Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Michael Cera, Ellen Wong en Mary Elizabeth Winstead
Releasedatum: 25 november 2010
Bekijk via CANAL+
Plot Scott Pilgrim vs. the World
"An epic of epic epicness."
Scott Pilgrim is een 23-jarige nonchalante goedzak uit Toronto, waar hij samenwoont met zijn beste vriend, de homoseksuele Wallace Wells. Scott speelt basgitaar in zijn eigen band 'Sex Bob-Omb' en date tot ieders afkeuring met de pas 17-jarige Chinese Knives Chau. Wanneer echter het meisje Ramona V. Flowers nieuw in de stad arriveert, is Scott tot over zijn oren verliefd. Maar om een afspraakje met haar te krijgen, moet hij de zeven kwaadaardige exen van Ramona verslaan.
- Trailer (YouTube)
- Scott Pilgrim Vs. the World (MusicMeter)
- Scott Pilgrim vs. The World (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Gideon Graves
Stacey Pilgrim
Julie Powers
jacobine_rodijk
Ik denk dat Cera perfect geschikt is voor de rol (ik ken de comic niet)
Loop je niet tegen jezelf op hier?
Andere trailer.
Scott Pilgrim vs. The World International Trailer - Trailer Addict - traileraddict.com
Best. Film. Ever.
AchmedATM
Hmm... zitten wel leuke grapjes tussen, veel bekende in de cast. Maar die (woord)effecten worden af en toe een beetje teveel.
Actionfreak
Dit kan wel eens de kant op gaan van Kick-Ass het publiek dat zich niet op dit soort sites bevint zal denken: te kinderachtig of hij zal compleet langs ze heen gaan. Terwijl ik en ik denk nog een hoop anderen dit wel eens echt leuk zullen gaan vinden.
Tharoy
Tjonge, wat een briljante trailer. Heel raar en vaag misschien, maar toch erg vet.
Esteban
Na het zojuist zien van Zombieland heb ik het gevoel dat Jesse Eisenberg een redelijk alternatief zou zijn voor Michael Cera. Hij heeft naar mijn mening meer acteervermogen.
Iets wat eerder ook al in me opkwam. Jesse Eisenberg, vaak vergeleken met Michael Cera, zou een pak overtuigender zijn als Scott Pilgrim. En wat acteertalent betreft, Eisenberg staat toch een trapje hoger.
namingway24
Sorry voor het vloeken, maar godverdomme, de film is door Pathé verplaatst naar 6 JANUARI 2011!!!
AHWA
*Dat wordt in het pindakaasschap kijken.
namingway24
Ik loop dat schap meestal straal voorbij. Ik hou absoluut niet van pindakaas.
Ik zweer het, ik wil deze film de eerste keer op een groot scherm zien, niet op mijn stokoude PC of zelfs mijn 30 inch TV, maar op een volwaardig bioscoopscherm, potverdorie
namingway24
Ik ben inderdaad in staat naar Engeland af te reizen om deze film op een groot scherm te zien. Alleen ben ik weer bang om te vliegen
Hopelijk draait 'ie ook in België...
Deze vrijdag is trouwens de dag: Scott Pilgrim's Finest Hour!!!
Flipman
Release datum is inderdaad gewijzigd:
RELEASE OVERZICHT - UNIVERSAL PICTURES - universalpictures.nl
Flipman
Ik acht de kans ook echt wel klein, hoor
. Nou ja, hopelijk wijzigen ze 't weer terug. En ook wat dat betreft gaan mijn verwachtingen niet te hoog zijn.
Artemis
Belachelijk wat Universal pictures hier doet, dan is die film gewoon al op DVD uit !
AHWA
Strips zijn ook aan te raden. Erg self-referential.
Tonypulp
De trailer kon me niet meteen overtuigen, maar met meneer Wright aan het roer MOET dit eigenlijk wel geweldig worden
Curly1985
zag net de trailer en meteen enthousiast
lekker over de top film die er goed uitziet.
Inland Rabbit
Idioot gaaf. De trailer start en overal waar je klikt is subtekst en info en in die info zitten dan ook weer feauturettes met info vaak. Gewoon heel veel background stuff dus.
The One Ring
Releasedatum is wel enorm opgeschoven zeg. Zou wel eens een zeer ongelukkige keuze kunnen zijn, aangezien dit een mogelijke kleine hype kan worden.
Al spreekt de film mij persoonlijk niet bijzonder aan.
AHWA
Zelfs de soundtrack is al te pindakazen.
Die soundtrack heb ik dus mooi bestelt. Alles van Scott Pilgrim moet origineel
De PSN-game is ook uit, en is ook erg gaaf. Alleen retemoeilijk, zeker voor mij als niet doorgewinterde gamer...
Trouwens, voor iedereen die de graphic novels gelezen heeft, wie vond er ook dat Scott en Kim Pine weer bij elkaar hadden moeten komen? Dat had ik namelijk, en ik hoor meer stemmen uit dat kamp...
Trouwens, ik durf dus niet te vliegen, en een boottripje naar GB is nou niet bepaald goedkoop. Dus dat wordt wachten op de NL release. Ik ga alvast in winterslaap...
Tharoy
Ook echt net na de kerstvakantie. Ongelofelijk, wat een mongolen zeg. Met deze regisseur en deze cultserie zie ik toch echt wel een kleine hit, à la Kick-Ass. Onbegrijpelijk.
AHWA
Zo ver ben ik nog niet met de comic, ik ben bij deel 4.

'Scott Pilgrim The Anime' brengt volledige cast uit Edgar Wright-film terug

De vijf best beoordeelde films van de vandaag jarige Aubrey Plaza (38)

20 Days in Mariupol

Ohikkoshi
Drama, 1993

Akai Tenshi
Drama / Oorlog, 1966
videogameskateboardencanadaex-boyfriendex-girlfriendtoronto, canadagebaseerd op stripanimated scenedatingguitar player uitmakenbased on graphic novelgroup of friendswhippinghipsterunderage girlfriendunconsciousnessgirl fight veganpost-credits scenereflectivegarage bandband competition amusedexuberant