• 9.378.059 stemmen

Hot Tub Time Machine (2010)

Komedie | 101 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Steve Pink

Met onder meer: John Cusack, Craig Robinson en Rob Corddry

Gesproken taal: Russisch en Engels

Plot Hot Tub Time Machine

"Kick some serious past!"

Een stel vrienden op leeftijd zuipt op een avondje flink door. Als ze beschonken in een bubbelbad gaan zitten, blijkt dit tot hun schrik een 'Hot Tub Time Machine' te zijn die hen terugstuurt naar het jaar 1986. Dankzij deze tijdmachine vinden ze hun jeugd terug, wat voor de nodige bizarre ontmoetingen en gebeurtenissen zorgt...

avatar van Brother Grimm

Brother Grimm

Had er eerst mijn twijfels over, dacht weer zo'n american doorsnee comedy, maar uiteindelijk toch leuk om een keer te zien.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Er zitten wel wat leuke momenten in, maar de film moet het veelal hebben van kansloze poep- en plasgrappen. Dat begint op den duur behoorlijk de keel uit te hangen. Desondanks is de film wel aardig om eens gezien te hebben.

avatar van Jeffie

Jeffie

Een film zoals er zovele bestaan. Toch hier en daar eens goed moeten lachen, ja ik kan dit soort humor wel apprecieren.

De scene hieronder door eltorro beschreven was hilarisch !

eltorro schreef:
Zo was het stukje op het einde met Craig Robinson die zijn toekomstige vrouw even opbelt (op dat moment een 9 jarig meisje), en dan flink uitscheld geweldig.

Verder nog wel leuke momenten.
Ik heb me wel geamuseerd.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Heb zó moeten lachen om Robinson Corddry en Duke! En geweldig ook dat Chevy Chase voorbij kwam. Ben gewoon dol op de jaren '80

avatar van TMP

TMP

Flauwe, simpele grappen. Niet echt leuk. John Cusack wederom in een slechte film, nadat ik hem in 2012 ook niet bepaald zag uitblinken. Grappig bedoeld deze film, maar alleen leuk als je van heel simpele humor houdt...

avatar van VforVictor

VforVictor

Slechte film, het word gewoon nergens echt grappig. Dan heje nog die kale die de hele tijd zoegnaamd leuk loopt te zeiken, nee een misser deze film, 2,5 ster

avatar van Goirle_NL_Bas

Goirle_NL_Bas

Ik vond hem erg saai, te weinig grappige momenten, totaal geen leuke komedie.

avatar van wwelover

wwelover

Bizarre en flauwe film, maar wel een zeer leuke film. Keek hier al heel lang naar uit, gewoon een lekkere droogklootfilm. Verstand op nul en lachen maar. Het verhaal slaat echt helemaal nergens op, maar de grappen zijn gewoon erg geslaagd. Daarnaast zijn de acteurs erg leuk, al vond ik John Cusack een beetje misplaatst in de film.

avatar van Muyo

Muyo

Inderdaad een bizarre, maar zeker vermakelijke komedie !

Van begin tot het eind leuk, een hoop flauwekul, maar ook een hoop echte komedie die je helemaal meesleept in het verhaal.

Leuk bedacht en heel lekker geacteerd.

Alles loopt goed in elkaar over, op een mooie en goed kloppende manier in elkaar gezet.

Dikke 3 sterren.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Vreemd, dacht dat ik hier al op gestemt had! Niet dus...

Film kwam nog al traag op gang, maar als we ons in de 80's wanen dan begint het feest.

Soms erg flauw en zelfs wat vervelend, maar al met al leuk bedacht en nog redelijk goed vol te houden.

avatar van Sylvieea

Sylvieea

Erg leuke film!

avatar van gauke

gauke

Komedie vol seksueel getinte, schunnige en simpele domme platte humor met een vrouwonvriendelijke en homofobe ondertoon, waar ik op zich geen fan van ben. Echter soms is het zo bedroevend schaamteloos fantastisch, wellustig en ongeremd dat het echt grappig wordt.

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Slecht, toch ergens een plusje

Hier kun je kort over zijn.

Slechte grappen die niet aankomen, matig geacteerd.

Wel her en der aardige muziek.

Einde is opzich wel het hoogtepunt van de film, wat dan ook het enige is dat de film een beetje opkalefatert.

Overslaan deze, daar mis je niets aan

avatar van RinusP

RinusP

Niemendalletje. Film van het soort 13 in een dozijn. Wel aardig om te kijken als je verder echt helemaal niets om handen hebt.

avatar van Insignificance

Insignificance

Het gebruiken van eighties attributen en referenties wil nog niet zeggen dat je ook meteen een dergelijk sfeertje creëert. Ik heb het er althans niet in kunnen ontdekken, voor zover dat überhaupt de bedoeling was. Ordinaire onderbroekenlol voert te vaak de boventoon, de rode draad komt ook niet met iets fijners op de proppen en drie van de vier hoofdrolspelers doen er simpelweg niet toe.

Vooral de brulaap is irritant, terwijl Duke maar wat meehobbelt en Cusack de suffe lul speelt. Robinson heeft z'n uitstraling mee en is ook (samen met de aanwezigheid van Glover en zijn arm) verantwoordelijk voor de beste momenten. Met nog een paar aardige one-liners is dat het wel zo ongeveer. Verder weet het niet zoveel te bewerkstelligen. Iets als charme is ieder geval ver te zoeken.

avatar van Stoneman

Stoneman

leuke film, time travel, eighties, chevy chase, aardige muziek, cusack, maar er had meer ingezeten.....

avatar van @quikfit

@quikfit

Prima vermaakt met deze film.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Een film die echt alles uit de kast probeert te halen om toch maar grappig over te komen. Bij momenten werd het echt ranzig en heb eigenlijk geen enkele keer kunnen lachen, hoogstens een glimlachje.

Ik vond hem echt niet goed en ik vond het allemaal nogal geforceerd. Ook zeer saaie stukken. En als je de extended version bekijkt, dan besef je hoe laag deze film eigenlijk wel is.

Slecht en geen aanrader!

avatar van L0rd_pwnz0hr

L0rd_pwnz0hr

Als ik deze film in mn eentje had gezien had ik er niks aan gevonden, maar met een stel vrienden was ie ontzettend grappig. *3,5 vooral voor Craig Robinson en het einde met Lougle en Mötley Lue.

avatar van kasper1995

kasper1995

ge-wel-dig

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Hot Tub Time Machine is niet eens zozeer grappig, maar dit wordt gecompenseerd door de heerlijke 80s sfeer, leuke personages en het hoge tempo waarin de absurde gebeurtenissen plaatsvinden. Goede cast ook trouwens en, gelukkig, zonder gezeur over vriendschap etc.

avatar van namingway24

namingway24

Leuk uitgangspunt voor een film, maar afgezien van de coole 80's sfeer vond ik er niet zo heel veel aan. De humor was erg vaak erg flauw, en ik ben altijd in voor wat poep- en piesgrappen, maar de makers grepen daar te vaak naar terug als laatste redmiddel.

De acteurs waren goed, en vooral Clark Duke had goede grapjes. Ik moet me trouwens een beetje schamen dat het zo lang duurde voordat ik Lizzy Caplan herkende; ze was erg leuk en spontaan. Grappig om Crispin Glover nog eens langs te zien komen. Dat samen met de McFly-grap was een leuke referentie naar Back to the Future.

De film wordt nooit echt spannend, en soms gewoon voorspelbaar, maar het einde was dan wel weer leuk. Af en toe was er een leuke grap te bespeuren, maar toch had deze film grappiger kunnen zijn...

avatar van Minotaures

Minotaures

Na een zomerkomedie te hebben gezien, werd het tijd voor een winterkomedie.

Ook een aardig komedie, alleen was die niet zo geweldig. Verhaal vond ik niet zo verrassend interessant, alleen een aardige wending in een komedie; tijdreizen.

Alleen op Cusack na, ken ik de overige 3 acteurs uit andere komedie's. Na dit gezien te hebben, vond ik Cusack geen briljante acteur op gebied van komedie. Hij mist een bepaalde uitstraling om te schitteren in een komische rol (neem voorbeeld aan Carell). Naast de 4 vrienden, waren er een aantal andere leuke personages. Een leuke is de portier bij dat hotel (hoe die hun bagage neergooide bij het begin), vooral wanneer je hem op heden met 1 arm ziet en weer terug in de tijd gewoon 2 armen. Een reden waarmee Lou rekening hield om erbij te zijn mocht die zijn rechterarm verliezen. Hoe jonge vrouwen in de jaren '80 er toen uitzagen ziet er ook niet verkeerd uit, er speelden een aantal mooie in.

De sfeer in de jaren '80 ziet er er goed uit. Haarstijlen, kleding, omgeving en muziek zagen er behoorlijk 80's uit.

Als komedieliefhebber is deze film niet te missen.

avatar van BBarbie

BBarbie

Flauw, flauw, flauw. Een afgang voor John Cusack.

avatar van QuentinTarantino

QuentinTarantino

Slechtste tijdreis-film ever. En niet grappig.

avatar van erik1677

erik1677

Damn! wateen geweldige comedy.

heb compleet dubbel gelegen.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

hele leuke comedy film dit.

eigenlijk had ik het niet verwacht,echt een aanrader.

avatar van ZoRRoW

ZoRRoW

deze film vond ik gewoon een beetje .. lame. vond hem niet echt grappig en ook nogal voorspelbaar. had beter verwacht van een film van john cusack

avatar van MovieFre4k

MovieFre4k

saaie film

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

...maar toch vijf sterren?