Quantum Apocalypse (2010)
Genre: Sciencefiction / Thriller
Geregisseerd door: Justin Jones
Met onder meer: Rhett Giles, Randy Mulkey en Stephanie Jacobsen
Plot Quantum Apocalypse
Een groep wetenschappers van de Verenigde Staten controleren het zonnestelsel en worden opgeschrikt wanneer ze ontdekken dat een komeet een onverwachte draai maakt, naar de aarde. Ben Marshall, burgemeester van Lafayette, Louisiana probeert zijn carrière en familie in evenwicht te brengen, terwijl hij, ondanks zijn gezondheidskwalen ook nog eens voor zijn autistische, maar uiterst intelligente broer Terry moet zorgen. Ondertussen zijn de burgers in het stadje erg angstig geworden door de berichten over de komeet en ondanks dat veel mensen, waaronder Ben's familie hem niet serieus nemen, komen ze erachter dat Terry een zogenaamde ''Rain Man'' is. Alles wat Terry voorspelt, komt namelijk uit...
Samantha
Ms. Taylor
Dr. Zulkowski
Leo
guylopez93
ik denk niet dat dit een succes wordt voor de regisseur aangezien z'n vorige twee films ook succes waren
Deze wil ik echt zien ziet er vet uit
Hoop dat het beter wordt dan ik gelezen heb over de film uit 2007
Bubblez
- 2059 berichten
Is er al wat meer bekend wanneer deze gaat draaien.
Hij is al te downloaden, dus hij zal in de bioscopen waarschijnlijk niet verschijnen.
Had meer over het weer gezien maar dat was het niet.
poster doet ook heel anders vermoeden dan je te zien krijgt.
Gemiste kans.
Acteren was vooral door de personage Terry erg goed.
aspieren
De meeste films zijn al eerder te downloaden voordat ze in de bios zijn
Bubblez
- 2059 berichten
Absoluut, heb je gelijk in. Gezien de kwaliteit van Quantum Apocalypse (very tv-film-ish) gaat een biosrelease niet gebeuren.
eapoe
Denk dat je gelijk gaat krijgen.
Ik heb deze film gezien en in t begin lijkt het wel wat.
Acteerwerk is echter al snel far below zero.
Het lijkt zelfs alsof ze een klein stukje van The Day after Tomorrow er in gezet hebben. Ik kraak niet gauw iets af ... maar ik vind dit echt niks. 1/2 ster omdat het niet lager kan.
oh ja ,,, beste 606 ... je geeft deze film 3 sterren en je hebt hem niet eens gezien ? huh??
Heb de film wel gezien via pindakazen heb toch een recensie geplaatst.
Moreli
Sorry, maar dit is toch echt niks. Had een gemiddelde van 3,13 en dat moest ik toch echt even naar beneden helpen.
Het acteerwerk en special effects is echt slecht, het verhaal heel dun, en ga zo maar door. Heb hem halverwege gestopt, hetgeen ik dus eigenlijk bijna nooit doe.
Absoluut geen aanrader, zelfs niet op een regenachtige zondagmiddag of zoiets.
Vondt de cover spannender
Dat had ik ook al in mijn post gezegt.
Poster doet beter vermoeden.
Drikturpin
Wat viel deze tegen zeg een goeie B film meer niet.
Ja en dan die brug op de cover ik heb het niet gezien.
jeromflevo
Altijd verheugd wanneer er weer een nieuwe rampenfilm uitkomt.
Voor dit idee geef ik 1 ster.
Verder heb ik me echter alleen maar mateloos zitten irriteren aan het slechte acteerwerk, het scenario had niet slechter geschreven kunnen worden en anno 2010 mag je toch verwachten dat er spectaculaire hoogtepunten in zitten.
Ook díe ontbreken dus helaas (!), het verhaal is volledig voorspelbaar en eigenlijk is er niets van een rampscenario terug te vinden behalve "de dreiging", de chaos en wat paniek.
Er gebeurd dus feitelijk niets, ik kan dit niet eens een belabberde B-film noemen helaas en zelfs dit berichtje.. is zonde van de energie.
Kortom; niet kijken, een spelletje mens-erger-je-niet is nog spannender
Teleurstellend!
Xenophon81
Rampzalig slechte B-film. Slechte acteurs, slecht script. Niet eens uit kunnen kijken: rampzalig!
naad26
Een onwijze slechte B film. Zonde van je tijd. De cover ziet er veelbelovend uit, maar ze maken er niks van waar.
AdXenos
Wat een zeer zeer zeer slechte film. Een B film kan je hetzelfs niet noemen, ik vond het meer een K-film/
Slecht acteer werk, slecht script. Als er iets van een ramp te zien was, was het slecht uitgewerkt. Bij de overstroming, wat maar kort in beeld was, was een slechte animatie, net of een hobbyist het gemaakt heeft. De achtervolging door de tornado, wat de acteurs vanuit de auto zagen was net of het geprojecteerd was op een scherm. Je kent, zoals de oude wild west films of een auto in een studio en een projectscherm er achter.
Als de tornado heeft toegeslagen worden er bestaande beelden gebruikt van een waargebeurde ramp, beelden die je in het nieuws ziet.
En jammer dat ze een autistische man er in laten spelen. niet omdat hij autistisch is, maar hij speelt het slecht en het heeft geen meerwaarde voor de film of het verhaal.
Ik weet niet of deze maker van de film verder wil gaan in de filmbusiness, maar ik zou betere films gaan maken, want dit kan echt niet anno 2010.
en 2012 vond ik al crap
Wat jij verteld is crap
Deze is niet te vergelijken met 2012 qua special effects.
TunNiels
Wat een ongelooflijk slechte film. In 1930 waren de special effects nog beter. Het verhaal hobbelt teveel door elkaar heen. Weer een onderzetter erbij
ferry1977
het is wel grappig.....meestal als er hier slechte recenties gegeven worden is de film juist erg leuk. En de goede recensies gaan vaak naar de slechte films. Ik ga deze dus zeker kijken!!
the-hague-pride
mijn mening over een film is vaak ook het tegenovergestelde van MM stemmers
beter gewoon eerst zelf de film kijken en dan pas hier kijken

The Upside of Anger
Drama / Komedie, 2005