• 9.370.314 stemmen

Oorsprong: Thailand

Geregisseerd door: Tanit Jitnukul, Sathit Praditsarn en Teekayu Thamnitayakul

Met onder meer: Nathawan Woravit en Punyapon Dhajsonk

Plot Narok

"Death is just the beginning of your doom..."

Zeven collega's van een reclamebureau uit Bangkok haasten zich door de nacht om te voorkomen dat hun deadline verloopt. Na een frontale botsing met een truck krabbelen ze uit hun bestelbusje, denkende de verschrikking te hebben overleefd. Maar hoewel slechts één van hen is gestorven zitten ook de anderen nog flink in de ellende, want de rest is met hem meegesleept naar de hel!

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Dit is geen ontspannen film

avatar van viewtiful

viewtiful

Ik zag net de trailer, dit is wel heel erg ziek...Stiekem toch wel beetje benieuwd.

avatar van Baggerman

Baggerman

De eerste tien minuten vreesde ik dat de titel op het moeten uitzitten van deze film sloeg....

Maar uiteindelijk werd het langzamerhand beter en nog best uit te zitten. Als ik de film moet geloven valt die hel nog wel mee.

Ze draaien er in ieder geval geen Frans Bauer of palingpop. Of misschien is de titel verkeerd vertaald en heet de film eigenlijk: 'hemel'?

Maar alle gekheid op een stokje: de special effects zijn af en toe zeer matig, maar de grimeur heeft wel erg zijn best gedaan en verdiend wel een pluim!

avatar van Noodless

Noodless

De hoes en het idee sprak me wel aan bij deze film en daarom dat het ook zo uitnodigend was om hem te kopen. Het verhaal komt erg traag op gang , maar eenmaal in de hel is er genoeg te zien voor de kijker. De effecten zijn matig, maar de ellende in de hel wordt toch wel goed weergegeven op een brute manier. De ' mannekes ' in de hel kwamen voor mij niet zo overtuigend over. Dit nam de spanning en het griezelige in de film totaal weg.
5/10