• 9.375.568 stemmen

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Komedie / Actie | 112 minuten

Genre: Komedie / Actie

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Canada / Japan

Geregisseerd door: Edgar Wright

Met onder meer: Michael Cera, Ellen Wong en Mary Elizabeth Winstead

Releasedatum: 25 november 2010

Plot Scott Pilgrim vs. the World

"An epic of epic epicness."

Scott Pilgrim is een 23-jarige nonchalante goedzak uit Toronto, waar hij samenwoont met zijn beste vriend, de homoseksuele Wallace Wells. Scott speelt basgitaar in zijn eigen band 'Sex Bob-Omb' en date tot ieders afkeuring met de pas 17-jarige Chinese Knives Chau. Wanneer echter het meisje Ramona V. Flowers nieuw in de stad arriveert, is Scott tot over zijn oren verliefd. Maar om een afspraakje met haar te krijgen, moet hij de zeven kwaadaardige exen van Ramona verslaan.

Scott Pilgrim

Julie Powers

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Martijnnn schreef:

Ik denk dat Cera perfect geschikt is voor de rol (ik ken de comic niet)

Loop je niet tegen jezelf op hier?

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Hmm... zitten wel leuke grapjes tussen, veel bekende in de cast. Maar die (woord)effecten worden af en toe een beetje teveel.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Dit kan wel eens de kant op gaan van Kick-Ass het publiek dat zich niet op dit soort sites bevint zal denken: te kinderachtig of hij zal compleet langs ze heen gaan. Terwijl ik en ik denk nog een hoop anderen dit wel eens echt leuk zullen gaan vinden.

avatar van Tharoy

Tharoy

Tjonge, wat een briljante trailer. Heel raar en vaag misschien, maar toch erg vet.

avatar van Dagga

Dagga

Ben echt benieuwd vond Cera laatst echt leuk in Superbad

avatar van AchmedATM

AchmedATM

avatar van Esteban

Esteban

namingway24 schreef:

Na het zojuist zien van Zombieland heb ik het gevoel dat Jesse Eisenberg een redelijk alternatief zou zijn voor Michael Cera. Hij heeft naar mijn mening meer acteervermogen.

Iets wat eerder ook al in me opkwam. Jesse Eisenberg, vaak vergeleken met Michael Cera, zou een pak overtuigender zijn als Scott Pilgrim. En wat acteertalent betreft, Eisenberg staat toch een trapje hoger.

namingway24

Sorry voor het vloeken, maar godverdomme, de film is door Pathé verplaatst naar 6 JANUARI 2011!!!

AHWA

*Dat wordt in het pindakaasschap kijken.

namingway24

Ik loop dat schap meestal straal voorbij. Ik hou absoluut niet van pindakaas.

Ik zweer het, ik wil deze film de eerste keer op een groot scherm zien, niet op mijn stokoude PC of zelfs mijn 30 inch TV, maar op een volwaardig bioscoopscherm, potverdorie

avatar van Phoenix

Phoenix

Dagretourtje buiteland dan maar .

namingway24

Ik ben inderdaad in staat naar Engeland af te reizen om deze film op een groot scherm te zien. Alleen ben ik weer bang om te vliegen Hopelijk draait 'ie ook in België...

Deze vrijdag is trouwens de dag: Scott Pilgrim's Finest Hour!!!

namingway24 schreef:

NEE!!! Weet je dat zeker?! Op IMDb staat nog steeds 16 september voor de Nederlandse release! Ik heb nu alle strips uit en kan niet wachten!

Flipman

Argh! Hopelijk hebben ze 't verkeerd, of zo!

De filmdistributeur heeft het zelf verkeerd..?!

Flipman

Ik acht de kans ook echt wel klein, hoor . Nou ja, hopelijk wijzigen ze 't weer terug. En ook wat dat betreft gaan mijn verwachtingen niet te hoog zijn.

avatar van Artemis

Artemis

Belachelijk wat Universal pictures hier doet, dan is die film gewoon al op DVD uit !

avatar van starbright boy

Klinkt ontzettend lollig dit.

AHWA

Strips zijn ook aan te raden. Erg self-referential.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

De trailer kon me niet meteen overtuigen, maar met meneer Wright aan het roer MOET dit eigenlijk wel geweldig worden

avatar van Curly1985

Curly1985

zag net de trailer en meteen enthousiast

lekker over de top film die er goed uitziet.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Idioot gaaf. De trailer start en overal waar je klikt is subtekst en info en in die info zitten dan ook weer feauturettes met info vaak. Gewoon heel veel background stuff dus.

avatar van krosnicky

krosnicky

ga bij ons komt hij in desember uit moet ik zeker zien

avatar van The One Ring

The One Ring

Releasedatum is wel enorm opgeschoven zeg. Zou wel eens een zeer ongelukkige keuze kunnen zijn, aangezien dit een mogelijke kleine hype kan worden.

Al spreekt de film mij persoonlijk niet bijzonder aan.

AHWA

Zelfs de soundtrack is al te pindakazen.

Die soundtrack heb ik dus mooi bestelt. Alles van Scott Pilgrim moet origineel

De PSN-game is ook uit, en is ook erg gaaf. Alleen retemoeilijk, zeker voor mij als niet doorgewinterde gamer...

Trouwens, voor iedereen die de graphic novels gelezen heeft, wie vond er ook dat Scott en Kim Pine weer bij elkaar hadden moeten komen? Dat had ik namelijk, en ik hoor meer stemmen uit dat kamp...

Trouwens, ik durf dus niet te vliegen, en een boottripje naar GB is nou niet bepaald goedkoop. Dus dat wordt wachten op de NL release. Ik ga alvast in winterslaap...

avatar van Tharoy

Tharoy

Ook echt net na de kerstvakantie. Ongelofelijk, wat een mongolen zeg. Met deze regisseur en deze cultserie zie ik toch echt wel een kleine hit, à la Kick-Ass. Onbegrijpelijk.

AHWA

Zo ver ben ik nog niet met de comic, ik ben bij deel 4.