• 9.373.780 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Justin Jones

Met onder meer: Rhett Giles, Randy Mulkey en Stephanie Jacobsen

Plot Quantum Apocalypse

Een groep wetenschappers van de Verenigde Staten controleren het zonnestelsel en worden opgeschrikt wanneer ze ontdekken dat een komeet een onverwachte draai maakt, naar de aarde. Ben Marshall, burgemeester van Lafayette, Louisiana probeert zijn carrière en familie in evenwicht te brengen, terwijl hij, ondanks zijn gezondheidskwalen ook nog eens voor zijn autistische, maar uiterst intelligente broer Terry moet zorgen. Ondertussen zijn de burgers in het stadje erg angstig geworden door de berichten over de komeet en ondanks dat veel mensen, waaronder Ben's familie hem niet serieus nemen, komen ze erachter dat Terry een zogenaamde ''Rain Man'' is. Alles wat Terry voorspelt, komt namelijk uit...

avatar van guylopez93

guylopez93

ik denk niet dat dit een succes wordt voor de regisseur aangezien z'n vorige twee films ook succes waren

avatar van H1DD3

H1DD3

Misschien heeft hij van zijn fouten geleerd

avatar van 606

Deze wil ik echt zien ziet er vet uit

Hoop dat het beter wordt dan ik gelezen heb over de film uit 2007

avatar van 606

Is er al wat meer bekend wanneer deze gaat draaien.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2059 berichten

606 schreef:

Is er al wat meer bekend wanneer deze gaat draaien.

Hij is al te downloaden, dus hij zal in de bioscopen waarschijnlijk niet verschijnen.

avatar van 606

Had meer over het weer gezien maar dat was het niet.

poster doet ook heel anders vermoeden dan je te zien krijgt.

Gemiste kans.

Acteren was vooral door de personage Terry erg goed.

avatar van aspieren

Bubblez

• 2059 berichten

aspieren schreef:

De meeste films zijn al eerder te downloaden voordat ze in de bios zijn

Absoluut, heb je gelijk in. Gezien de kwaliteit van Quantum Apocalypse (very tv-film-ish) gaat een biosrelease niet gebeuren.

avatar van tjoppie

tjoppie

suffe film

avatar van eapoe

eapoe

Bubblez schreef:

Denk dat je gelijk gaat krijgen.

Ik heb deze film gezien en in t begin lijkt het wel wat.

Acteerwerk is echter al snel far below zero.

Het lijkt zelfs alsof ze een klein stukje van The Day after Tomorrow er in gezet hebben. Ik kraak niet gauw iets af ... maar ik vind dit echt niks. 1/2 ster omdat het niet lager kan.

oh ja ,,, beste 606 ... je geeft deze film 3 sterren en je hebt hem niet eens gezien ? huh??

eapoe schreef:

Heb de film wel gezien via pindakazen heb toch een recensie geplaatst.

avatar van kraakie

kraakie

Vondt de cover spannender

avatar van pietpuk

pietpuk

Beneden alle peil

avatar van Moreli

Moreli

Sorry, maar dit is toch echt niks. Had een gemiddelde van 3,13 en dat moest ik toch echt even naar beneden helpen.

Het acteerwerk en special effects is echt slecht, het verhaal heel dun, en ga zo maar door. Heb hem halverwege gestopt, hetgeen ik dus eigenlijk bijna nooit doe.

Absoluut geen aanrader, zelfs niet op een regenachtige zondagmiddag of zoiets.

kraakie schreef:

Vondt de cover spannender

Dat had ik ook al in mijn post gezegt.

Poster doet beter vermoeden.

avatar van Drikturpin

Drikturpin

Wat viel deze tegen zeg een goeie B film meer niet.

Ja en dan die brug op de cover ik heb het niet gezien.

avatar van jeromflevo

jeromflevo

Altijd verheugd wanneer er weer een nieuwe rampenfilm uitkomt.

Voor dit idee geef ik 1 ster.

Verder heb ik me echter alleen maar mateloos zitten irriteren aan het slechte acteerwerk, het scenario had niet slechter geschreven kunnen worden en anno 2010 mag je toch verwachten dat er spectaculaire hoogtepunten in zitten.

Ook díe ontbreken dus helaas (!), het verhaal is volledig voorspelbaar en eigenlijk is er niets van een rampscenario terug te vinden behalve "de dreiging", de chaos en wat paniek.

Er gebeurd dus feitelijk niets, ik kan dit niet eens een belabberde B-film noemen helaas en zelfs dit berichtje.. is zonde van de energie.

Kortom; niet kijken, een spelletje mens-erger-je-niet is nog spannender

Teleurstellend!

avatar van hackertje

hackertje

Ik ga dur weer is lekker voor zitten.. lijkt me superfilm!!!!!

avatar van Xenophon81

Xenophon81

Rampzalig slechte B-film. Slechte acteurs, slecht script. Niet eens uit kunnen kijken: rampzalig!

avatar van 3din

3din

B versie 2012............ en 2012 vond ik al crap

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vond m wel goed

jammer dat ie vrij simpel was

avatar van naad26

naad26

Een onwijze slechte B film. Zonde van je tijd. De cover ziet er veelbelovend uit, maar ze maken er niks van waar.

avatar van AdXenos

AdXenos

Wat een zeer zeer zeer slechte film. Een B film kan je hetzelfs niet noemen, ik vond het meer een K-film/

Slecht acteer werk, slecht script. Als er iets van een ramp te zien was, was het slecht uitgewerkt. Bij de overstroming, wat maar kort in beeld was, was een slechte animatie, net of een hobbyist het gemaakt heeft. De achtervolging door de tornado, wat de acteurs vanuit de auto zagen was net of het geprojecteerd was op een scherm. Je kent, zoals de oude wild west films of een auto in een studio en een projectscherm er achter.

Als de tornado heeft toegeslagen worden er bestaande beelden gebruikt van een waargebeurde ramp, beelden die je in het nieuws ziet.

En jammer dat ze een autistische man er in laten spelen. niet omdat hij autistisch is, maar hij speelt het slecht en het heeft geen meerwaarde voor de film of het verhaal.

Ik weet niet of deze maker van de film verder wil gaan in de filmbusiness, maar ik zou betere films gaan maken, want dit kan echt niet anno 2010.

3din schreef:

en 2012 vond ik al crap

Wat jij verteld is crap

Deze is niet te vergelijken met 2012 qua special effects.

avatar van La vache

La vache

Schandalige slechte film.....

avatar van TunNiels

TunNiels

Wat een ongelooflijk slechte film. In 1930 waren de special effects nog beter. Het verhaal hobbelt teveel door elkaar heen. Weer een onderzetter erbij

avatar van wsnbm

wsnbm

bud film

avatar van ferry1977

ferry1977

het is wel grappig.....meestal als er hier slechte recenties gegeven worden is de film juist erg leuk. En de goede recensies gaan vaak naar de slechte films. Ik ga deze dus zeker kijken!!

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

ferry1977 schreef:

mijn mening over een film is vaak ook het tegenovergestelde van MM stemmers

beter gewoon eerst zelf de film kijken en dan pas hier kijken

avatar van martinvanzurk

martinvanzurk

wat een gigantische B film mag ook een k of z zijn.

sappie