• 9.376.689 stemmen

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: Jake Kennedy

Met onder meer: Marieh Delfino, Graham McTavish en Alice Amter

Plot Penance

Een vrouw genaamd Amelia, stripper van beroep, krijgt op een dag de mogelijkheid wat extra centjes bij te verdienen om op een privé feestje te komen dansen. Wat ze niet weet is dat dit een val is. De valstrik is opgezet door Geeves (Graham McTavish), een psychopaat die strippers haat. Het feestje dreigt voor Amelia zo een nachtmerrie te worden.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Had niet veel verwachtingen van deze reality cam-film. Ook niet met bekende namen als Tony Todd en Michael Rooker. Kan tot de zoveelste martelporno gerekend worden, maar het is niet extreem schokkend of zo. Op een paar momenten moment wel naargeestig, maar vooral een hoop gejammer en geschreeuw. Toch vind ik dit soort film ergens wel spannend en het einde kan ik wel waarderen. Geen grote aanrader, maar een aardig tussendoortje.

avatar van jippie2010

jippie2010

kansloze productie!

Ik hou wel van een lekkere B-film,

maar wanneer er een schotwond al in beeld is

voordat er überhaupt geschoten is... das niet best.

Verhaal, acteurs, alles was bar slecht.

*1.0