• 9.379.224 stemmen

The Last Airbender (2010)

Avontuur / Fantasy | 103 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Airbender

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham en Dev Patel

Releasedatum: 19 augustus 2010

Plot The Last Airbender

"Four nations, one destiny."

In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen (Katara en Sokka van de Waterstam) een jongen genaamd Aang die zit vastgevroren in een rots. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...

avatar van skullcandygirl94

skullcandygirl94

is dat niet afgeleid van avatar op nickelodeon?

Klopt

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Ik hou me hart vast, maar ben er zeker benieuwd naar!

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Ik ben ook zeer benieuwd!

avatar van Mai*

Mai*

Ben erg benieuwd. Heb avatar op nickelodeon altijd gevolg, gewoon leuke en mooie serie. Ben benieuwd of ze appa namaken en of ze Ang ook echt in een stuk ijs gaan vinden.

Dus zoals al is gezegd, hou ook ik mijn hart vast!

avatar van Hero-man

Hero-man

Ik heb avatar ook op tv gevolgd

ik hoop echt dat ze zich houden aan de verhaal van the last airbender de tekenfilm anders krijg je Dragonball effect een flop dus

avatar van schram101

schram101

Mooie poster!

avatar van Justinw

Justinw

Oh, leuke nieuwe poster

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Heb deze (blauwe) poster geplaatst, omdat het hoofdpersonage erop staat, maar er is ook een (oranje) versie met 'bad-guy' Dev Patel; klik.

avatar van Hero-man

Hero-man

Ik vind die van Zuko beter ;P

misschien dat je die erop wilt zetten

• 2041 berichten

Ik ben wel echt benieuwd naar deze film! Ik heb zeker mijn twijfels... de acteurs en de regisseur zijn nou niet bepaald mijn favoriete keuzes. Shyalamans laatste films zijn allemaal geflopt, maar dit is toch wel een heel ander genre voor hem, wat misschien positief kan uitpakken. En de acteurs zijn allemaal nieuwelingen dus daar valt weinig over te oordelen. Ik heb aardige verwachtingen van de volwassen acteurs en van Dev Patel, die ik wel goed vond in Slumdog Millionaire. Maar toch ziet de trailer er goed uit. O, de theatrical trailer verschijnt trouwens op 12 februari volgens Frank Marshalls twitter.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

De nieuwe posters zien er vet uit, maar wanneer krijgen we nou een echte trailer te zien. Ook al was de teaser een lekker zoethoudertje, wil ik nu toch een echte trailer zien.

Nakkie13

Beste serie ooit gemaakt.

En dat meen ik.

Wordt de film wat, we zullen zien.

avatar van Jessica.

Jessica.

Ik heb het eerste boek van de serie op nickelodeon gezien, daarna ben ik op internet verder gaan kijken. Die stemmen vind ik gewoon beter.

Maar dan even over de film: Damn, ik heb er zo'n zin in. A:TLA is een van mijn grootste obsessies geweest xD De posters zien er heel mooi uit. Ik wil die van Zuko echt hebben =O Al vind ik het jammer dat ie niet z'n ponytail heeft...

Voor de rest ben ik positiever dan eerst. Ik vond de cast niet zo goed, maar ben inmiddels aan het idee gewend.

Ik heb er ziiiin iiiiin

avatar van Grindpad

Grindpad

hoewel de film me niet direct aanspreekt, ga ik deze toch in de gaten houden.

deze regisseur heeft alleen nog maar toppers afgeleverd dus zit vast weer goed.

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Mooie poster

Grindpad schreef:

hoewel de film me niet direct aanspreekt, ga ik deze toch in de gaten houden.

deze regisseur heeft alleen nog maar toppers afgeleverd dus zit vast weer goed.

huhum, ik denk dat je The Happening vergeet...

• 2041 berichten

Tenzij hij The Happening ook een topper vond.

avatar van Grindpad

Grindpad

zoals ik al zei: alleen maar toppers, en daar The Happening ZEKER bij.

avatar van Layla!

Layla!

Oeww, ik hoop zoo dat ze deze niet verpesten zoals ze dat met DragonBall Z hebben gedaan..

• 2041 berichten

Dat is inderdaad te hopen, ja. Maar ik verwacht eerlijk gezegd een film van hetzelfde niveau als de twee Narnia films (ook fantasy's die zich in een andere wereld afspelen), dus laten we zeggen: een gemiddelde van tussen de 3,20 en 3,30. Oftewel, prachtig gemaakt (mooie settings, visual effects, special effects, production design en muziek) matig acteerwerk en een niet bijster goed geschreven script.

Albus Dumbledore schreef:

God nee, als ze dat maar laten.

Narnia films zijn zo oppervlakkig als een plank.

De pracht van Avatar komt juist door de fantastische personages in combinatie met setting, muziek etc.

Zou echt zonde zijn als ze deze verkloten, al heb ik wel enigzins vertrouwen in M. Night.

Ps: The Happening vond ik dus maar wank, ma ja, dat is een andere film.

• 2041 berichten

Hier nog een nieuwe still van de film.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Het ziet er wel erg goed uit. In ieder geval niet zo als Dragonball Evolution. Kan ook moeilijk zo slecht worden.

Nakkie13

Ik hoop dat ze de film niet te serieus maken, avatar had altijd ( op zijn eigen manier ) geniale humor.

Nakkie13 schreef:

Daar moet Sokka voor zorgen

Ik vind die 'still' er eigenlijk nogal nep uit zien.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Vind je? Vind m wel stijlvol.

RSmovie91

Dat is ook weer wat anders hè

Maar het het beste te zien aan de rechterkant. Het stuk waar er vuur soldaten achter het hout staan, Die verhouding wat licht betreft klopt niet helemaal naar mijn idee.

• 2041 berichten

Ik vind het ook wel een mooie foto. Mooie belichting ook. Wie is de DoP?

pinda