• 9.376.310 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Stewart Hopewell

Met onder meer: Antonia Bernath en Lucy Holt

Plot Slaughter

"Find a good hiding place."

Faith denkt dat ze haar leven vol geweld en misbruik achter zich kan laten als ze op de familieboerderij bij Lola intrekt. Iedere avond als ze uitgaan neemt Lola een man mee naar huis. Maar als Faith erachter komt dat geen van deze mannen de boerderij meer levend verlaat, lijkt het er op dat Lola's familie niet alleen varkens slacht in het slachthuis...

avatar van Lui

Lui (crew films)

De film hoort bij 2009 serie van de '8 Films to Die For' van After Dark.

Trailer;

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Slaughter is een boven gemiddelde horror. het eerste uur was wel zozo, maar het laatste half uur was aardig. 2 mooie vrouwen die redelijk acteren in een aardige setting. geen top horror om je vingers bij af te likken, want er zaten ook veel onnozele scenes in, maar ook geen voor de hand liggende. voor mij was hij vermakelijk, zeker het laatste half uur. 1 van de betere "after dark" films.

3.5 voor de 2 dames.

avatar van PatSavage

PatSavage

saaaaaaaaaaaai

avatar van vranque

vranque

ralfsjam schreef:

het eerste uur was wel zozo, maar het laatste half uur was aardig.

Bedankt voor de tip. Ik had deze anders na een half uur afgezet (en met mij velen denk ik). Het was inderdaad de moeite waard om de film af te kijken maar echt enthousiast word ik er niet van. Hoe dan ook, wel afkijken dus.

Aardig, meer niet. 2.5 *

avatar van Killerkip

Killerkip

Creapy film, getverdegetver, heerlijk

Echt mijn genre

Deze film gaat in mn bewaarbox, meestal flikker ik ze na het zien de vuilnisbak in, deze dus niet

avatar van Voodoo

Voodoo

Zielig eind. en had wel wat meer horror verwacht.

Pfffffrt.

Ellenlang begin dat een soort van dramatische setting probeert te plaatsen. Daarvoor zijn zowel regisseur, acteurs als cinematograaf absoluut niet geschikt. Het begin lijkt wel een vreselijk TV dramatje. Doe daarbij nog enkele vreselijk belachelijk "discotheek/bar" scenes en de film neemt een wel erg droevige start die erg lang blijft aanslepen.

Tweede deel is ietsjes beter, maar eigenlijk niet veel. Komen wat horror scenes in die al in 5 andere recente films geweest zijn, verhaal is echt te dom voor woorden en het blijft maar tikkertje spelen tussen de twee vrouwen.

Einde zou op papier best gaaf kunnen zijn maar ook hier is het alweer erg slecht uitgewerkt. Lijkt wel de rode lijn te zijn van de After Dark keuzes. Nogal opvallende, niet jaren-80 we maken er 10 delen van eindes.

Maar daarmee moet je het hier dan ook doen. Blijft gewoon een belabberde, weinig overtuigende en vaak erg saaie horror film. Bleh

avatar van Danny1986

Danny1986

Matige horror, verrassend eind.

Verder niet boeiend.

avatar van mixmaster

mixmaster

Danny1986 schreef:

Matige horror, verrassend eind.

Verder niet boeiend.

hier ben ik het helemaal mee eens

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Onderhond schreef:

Pfffffrt.

hahaha... en perkins'14 geef je weer een 3.5?? grappig...

Ja, want die is namelijk wel goed.

avatar van dragonlady1982

dragonlady1982

nou deze vond ik echt totaal niets

helemaal niet spannend,heel erg saai

de slechtste van after dark films wat ik tot nu toe heb gezien.

avatar van samtari

samtari

Je kunt beter op een schoolplein gaan kijken naar kinderen die tikkertje spelen. Das in ieder geval minder vervelend als naar deze draak van een film kijken, bah!

avatar van lagaiske

lagaiske

Zeer slechte film.

Met zeer veel moeite uitgekeken.

Saaie film met een zeer slecht slot.

Het verhaal gelijk ook nergens op.

avatar van Fryce

Fryce

Dit is nu een prima voorbeeld van "waste off time" een vriend opperde om de producer hiervoor aan te klagen wat mij op dat moment nog niet eens een heel erg slecht idee leek. Ik hou van slashers en als je een film Slaughter noemt dan verwacht ik een sloot bloed en een hoop rondvliegende lichaamsdelen ..... het enige goeie aan deze film is dat de twee hoofdpersonen er goed uitzien ...maar helaas, ik geef geen catwalk sterretjes ......

avatar van vcrrr

vcrrr

Zeer matig

avatar van Private Hein

Private Hein

Met zo'n titel verwacht je minimaal een film gelijkend aan Wrong Turn, The Hills have eyes, SAW, Hostel, etc!

Helaas, ik had hoge verwachtingen, maar deze film verslaat bijna alles in saai zijn, zonde van mijn tijd! Versneld vooruit gespoeld gekeken. Was toen iets beter!

Lui schreef:

De film hoort bij 2009 serie van de '8 Films to Die For' van After Dark.

Trailer;

YouTube - Slaughter (2009) Trailer - nl.youtube.com

eigenlijk bij 2008 alleen werd hij begin januarie 2009 uitgezonden.

Voodoo schreef:

Zielig eind. en had wel wat meer horror verwacht.

ja het einde vond ik ook tegenvallen. jammer, want het had beter gekund.

Private Hein schreef:

Saw en Hostel zal ik niet in het zelfde rijtje noemen. Hostel heeft alleen brute moorden maar een mager verhaal. Saw daarin tegen was toch wel ff wat beter ^^

avatar van 606

Aardig filmpje met onverwacht wending erin.

Prima acteerwerk.

avatar van Jules15

Jules15

NIet echt spannend, en een zeer traag verhaal, het eind was op zich wel orgineel. Het is geen film die ik snel nog een keer kijk.

avatar van Noodless

Noodless

Als je een film vol bloedvergieten en gore wilt zien, dan is inderdaad deze titel erg misleidend. Niet dat er niks in voor komt, maar toch met mate. En daar kan ik me met enkele mm's hier mee vinden. Maar ik vond het verhaal wel goed opgebouwd en de suspence laat lang op zich wachten. En dan schiet de film wel echt goed op gang met verschillende wendingen. Ik kan me wel vinden dat op het laatste iets wat te veel van " wie blijft over van de 2 vrouwen" wordt toegepast. Er wordt te vaak gewisseld met hun machtsverhoudingen.

Daarentegen is het slot dan weer super. Niet te voorspellen.

De actrices speelden hun rol degelijk .

De film is spannend, maar sommige zaken zoals de ex-lief hadden ze beter weggelaten. Al bij al een vermakelijke horrorfilm. 7/10

avatar van Tjurk

Tjurk

Hahaha ik lach die film uit. Zo slecht was-ie.

Soms heb je films, die zó saai zijn dat ik 'mwil uitzetten. Maar de meeste keren blijf ik gewoon kijken. Puur om hem op mijn lijstje van horrorfilms te zettten zeg maarxp. Maar deze héb ik dus gewoon uitgezet, zó slecht vond ik 'm. Je verwacht veel van een film met deze titel, maar helaas, je hebt 't mis.

avatar van Baldur

Baldur

Nog best aardig eigenlijk, het begin vond ik niet veel soeps maar naarmate de film vorderde werd die een stuk beter. Goede wending naar het einde toe met nog wat prima horrorstukken. Ook het feit dat de hoofdrolspeelster en de broers er ook aan gingen deed de film goed, andere stukken waren daarentegen weer erg mager uitgewerkt. Had daarnaast nog wel iets meer duidelijkheid willen hebben. Maar voor het laatste deel toch 3*.

avatar van Boeikens

Boeikens

Middelmatig.

Het duur wat te lang voor er echt wat spanning opkomt waardoor de motivatie de film attent verder te volgen afneemt. Desondanks loont het toch het laatste deel, zo'n 20 minuten uit te zitten want hier wordt veel goed gemaakt.

Doorsnee verhaal met matige acteurs en nogal magere gore als men op de titel afgaat., een steeds betere sfeer met af en toe opkomende spanning naar het einde toe. En een toch mooi ingewerkte, niet echt verrassende, plotwending.

avatar van tijn79

tijn79

Zeker een lekker filmpje.

Sfeertje is lekker broeierig, acteerwerk is in orde.

Alleen een horror?!? wtf?!? Ik vind het meer een zieke thriller, die héél laat op gang komt...

Al met dus een lekker filmpje

avatar van Alberto Nut

Alberto Nut

Deze film werd totaal niet wat ik ervan verwacht had.

Het verhaal komt ook zeer traag op gang, het einde is op zich wel vermakelijk om naar te kijken, (eigenlijk iets te) veel wendingen in het verhaal.
Heb alleen geen enkel horror moment kunnen ontdekken en vind het daarom geen horror film.Die Jimmy heeft trouwens ook een boeiende rol haha, wordt hij eindelijk echt in het verhaal betrokken wordt hij meteen afgemaakt.

avatar van Missbandidas

Missbandidas

Weet iemand hoe het liedje heet dat ze op het eind afspelen nadat ze haar broertje wil doodschieten??

Zo ja, please stuur me een berichtje..
Thanks!!

Leuke film trouwens.. goed verhaal zit erachter en goed acteerwerk..:)

avatar van Missbandidas

Missbandidas

Weet iemand de namen van de soundtracks die er in zijn gebruikt.. kan ze nergens vinden op youtube.. dus als iemand die weet.. vooral dat liedje op het einde en die in het cafe als die meiden dansen en ferrari kijkt toee

zo ja plz stuur me berichtje

thanks!

byee