• 9.372.317 stemmen

Geregisseerd door: Chip Hale

Met onder meer: Charlie David, Thea Gill en Dan Payne

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Mulligans

"A second chance at your first time."

Als Tyler Davidson zijn beste vriend Chase mee naar huis neemt voor de zomervakantie, komt hij achter een geheim dat grote gevolgen met zich mee brengt voor zijn familie. Plots dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen. Deze zomer ontdekken de twee vrienden hoe belangrijk vriendschap werkelijk is en leren ze de kracht van een tweede kans kennen.

Nathan Davidson

Bre Hamilton

Christy

avatar van gauke

gauke

Kort en krachtig: voorspelbare film, maar prachtig geregisserd en geacteerd. Ik heb er van genoten.

avatar van Keane1983

Keane1983

(ik vind het erg jammer dat er al 4 sterren staan genoteerd, en maar 1 berichtje....)

Een aardige film.
Het verhaal is redelijk voorspelbaar en het acteerwerk is niet van iedere speler even sterk.
Toch wil ik wel benadrukken dat ik het erg goed vind dat er geen stereotype homo's worden neer gezet.
Wat ik ook wel leuk gevonden vindt is het feit dat de film niet uitsluitend goed afloopt. Je kunt geheel je eigen interpretatie aan gevenNu weet ik niet als iedereen dat wel zo kan waarderen... maargoed ik vond het wel leuk.
De soundtrack was overigens wel heel erg mooi. Ik vind het jammer dat ik hem nergens kan vinden op internet.
Al met al een aardige film die niet verveelt.

avatar van ags50

ags50

Bij de laatste beelden hoopte ik in stilte dat Chase naast Nathan (Tyler's vader) in de auto zou zitten ...

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2057 berichten

Redelijke film. Wat me meteen opviel vanaf het begin van de film is het geforceerde acteerwerk. Daar bleef ik me aan ergeren. Het vreemde is dat dit verbetert zodra de emotionele scènes richting einde begonnen. Het acteren komt vooral bij de introductie van de karakters onspontaan en over-the-top over. De erg flauwe en niet-leuke humor (denk aan de gastheer van de studentenparty) vond ik wat slapstick-achtig en niet bij de film passen.
Het verloop van het verhaal vind ik wel goed, ondanks dat je de intimiteit tussen Chase en vader van mijlenver aan ziet komen.
De hele "happy family" wordt uit elkaar gerukt, maar heeft dan ook voor niemand echt een happy end. Dat is bij dit soort films vaak wel het geval (of er gaat iemand dood). Het ergste geval was geweest als vader en Chase samen verder zouden gaan. Gelukkig is er gekozen voor een mooi en realistischer eind.

Dat niemand ziet dat Chase homo is gaat me wat ver; Are they all blind?!

De film heeft een goede sfeer en leuke muziek.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1948 berichten

Een goede film. In ieder geval alleen al, omdat er geen stereotype nichten worden neergezet. Maar gewoon mannen die op mannen vallen. En daar verder niet verwijfd of over the top over doen. In het begin vonden we ook dat de acteurs niet echt goed speelden, maar dat wordt wel beter. Het kleine zusje doet het eigenlijk ook niet slecht. Juist heel goed. Deze film is een aanrader voor iedereen.