• 9.375.863 stemmen

Under Still Waters (2008)

Thriller | 85 minuten

Genre: Thriller

Alternatieve titel: Still Waters

Geregisseerd door: Carolyn Miller

Met onder meer: Jason Clarke, Lake Bell en Clifton Collins Jr.

Plot Under Still Waters

"Some secrets are impossible to keep."

Samen ondernemen een knappe, jonge erfgename en haar niet zo succesvolle echtgenoot een ultieme poging om hun huwelijk te redden. Als ze met de auto op weg zijn naar een groot familiehuis aan het meer om daar samen het weekend door te brengen, rijden ze een motorrijder aan. Hij stond langs de weg omdat hij geen benzine meer zou hebben. Ze geven hem een lift naar het huis, maar voor ze het weten, wordt hij onderdeel van hun leven. En dan dringt de vraag zich op of de aanrijding wel een ongeluk was. Soms zijn dingen immers niet wat ze op het eerste gezicht lijken. Een goede daad ontwikkelt zich al snel tot een bedreiging.

avatar van Zinema

Zand.

En dan ook nog eens los zand. Op zich is dit jammer want de film doet haar uiterste best intelligent te zijn. Door de domme uitvoering blijft het geheel slechts onderhouden maar nimmer verbazen of intrigeren. De overmaat aan twists en het onnatuurlijk opgeklopte broeierige sfeertje helpen ook al niet mee. We hebben dit soort filmpjes al tig keer eerder gezien maar nergens wordt het niveau van een The Last Seduction o.i.d. bereikt.

Het idiote einde is overigens lachwekkend slecht. De soulliedjes zijn wel weer leuk.

Gemiddeld.

avatar van Billie10

Billie10

Heb deze film net gezien en vond hem ronduit slecht.

De personages konden mij totaal niet boeien en ook het verhaal was niet je van het.

De film was geen enkel moment spannend en dat zou bij een thriller toch wel moeten.

1 ster voor de mooie lokatie.

avatar van K. V.

K. V.

Hij viel redelijk mee. De film verveelde niet, maar echt verrassen deed hij ook niet. Het verhaal was niet zo origineel en ook de uitwerking was redelijk standaard. 'k had nog gehoopt op een verrassend einde, maar dit zat er ook niet in. De acteerprestaties waren naar behoren. Goed als hij eens op tv passeert, maar echt actief naar deze film zoeken zou 'k niet direct doen.