• 9.373.605 stemmen

¿Qué Culpa Tiene el Niño? (2016)

Komedie / Romantiek | 105 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Alternatieve titel: Don't Blame the Kid

Oorsprong: Mexico

Geregisseerd door: Gustavo Loza

Met onder meer: Karla Souza, Ricardo Abarca en Biassini Segura

Gesproken taal: Spaans

Plot ¿Qué Culpa Tiene el Niño?

"There are hangovers that last 9 months."

Maru is een 26-jarige directeur en dochter van een politicus. Na een onenightstand met de jonge en onvolwassene Renato, raakt ze zwanger. Geconfronteerd met deze onverwachte situatie, besluit ze alsnog een relatie met hem aan te gaan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Malse filmpies

Malse filmpies

Vermakelijke romantische komedie over een succesvolle vrouw die zwanger raakt van een student. Ben deze film in eerste instantie gaan kijken, omdat het van de makers van No Se Aceptan Devoluciones (2013) - MovieMeter.nl is, maar deze film haalt niet eens bijna het niveau van die film. De film is nergens echt vernieuwend of verrassend. Verder kijkt de film, ondanks de langere speelduur, vlotjes weg. Acteerwerk is prima en Souza en Abarca hebben samen een leuke klik. Deze acteurs waren voor mij nog onbekend, maar ik heb er zeker van genoten. Soundtrack van de film is verder ook prima te doen. Het einde vond ik een beetje tegenvallend en vooral weinig toevoegen aan de rest van het verhaal; beetje overbodig.

avatar van milannn

milannn

Vreselijk irritante film.

avatar van david bohm

david bohm

Flitsend gemonteerde film waarbij de hoofdrolspelers best innemend en goed op elkaar ingespeeld zijn. De twist op het einde tja niet geheel onverwacht. Onderhoudend al met al.

avatar van IH88

IH88

¿Qué Culpa Tiene el Niño?

Leuke romcom die door het spel van Karla Souza zeer genietbaar blijft. Want de film zelf is wat voorspelbaar, en ondanks dat het een Mexicaanse productie is zitten er erg veel Amerikaanse romcom clichés in. Maar de film oogt fris en is op momenten ook scherp en humoristisch. Met nog een belachelijke, maar wel grappige twist op het einde die zo uit een Spaanse telenovela komt.

avatar van BBarbie

BBarbie

Op sommige momenten aardige komedie, maar het melodramatische einde is er teveel aan. Nogal formuleachtig en afgezien van de verrassende twist erg voorspelbaar.

avatar van Jeffrey050

Jeffrey050

Prima tussendoortje, niet meer dan dat, ik vond het einde toch wel verrassend, je zal de film wel hoe goed gekeken moeten hebben, wil je alle hints meteen door hebben