• 9.375.073 stemmen

Geregisseerd door: Joel Viertel

Met onder meer: Amber Benson, Kristen Kerr en Johann Urb

Plot Strictly Sexual

"A Love Story"

Twee succesvolle vrouwen, ziek en moe van het daten en relaties, besluiten om twee jonge mannen in hun zwembad opgesloten te houden. Dat alleen voor strikt persoonlijke en seksuele affaires...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Amercianpie

Amercianpie

hhmmm no commets yet?

ik ga hem maar eens kijken en beoordeel em daarna

avatar van HORSEY!

HORSEY!

en?

avatar van ralfsjam

ralfsjam

vreemde film. een film die ik in 2 delen zaag. de ene kant is wel aardig (verhaal, beeld en dialogen), maar aan de andere kant kwam de film soms over als een porno zonde piemels (acteer prestaties, vormgeving en de manier van opbouw) moeilijk om er een oordeel over te vellen. niet echt slecht, maar ook zeker niet goed... 2.5 lijkt me dan ook wel op z'n plaats.

avatar van Amercianpie

Amercianpie

Ben het helemaal eens met ralf!

Er zijn idd als je het zo ziet 2 delen, de gene met porno en wat verhaal

mij ook 2.5*

avatar van der laan

der laan

kan maar 1 ding zeggen! de w van waardeloos.

maar het rare is, dat op het eind van de film ik toch zoiets had van.......eigenlijk best wel grappig. trekt toch. je zet em niet af.

dus verstand op 0 en opzetten deze film.

best vermakelijk filmpje voor een avondje kijkplezier.

avatar van NineEleven

NineEleven

ik vind het een aangename verrassing, nadat ik de comments hier had gelezen en de score zag verwachtte ik er niet veel van.

vind het verhaal zelfs redelijk romantisch

avatar van stuffie

stuffie

Op zich leuk script, maar toch nog beetje matig acteer- en camerawerk. Beelden waren soms onscherp, zie je niet vaak. Zou dat expres zijn gedaan? Ik zie het nut niet.

avatar van Nonick2007

Nonick2007

stuffie schreef:

Precies wat ik dacht, ook 2,5*.

avatar van Piirre

Piirre

Na de reviews hier hield ik mijn hart vast voor wat me te wachten stond, maar ik moet toegeven, vond hem behoorlijk vermakkelijk. Ook al waren de dialogen etc. niet altijd even spitsvondig, ik kon het geheel wel waarderen

Leuke namiddag-film. 3,5*

avatar van BBarbie

BBarbie

Ik verwachtte zoiets als een softporno-film, maar ben heel aangenaam verrast.

De film gaat over het vallen en opstaan bij het opbouwen van een relatie en neemt de tijd om dat over het voetlicht te brengen.

De opvallende cameravoering geeft je een beetje een voyeur-gevoel, maar dat geldt zeker niet voor de seksscènes, die heel ingetogen in beeld gebracht worden. Zo kan het dus ook, Nederlandse regisseurs!

De classificatie "komedie" bij de synopsis slaat nergens op. Deze film, die ik van harte kan aanbevelen, is een romantisch en soms dramatisch liefdesverhaal. Komische aspecten heb ik niet kunnen ontdekken.