Genre: Actie / Komedie
Verenigd Koninkrijk / Frankrijk
Geregisseerd door: Jonathan Lynn
Met onder meer: Bill Nighy, Emily Blunt en Rupert Grint
Plot Wild Target
"They said 'Take her out'. He got the wrong idea."
In het eenzame leven van huurmoordenaar Victor Maynard duiken twee mensen op: Tony, een jongen, die de leerling van Victor wordt, en Rose, een mooie dievegge. Victor heeft de opdracht van een maffiabaas gekregen om haar te vermoorden, aangezien ze een gangster bedrogen zou hebben. Omstandigheden zorgen ervoor dat Victor dit niet doet, maar dan stapelen de problemen zich op. De maffiabaas stuurt extra mensen om haar te vermoorden. Victor besluit haar te helpen, maar al snel zitten ze ook achter hem aan.
Victor Maynard
Appraiser
Barney
Leland Palmer
- Dead? When?
Eén van de grappigste stukjes uit de film, hilarisch!
Best behoorlijk vermakelijke film, deze Wild Target. Leuke humor, zo nu en dan lekker flauw, maar best geinig.
Niks op de uitstekende cast aan te merken. Emily Blunt is (wederom) schitterend, Bill Nighy is aardig grappig, maar het is vooral ook Rupert Grint die de show steelt, wat een toffe acteur zeg. Die komt er wel. Leuke chemie tussen de drie hoofdpersonages.
Voor de rest stelt het o.a. kwa verhaal niet veel voor, maar de film is gewoon lekker vlot gemaakt en de grappige scénes volgen elkaar mooi op. Een voldoende dus ook.
Raffael77
Gezien zijn films die hij al gemaakt heeft kan bijna verwachten dat het niets wordt. Zo ben ik deze gaan kijken en idd een draak van een film.
Irritant chaotisch en geen strakke verhaal lijn waardoor het een zooitje wordt.
the new guy
Leuk filmpje. Niet heel bijzonder, maar wel drie mensen die samen een scene interessant kunnen maken.
redsky99
Kijkt lekker weg, veel (britse) humor. Vooral Bill Nighy speelt leuk!
mug13
Leuke verassende comedy met een leuke cast,veel flauwe grappen waar ik op zich wel van hou.Van begin tot het eind geen moment verveeld.Ik zou zeggen,eentje die je moet zien (4.0*).
MCNON
Ook hier op basis van beoordeling getwijfeld maar toch bekeken.
Heerlijke "vrijdag - avond - film"; relaxed, leuke humor en soms zeer droge humor (waar ik liefhebber van ben) exact zoals HarmJanStegenga ook al aangeeft.
Vandaar 3,5
skipy05
Leuke film. Grappige stukken in. Verhaal is redelijk flauw. Film is wel een leuk om een keer te zien.
mr.shhh
Vermakelijke film. Maar er zat zeker meer in.
Ik heb dubbel gelegen om een aantal grappen maar over het algemeen een vrij matige komedie.Ik vond de relatie tussen Emily Blunt en Bill Nighy een beetje disturbing om eerlijk te zijn.
Wel een goede cast, boel redelijk grote namen. Vond het in elk geval erg leuk om Rupert Grint een keer ergens anders te zien dan in de rol van Ron Weasley. En dat Britse accent is natuurlijk altijd prettig om naar te luisteren
tboezem
Vermakelijke film. Maar er zat zeker meer in.
Mee eens.
Absoluut een plezierige film, met een lekker tempo, zeer goede acteerprestaties en prima plot.
Bill Nighy brengt zijn rol perfect. Mede door zijn wat cynische houding en humor deed hij me enigszins aan John Cleese denken. Ook Rupert Grint zet zijn naïeve, maar grappige personage goed neer. Blunt speelt de dievegge goed, maar stal hier eker niet de show.
Wel is het zo dat er meer in dit concept ziet, iets dat er gedurende film gevoelsmatig niet uit wilde komen. De film heeft een zeer aantrekkelijk plot, maar mist dus sommige kansen. Ook het einde vond ik wat simpel. Doordat Wild Target in deze vorm een relatief korte film is, was het zeker niets storend geweest om het verhaal wat beter uit te werken.
Maar doordat dit toch een van mijn favoriete type films blijft, de acteurs prima werk leveren en de film nergens ging vervelen verdient hij toch zeker een ruime voldoende.
timcon
Eindelijk weer eens een goede lachfilm van Britse bodem. Goede acteerprestaties van de drie hoofdrolspelers en ook de rol van de moeder wordt goed gespeeld.
Het verhaal verloopt in een vlot tempo, zodat je je geen moment verveelt. Ook het camerawerk is dik in orde. Afgezet tegen wat ik de laatste jaren aan goede comedies heb gezien, krijgt deze film van mij 4 sterren.
dragonmaster
begint goed en leuk en zakt dan helaas wat weg. over het geheel genomen redelijk te pruimen.
han de barman
- Dead? When?
Eén van de grappigste stukjes uit de film, hilarisch!
Klinkt als het grapje van Jim Carrey die in een film naar een foto in een cafe kijkt van de eerste maanlanding, waarop hij reageert. Yes they did it! I knew it!!!
Af en toe lachen.
Na een leuke start begint zich al snel de vorm af te tekenen. Eentje waarbij ook ruimte moet zijn voor actie en een opbloeiende romance. Beide zaken komen het lachgehalte niet ten goede en verderop in de film raken de grapjes een beetje op.
Redelijk.
bvvlerken
Grappige film...
Ik hou wel van die typische Engelse humor.
Keek lekker weg en Emily is wel een spetter hoor.
Geen top, maar heel goed te doen!
pietermi
Een grappige film met engelse humor.
We hebben wel genoten in de nachtdienst.
custom22
gewoon een goede film. leuke humor en de acteerprestaties waren op nivo.
Muyo
Matige actie / Komedie.
Ik vond hem saai wegkijken en de actie die ik zag was niet al te denderend.
Ik heb hem wel afgezien, maar wel met enige twijfels.
Ook het accent van de acteurs was wat irriterend op den duur.
De film bevat wel een aantal leuke stukjes, waardoor ik toch de moeite nam tot het einde te kijken.
Wat mij betreft geen aanrader deze film !
Matige 2 sterren.
Gerben_Mulder
- Dead? When?
Ik lach ook helemaal in een deuk
Verder geen hoogvlieger maar tof om een keer gezien te hebben..
Leuke rol van Bill Nighy die me soms deed denken aan John Cleese
en een heerlijke Emily Blunt.. al met al een erg vermakelijke film
henkula
Bill Nighy draaide op automatische piloot, die knul uit Potter was wel grappig en ook Emily Blunt deed leuk mee. Bij elkaar een team met echte Britse Humor.
nognooit
Onvoldoende is deze film niet, maar het doet me helemaal niets.
Het is allemaal erg aardig en blijft binnen de kaders. Flauwe humor en op het einde is het allemaal gezellig en knus en vormen de drie hoofdrolspelers een gezien, het lijkt wel een slappe Hollywood film.
Het kijkt wel lekker weg en af en toe zit er een aardig leuke, doch erg flauwe, grap tussen dus het was geen straf om te zien.
Katharina
Leuke wegkijker, soms heel grappig. En Rose heeft leuke kleding