• 9.379.413 stemmen

The Last Airbender (2010)

Avontuur / Fantasy | 103 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Alternatieve titel: Airbender

Geregisseerd door: M. Night Shyamalan

Met onder meer: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham en Dev Patel

Releasedatum: 19 augustus 2010

Plot The Last Airbender

"Four nations, one destiny."

In een mystieke wereld leven verschillende stammen die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. De enige persoon die alle vier elementen beheerst is de Avatar. Tijdens een aanval van de Vuurnatie verdwijnt de Avatar plotseling. 100 jaar later ontdekken twee kinderen (Katara en Sokka van de Waterstam) een jongen genaamd Aang die zit vastgevroren in een rots. Hij blijkt de nieuwe Avatar te zijn en hij moet het evenwicht in de wereld weer zien te herstellen. Maar dat is niet geheel zonder gevaar...

Vette poster

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

De mini-trailer ziet er inderdaad erg goed uit. Alhoewel de trailer meer om de effecten ging, dialoog hebben we nog niet gehoord. Effecten en actie zien er daarintegen wel erg goed uit. En over dat Sokka er te stoer uitziet: alle acteurs staan stoer op een poster, kijk maar naar Ron Weasley op de Harry Potter posters, die staat ook helemaal out of character op die dingen.

Kevin13

Het is nu zeker, Shyamalan zal nooit meer zoals vroeger kunnen worden. Het is eens iets anders dat wel, maar toch kun je dit niet serieus nemen.

planet_of_death

En waarom niet als ik vragen mag?

Kevin13

Shyamalan en een serie voor kinderen is beneden zijn niveau naar mijn bescheiden mening.

RSmovie91

Ok, het is 'maar een tekenfilm'. Maar wel 1 van de beste van de laatste paar jaar.

planet_of_death

En ook eentje die een bioscoopfilm waardig is.

Kevin13

Blijft in m'n ogen een kinderachtige serie op Nickelodeon.

planet_of_death

Vast vanwege de Nederlandse stemmen.

Kevin13

Denk niet dat de originele stemmen iets gaat uitmaken.

avatar van Jessica.

Jessica.

Heb je ooit meer dan 1 of 2 hele episodes gezien? En dan ligt het er nog aan welke je hebt gezien. Vanaf book 2 wordt alles veel heftiger, serieuzer en spannender. Al blijft de fantastische droge en sarcastische humor er in zitten.

En stemmen kunnen heel veel met een serie doen, hoor De Nederlandse stemmen zijn namelijk echt heel erg slecht.

Nakkie13

Avatar is de beste, en ook redelijk volwassen tekenfilm ooit.

In tegenstelling tot onnozele animeseries heeft Avatar emotie, humor en geniae choreografie.

Kijk maar eens een paar afleveringen op rij.

Ik vond het namelijk eerst ook maar kinderachtig overkomen.

Nakkie13 schreef:

Avatar is de beste, en ook redelijk volwassen tekenfilm ooit.

Kijk maar eens een paar afleveringen op rij.

Ik vond het namelijk eerst ook maar kinderachtig overkomen.

Hier hetzelfde.

De meeste tekenfilms zijn aparte afleveringen waarin wat gebeurd. En in die 10-15min kan niemand alles zetten (humor, emotie, e.d).

Hier is het verhaal over 3 delen en die in 20 (?) afleveringen gesplitst. Zo krijg je pas na een aantal afleveringen een goed beeld van wat Avatar nou eigenlijk is.

RSmovie91 schreef:

Hier hetzelfde.

En dat beeld is dat Avatar een van de beste series ooit is.

Het einde blijft een beetje een deus ex machina...

Kevin13

Eén van de beste series ooit? Dringend wat meer series kijken.

Nakkie13

In geval van getekende series dan he.

Ik kijk ook niet veel series.

Scrubs en dit dan. Beste serie

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nieuwe trailer, (nog) wel in matige kwaliteit helaas.

RSmovie91

Sokka is toch niet zo stoer als op de poster, gelukkig.

Alleen heb ik wel steeds het idee dat Aang veel te serieus is. Maar dat kan uiteraard nog veranderen. Je moet niet alleen uitgaan van de trailers en posters

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Tegenwoordig zijn alle tekenfilms gewoonweg kut, slechts Avatar vond (vind) ik nog best gaaf. De trailer lijkt iig behoorlijk trouw aan de serie, al moet er dan wel uitgekeken worden met dat serieuze gedoe want dan streef je je doelgroep een beetje voorbij, de serie is heel erg luchtig terwijl de trailer al meteen doet vermoeden dat het dat niet is. Maar een trailer geeft 90% van de tijd een verkeerd beeld dus zal vast wel goed komen.

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Trailer ziet er zeer goed uit. Misschien is de kast dan toch zo slecht nog niet

Nakkie13

Tering, die trailer is wel echt vet zeg.

Vertrouwen + 1.

Katara's stem leek echt goed, al is ze niet echt heel knap.

Aang is hopelijk ook gewoon speels.

Maar qua impact en stijl zou hij zo maar eens compleet kunnen gaan slagen!

GO ( echte en originele ) Avatar

planet_of_death

Heel erg vette trailer ja, heb het gevoel dat er ook wel behoorlijk wat humor in komt.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Nieuwe trailer. Van de "echte" Avatar.

Als ze dat Nickelodeon Movie weg zouden halen kwam het op mij al een stuk beter over.

The Last Airbender trailer! - Video op FilmTotaal

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Jaaaa, vind hem er ook goed uitzien. En waarom moet Katara per se knap zijn? En zo lelijk vind ik haar niet hoor.

Nah, oke, ze is niet knap . Maar waarom zou dat moeten? Of het word een Emma Watson de tweede en dat ze pas in deel 3 een fucking lekker ding is.

Albus Dumbledore schreef:

O ja, dat zou ook nog kunnen.
Omdat Katara gewoon de love interest is natuurlijk. Aan de andere kant kicked ze laterna natuurlijk zelf ook flink aars.

Op dit moment ziet het er echter allemaal veelbelovend uit!

avatar van TheJamm

TheJamm

Aaah avatar, was een erg leuke serie. Hier kijk ik wel naar uit! De trailers beloven iig veel goeds.

Verder vind ik die gast die Zuko speelt helemaal niet passen. Zuko hoort er cool uit te zien en deze jongen ziet er eerlijk gezegd uit als een nerd.

En ik begrijp ook niet waarom ze een indier kiezen voor deze rol. In de serie ziet Zuko er toch eerder uit als een chinees, koreaan of een japanner lijkt mij.

Nakkie13

Jup, al moet ik wel zeggen dat Dev Patel een zeer goede acteur is.

Hij zal de emo/angst attitude van zuko wel goed kunnen vertolken:P

avatar van IcU

IcU

Ik heb geen hoge pet op van M. Night Shyamalamadingdong maar de trailer ziet er uit als tof popcorn vermaak. Ben toch wel nieuwsgierig geworden. Ookal vind ik de tekenfilm drie keer niets, ik ga hem zeker bekijken.

Nakkie13

Heb je de tekenfilm wel eens gevolgd, ik bedoel een paar afleveringen op rij?

Kevin13

Ik wel en toch vind ik Spongebob hoogstaander .