• 9.370.316 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Hisonni Johnson

Met onder meer: Maddy Curley, John DeLuca en Nikki SooHoo

Plot Chalk It Up

"Get a grip and flip out"

Apple is een jongedame die ingeschreven staat bij een prestigieuze universiteit. Zij heeft echter maar een doel voor ogen: trouwen. Todd is de man waar ze achteraan zit, maar het gaat niet goed met Todd's rugby team en Todd besluit om naar Oxford te verhuizen in de hoop dat dit helpt voor zijn carrière. Apple maakt het haar missie om het rugby team weer in ere te herstellen en ze besluit een vrouwen gymnastiek groep op te richten. Hierdoor ontdekt ze dat er misschien meer in het leven zit dan enkel gaan trouwen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Miszmi

Miszmi

Ik vind een 0,5 geven altijd zo drastisch, maar bij deze film zie ik echt geen andere mogelijkheid, wat een gedrocht.

Gisteren na 20 minuten uitgezet, vond er toen al weinig aan. Zo nieuwsgierig als ik ben, vandaag toch maar afgekeken. Zonde van mijn tijd, had toch beter een andere film kunnen starten. Het verhaal is oninteressant en zit zeer weinig inhoud in, net als in de personages. Nergens vind je diepgang in deze film, zowel het hoofdverhaal als de verhalen eromheen stellen helemaal niks voor.

De cast is ook vreselijk, volgens mij zijn de gecast op basis van een vreselijke stem. Vrijwel al de dames hebben een stem om je aan te ergeren. Er wordt vreselijk overdreven geacteerd, het zal wel iets Amerikaans wezen. DeLuca is de enige die het nog redelijk doet, vergeleken met de rest eigenlijk nog heel goed.

Ik bereid me op dit soort films altijd voor, de voorspelbaarheid en de clichés, dat is dan ook iets waar ik meestal niet zo over val. Omdat de rest van de film al vreselijk is, is het jammer dat deze film ook op dat front niet weet te verrassen. Ik had verwacht dat dit wel wat kon worden met mijn guilty pleasure voor chickflicks en turnfilms vermaak ik mij eigenlijk ook wel vaak mee. Helaas wist de combinatie van deze twee factoren mij in dit geval niet te overtuigen.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Drie sterren voor de leuke muziek!

avatar van IH88

IH88

Chalk It Up

Inspiratieloos werkje. Slecht acteerwerk, matig script en lachwekkende dialogen, Chalk It Up doet ook weinig moeite om er echt iets van te maken. Het enige wat je kan doen is lachen om zoveel onzin. Het grappigste is nog dat het meisje, die zomaar even voor de CIA kan solliciteren, het idee heeft om naar de universiteit te gaan om mannen te vinden om mee te trouwen (omdat je zelf niet al te slim bent?). Dat is dus echt een boodschap die de film in het begin verkondigt. Je zou er bijna om lachen als het niet zo triest was.