzere en verlegen rol past hem helemaal niet (slecht geacteerd, maar ik vind dat hij sowieso niet kan acteren in wat voor rol dan ook). De film staat bij het spel van Streep en het leuke scenario.
missl
Ik vind Streep geweldig maar volgens mij kan ik daardoor niet meer opjectief kijken naar een film van haar. Zij doet het goed, Baldwin doet het goed, veel charisma alleen het verhaal vond ik iets te lafjes en duurt ook nog eens te lang.
ingkosid
Echt een leuke film een tijd geleden dat we zo gelachen hebben om een film.
Zelfs onze zoon vond hem leuk !
En dat terwijl hij meer een Horror/Thriller/Aktie fan is!
Leuk ,leuk en nog eens leuk!!!
We hebben erg genoten van deze twee oudjes, geweldige acteurs.
Prima Film dus !!
Iedereen beleeft het natuurlijk anders, maar wij vinden dit een echte aanrader.
bhuijer
Gewoon een leuke film, ondanks de titel gewoon ongecompliceerd.
Bij het stukje met de laptop heb ik echt dubbel gelegen.
Super !
TimF
Film afgezet na een kwartier. Geen vaart, geen humor..niets! Én uitgerangeerde Amerikaanse cliché-acteurs...
Zappen!
Movielicious
Erg geslaagde romantische komedie met wederom een uitblinkende Meryl Streep. Ook Baldwin, Martin en die schoonzoon doen het erg leuk. Het verhaal is onderhoudend, gewoon zoals een rom. komedie hoort te zijn, en duurt naar mijn mening echt niet te lang. Ook het non-cliche einde is een pluspunt.
Een geslaagde filmavond: 3,5*
Tomsheep
Streep schudt het talent weer uit haar mouw (zo lijkt het iig).
Baldwin vond ik erg goed voor zijn doen. Verhaal is leuk voor met z`n tweetjes op de bank met een goede rode wijn.
Faab_E
Gewoon een leuke romantische komedie die alleen iets te lang duurde. Zeker wel de moeite waard om deze film te kijken.
Simon van collum
Goede film en zeker de moeite van het bekijken waard. Cast is erg goed, verhaal is leuk. Of we deze film over vijf jaar nog herinneren: nee, Daarom 3 en een halve ster!
eppo349
Rustig voortkabbelende rom-com. Goed geacteerd, alleen Steve Martin niet, die was slecht.
Hubertien
Ik ga hem vanavond kijken.
De omschrijving die er hier aan gegeven wordt, zoals "kijkt lekker weg" en "pima romkom" klinken mij goed in de oren na een hele dag studeren.
Beetje mutserige cinema, maar goed, binnen het genre voelt regisseuse Meyers zich wel erg goed thuis. Ook deze film is weer heerlijk oubollig, romantisch en gezellig- kortom zoals het hoort te zijn in een Nancy Meyers-film. Hier en daar valt er ook best wat te lachen en de cast is uitstekend, dus dan nemen we de overdreven rooskleurigheid van het geheel maar op de koop toe.
_Casper_
de film begon een beetje traag maar daarna erg leuk en veel gelachen!
3 sterren!
Bubblez
- 2060 berichten
Leuke film! Goede grappen, vermakelijke momenten en leuke karakters. Iedereen doet het goed en het geheel is niet voorspelbaar.

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus

Kramer vs. Kramer
Drama, 1979

Doubt
Drama, 2008
new york cityvshotelfiancégraduationex husbandvrouwelijke hoofdrolspelervrouwelijke regisseursanta barbara, californiabuttocks