• 9.374.305 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Christopher Wesley Moore

Met onder meer: Don McManus, Ryanne Duzich en Teddy Dunn

Plot Kill Theory

Een groep studenten viert vakantie in een afgelegen vakantiehuis. De vakantiepret wordt al snel verstoord wanneer een sadistische psychopaat hen dwingt om mee te doen aan een dodelijk kat en muis spel. De regels zijn simpel, om te overleven moeten ze elkaar afmaken. Wanneer de spanning stijgt en vriendschappen op instorten staan, realiseren ze zich dat er maar één van hen dit kat en muis spel zal overleven. Kan jij je vrienden vertrouwen? Je vriendin? Je beste vriend? Er zal er slechts één levend na huis gaan. Wie zal het zijn?

avatar van fritsy

fritsy

Een groep studenten viert vakantie in een afgelegen vakantiehuis.

Waarom klinkt dit toch ZO bekend.

avatar van eppy

eppy

goeie film, met een kern van waarheid....hoe bitter die ook is.

als het er op aan komt tegenwoordig dan is ieder er maar op één ding uit en dat is zijn eigen hagje redden..al is dat over de rug van een ander..

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

benieuwd wat ze hiervan maken

zo maar ff kijken

avatar van JellevOosterhout

JellevOosterhout

ja ik vind het een beetje een standaard horror

avatar van nepdance

nepdance

fritsy schreef:

Een groep studenten viert vakantie in een afgelegen vakantiehuis.

Waarom klinkt dit toch ZO bekend.

Dacht echt precies hetzelfde!!!!!!!!

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

verhaal klinkt goed, maar film is niet super

avatar van Diego23

Diego23

Het is NAAR huis. Lijkt mij wel een leuke film.

avatar van schurk

schurk

`T klinkt weer zòn horror film waar ik laats ok heb gezien.

Tja ik ga deze film vanvond maar èèns kijken hoe die =!!!!

avatar van MuteMath

MuteMath

Minder slecht dan ik had verwacht, maar absoluut niet vernieuwend. 2.5

avatar van mixmaster

mixmaster

aardige horror/thriller met een aantal goeie scenes .

geen topper maar zeker leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik vind deze film ook beter dan verwacht. Misschien was ik in de stemming ik weet het niet, maar geen slechte film. Alleen feestvierende tieners in een vakantiehuis met een psycho in de buurt. Goh dit moet wel film nummer 85 zijn met zo'n plotomschrijving.

Toch heb ik me niet zitten ergeren aan deze film. Veel van de jonge acteurs hebben goed hun best gedaan op de acteerschool, want het echt zo slecht nog niet. De film heeft ook een paar goede moorden.
De film doet een klein beetje z'n best om niet 100% cliché te zijn. Zoals een meisje die de groep verlaat om in haar 1tje het autobusje op te halen. Maar hey, het lukt en het busje start ook gewoon na 2x proberen. Meestal is het vrij snel afgelopen met zo iemand En de film duurt lekker kort, dus geen heel gedoe erom heen. Gewoon zo'n 75 minuutjes en klaar.

Voldoende. 3*

avatar van Heinelein

Heinelein

Feestvierende tieners, geen bereik, een afgelegen vakantiehuis en een psycho

En toch vond ik het een origineel verhaal! en zeker niet cliché! Vaak kijk je horrors waarvan je denkt waarom zou je dat in hemelsnaam doen? en dat zou ik echt helemaal anders gedaan hebben! maar dat is hier absoluut niet het geval.

zoals eppy zei:

avatar van Keane1983

Keane1983

Persoonlijk vond ik het geen cliche horror, en bleef me toch steeds weer verrassen wat er ging gebeuren.

Natuurlijk weet je het verloop van het verhaal wel, maar daar houd het wel stilaan mee op.

Tegen alle verwachtingen in is deze film mij zeer goed bevallen.

Het enige nadeel is dat de film grotendeels in het donker is opgenomen waardoor het soms moeilijk om te volgen is.

Verder zit alles leuk in elkaar en heb ik me (ondanks de korte tijdsduur) geen enkel moment verveeld.

Van mij een 3.0*

avatar van 606

Heinelein schreef:

zoals eppy zei:

Dat bewijst deze film op een prima manier.

Spannende schiet en steek film.

Acteren was ook goed te pruimen.

avatar van RickZ

RickZ

Redelijke horrorslasher die standaard maar toch ook wel onderhoudend genoeg is. Met enkele goede scenes.

Ryanne Duzich mag er wezen.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Vrouw op de poster heb ik niet in de film gezien.

Kill Theory is beter dan ik had verwacht. Het acteerwerk is niet slecht, er zit redelijk wat spanning in en een aantal onverwachte momenten.

De laatste 15 minuten van de film daarentegen wordt het allemaal wat minder en de ontknoping vond ik nogal vaag.

Krappe 3*

avatar van aerts007

aerts007

Ik ga hem vanavond zien,hopelijk is hij beter dan die idiote belachelijke poster!

avatar van aerts007

aerts007

Een clichevol 82 minuten durend jankfestijn, met personages die me allemaal koud laten wat er ook met hen zou gebeuren.

1 punt voor de korte speelduur.

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Wat een langdradige jankfilm was me dat....

Spanning was soms ver te zoeken en als er dan spanning was trok het op niet veel...

avatar van EliasZ

EliasZ

vond em traag op gang komen

maar na een tijdje wel interessant

geen cliche verhaal

geen topper, wel een redelijke film

leuke inkomer en afsluiter

avatar van AHWA

AHWA

Niet echt spannend en het voegt ook weinig toe aan het genre, maar toch heb ik me niet verveeld omdat het filmpje niet zo heel lang duurt. Acteerwerk is niet denderend, veel angst, veel gevloek, je kent het wel.

Zoals zo vaak spelen de horrorfilms zich weer bijna geheel in het donker af. Zou toch eens een spannende horrorfilm willen zien die zich overdag afspeelt. Misschien in de toekomst.

2.5* voor dit tussendoortje.

avatar van vwtune

vwtune

Niets meer dan een tussendoortje of wanneer je niets anders hebt.

Niett dat het slecht was maar het kon gewoon beter worden uitgevoerd. Misschien ook wel een beetje 13 in dozijn film.

avatar van renalpha

renalpha

Een leuke film voor een vrijdag avond.

Ik heb er zeker maar ook zeker van genoten.

Mooie vrouwen en daarnaast ook inderdaad een dieptepunt van een stukje waarheid. Goed geacteerd en het mag dan wel een cliche zijn. Ik geef dit ook daarom een 3.5

avatar van Vascago

Vascago

Hele kleine voldoende. Vanwege de redelijke sfeer en soundtrack en het aardige acteerwerk. Voor de rest was het maar een clichematig , bij elkaar geraapt werkje.

avatar van stekman

stekman

plot klinkt natuurlijk zeer bekend. Echter moet ik zeggen dat dit een zeer acceptabele variant was. Ik geef hem 3,5 sterren. Geen moment verveeld en best spanning.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

niets nieuws, al eerder zulke films gezien

Maar leuke vrijdagavondfilm,

geen topper

avatar van Zinema

Alle ingrediënten verzamelen.

Dan gaan we ze vermengen tot deze soepzooi op een bedje van cliché's.

Geen spanning, een beetje gore (tegen het einde) en de nodige acteerprestaties met bijbehorend wisselvallig peil.

Zelfs als filmquiz irritant, want je bent al gauw 10 titels verder om te beseffen dat dit geen spelletje betreft. Althans, de makers hebben zichzelf i.i.g. wèl serieus genomen.

Slecht.

avatar van N_SANE

N_SANE

Niets bijzonders. Leuk voor een keertje, maar nu al zovaak een soortgelijk verhaal gezien (groep jongeren, huisje, om en om loodje leggen). Avondje vermaak, het kan er mee door. Maar verwacht er niet veel van.

Uitgangspunt is leuk, had een aardige film kunnen zijn, maar wat een stel irritante gasten bij elkaar.

Laat ik het zo zeggen: als ik ook in dat huis had gezeten, had ik mijn keuze snel gemaakt

avatar van wildcatje

wildcatje

hier en daar soms best leuk geacteerd. dacht dat het weer een cliche verhaaltje werd maar het werd toch net iets beter dan dat. wel vermakelijk