• 9.377.892 stemmen

The Last Airbender (2010)

Avontuur / Fantasy | 103 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Airbender

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham en Dev Patel

Releasedatum: 19 augustus 2010

Plot The Last Airbender

"Four nations, one destiny."

In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen (Katara en Sokka van de Waterstam) een jongen genaamd Aang die zit vastgevroren in een rots. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...

avatar van H1DD3

H1DD3

Had gekund. Maar de serie afkraken omdat ie een pijl op zijn kop heeft vind ik niet een goede reden. Bovendien ben ik ook geen fan van de serie hoor, vroeger vond ik het leuk.

avatar van Horrordude

Horrordude

H1DD3 schreef:

Dat heeft hij omdat hij de Avatar is.

Nee.. dat hadden alle luchtmeesters van zijn stam, ik geloof die uit het noorden(?).. Maar hij is dus de laatste

Ik vind de animatieserie erg goed, maar of dit iets wordt?

avatar van F33LG00d

F33LG00d

Hoop niet dat het net zo'n flop wordt als Dragonball Evolution

Maar alsnog kijk ik hier naar uit!

avatar van F33LG00d

F33LG00d

misterwhite schreef:

Dat denk ik niet, dragonball was een halve kungfu film maar hier gaat het meer om avontuur. Als dit een flope wou worden zal het mij verbazen want het verhaaal is erg goed (van de cartoon) en de trailler ziet er ook goed uit.

Is het verhaal van Dragonball niet goed dan?En de trailer van dbe zag er ook goed uit.

maar het is wat jij denkt

avatar van Kevin13

Kevin13

Nee en nee.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Maar word dit nou één boek of gaan ze alles in een paar uur proppen?

avatar van misterwhite

misterwhite

Er komen normaal gezien 3 delen. Alles in een paar uur proppen is toh onmogelijk.

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Het wordt dus een zelfde soort trilogie als Lord of the Rings. 3 films, maar ze horen bij elkaar.

avatar van Veruca

Veruca

Vind het jammer, ik vond Avatar als animatie altijd supertof. Maar nu gaan ze er een real-life film van maken en ik vind de acteurs helemaal niet passen bij de karakters.

Maar ik ben nu wel nieuwschierig, dus ik ga hem zeker kijken!

avatar van Hero-man

Hero-man

Ik heb de serie ook gevolgd, die was top echt een der betere vooral de laatste afleveringen die werden beter.

Ik hoop dat M.Night die sfeer van de avatar-wereld goed kan scheppen en er een mooi (Niet te verschillend) verhaal kan maken

Ik heb de vertrouwen in hem

En dit wordt zoiezo beter al DBE slechter als dat kan niet-.-'

avatar van Tomkx

Tomkx

H1DD3 schreef:

Vroeger... de serie bestaat helemaal nog niet zo lang, maar goed.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

Dit is eigenlijk gewoon de serie, maar dan alle afleveringen achtereen... Lame!

avatar van wimnoot

wimnoot

Als het niet op de serie lijkt , dan is het ook weer wat.

Justinw

Ik kijk hier wel naar uit, aangezien avatar de beste serie van Nickelodeon was van de afgelopen jaren. Het was ook de enige met wat diepgang en ontwikkeling in personages.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

Justinw schreef:

Het is toch afwachten, want meestal kunnen kinderen vrij slechts acteren en het is toch altijd anders in live-action dan in getekende versie. Het eerste filmpje wat ze hebben vrijgegeven ziet er wel al behoorlijk goed uit.

• 2041 berichten

Er zijn nog een paar foto's vrijgegeven op deze site: New Pics from M. Night Shyamalan's The Last Airbender | MovieWeb

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Slecht ziet het er zeker niet uit.

avatar van misterwhite

misterwhite

Leuke foto's, ben erg benieuwd naar de film

• 2041 berichten

Ben bang dat die gast die Aang speelt erg slecht gaat acteren. Maar dat is slechts een voorgevoel, nog geen oordeel .

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Ik moet eerlijk zeggen dat mijn verwachting na het zien van die foto's een stuk gedaald is.

Vind het een beetje moeilijk uit te leggen.

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Ik heb precies hetzelfde, die Noah Ringer ziet er niet echt uit als een goede Aang.

horrorfreak7 schreef:

Ja, dat heb ik dus ook.

Justinw

Maarja we zien wel, hoop wel dat het op zijn eigen manier toch wat leuks wordt

avatar van jakke36

jakke36

ik hoop toch dat hij terug het niveau haalt van the sixth sense, want zijn laatste films waren om van te huilen

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Ik denk niet dat dit van het niveau word van the sixth sense, al kan je ze niet echt met elkaar vergelijken.

Justinw

The Sixth Sense was gewoon een uitschieter van deze regisseur. Maar toch hoop ik stiekem op een meesterwerkje

avatar van Tanjaaa0309

Tanjaaa0309

Ik wil deze kijken!!!!!

Justinw

Las net overigens ergens. Dat "Avatar" de oorspronkelijk bedoelde naam was. Maar toen ze dit aanvroegen, bleek James Cameron al eerder te zijn met zijn Avatar.

avatar van planet_of_death

planet_of_death