Genre: Fantasy / Romantiek
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 16 juni 2011
Plot Beastly
"Love is never ugly."
De film - geïnspireerd door het klassieke verhaal van ''Beauty and the Beast'' - speelt zich af in een moderne setting. Nadat de arrogante tiener Kyle Kingson zijn Gothic klasgenote heeft vernederd, spreekt zij een vloek over hem uit die hem verandert van 'lekker ding' in een afzichtelijk monster. Om de toverspreuk te verbreken moet Kyle iemand vinden die van hem houdt zoals hij nu is.
Kyle Kingson
Rob Kingson
Dr. Davis
Victor Barrel
skullcandygirl94
ben benieuwd!!! lkkr scary en romantisch sprookje, tenminste wat ik bij de trailer heb kunnen zien.
Seam
Neil Patrick Harris is een held en zal deze film tot een spektakel maken. Jammer dat Vanessa Hudgens speelt, vind haar erg slap bij de High School Musicals.
Veruca
Pettyfer schitterde met zijn charmante Britse accent in de teenflick "Wild Child" waar hij het best aardig deed. Hudgens maakte een braakneigend debuut in High School Musical en tja Olsen.. dat zit er al sinds Full House goed ingeramt!
Lijkt me leuk, Pettyfer vind ik wel grappig, Hudgens die kan vast wel wat meer dan sullige danspasjes en Olsen, ja daar verwacht ik wel wat van!
Rianneke_Dan
Ben erg benieuwd naar deze film. Verhaal spreekt me heel erg aan en ik vond de trailer ook wel duister en sfeervol. Vanessa is ook nog eens een favorietje van mij, dus ik kijk zeker uit naar Beastly
Esteban
Die Alex Pettyfer heeft best wel wat in z'n mars, vermoed ik. Maar waarom moeten we altijd typische tienerprenten als dit doorstaan alvorens die acteurs échte acteer-kansen krijgen? Ja, je kunt me bij deze betrappen op enige voorbarigheid.
Freckles
Het enige wat die jongen ' Beastly ' maakt zijn tattoo's op zijn lichaam?
RoosG
Lijkt me een heerlijke film. Als klein meisje genoot ik al van Belle en het Beest, nu de "volwassen" versie. Kan ook bijna niet fout gaan met deze cast.
Kan niet wachten.
skullcandygirl94
lijkt me leuk !
zeker omdat Alex Pettyfer 'the beast' speelt
haha helemaal mee eens
soom
Beastly! Ja, hier ben ik zeker weten echt benieuwd naar. Pettyfer was met z'n exvriendinnetje in Wild Child erg leuk, Vanessa is leuk in Bandslam, HSM, ben benieuwd naar Sucker Punch! En ook zoals gezegd hier naar. Beauty and the Beast-concept spreekt me altijd wel aan, en die poster ziet er wel mooi uit.
hellboy.ray
- 2056 berichten
Heb net de trailer gekeken... ziet er niet eens slecht uit! Moderne twist op een antiek sprookje
met f'n Neil Patrick Harris!!!
Naomi Watts
Ik kijk hier ook wel naar uit. Beetje een Edward Scissorhands revisited, maar dan veel interessanter.
Naomi Watts
Mandy Walker doet de cinematografie zie ik, ook wel een meerwaarde. Bij Australia was ze ook indrukwekkend. Ben ook wel een sucker voor dit soort Beauty and the Beast filmpjes. Oogt allemaal erg idyllisch maar toch wel een wolf in schaapskleren. Hudgens' "You're the most beautiful man i've ever met" is indrukwekkend. Kippenvel. Dit gaat op sprookjesniveau de Burton norm wel overschrijden, oogt stukken interessanter en qua sfeer ook stukken fijner.
ace leader
Lijkt me een wel een vermakelijke film
Lady Aiksas
Oei.....
Dit lijkt mij een super mooie film, ik ga hem zeker kijken.
Nu alleen nog maar hopen dat de film netzo super is dan de trailler.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Remember Me
Drama / Romantiek, 2010