• 9.369.835 stemmen

Ren Rou Cha Shao Bao II: Tian Shu Di Mie (1998)

Horror | 91 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titels: The Untold Story 2 / 人肉叉燒包Ⅱ之天誅地滅

Oorsprong: Hongkong

Geregisseerd door: Yiu-Kuen Ng

Met onder meer: Paulyn Sun, Emotion Cheung en Anthony Chau-Sang Wong

Gesproken taal: Kantonees

Plot Ren Rou Cha Shao Bao II: Tian Shu Di Mie

Een ongelukkig getrouwd koppel nodigt de nicht van de vrouw uit, die net een vreselijke ervaring achter de rug heeft, bij hun te komen wonen. Zij vindt haar weg om over het drama heen te komen, en wordt meester van de barbecue.

avatar van batterij

batterij

Apsu7229 dec 2012

Oh my sweet Jesus! I waited for DECADES for a movie like this...BRAVO!!! Why can Americans have the balls to make a Femme Fatale masterpiece like this?!

Het begin is meer een softporno. Vanaf het moment dat hij verlost wordt van zijn verschikkelijke vrouw is het een uitstekende horror/thriller.

avatar van puppet master

puppet master

als dit deel 2 is waarom vind ik deel 1 dan nergens?

iemand een idee of titel?

avatar van Mr Confused

Mr Confused

puppet master schreef:

als dit deel 2 is waarom vind ik deel 1 dan nergens?

iemand een idee of titel?

Bat Sin Fan Dim Ji Yan Yuk Cha Siu Bau (1993)

avatar van Woland

Woland

Objectief gezien is er best wat op aan te merken hoor, met vooral matig acteerwerk, maar toch keek dit fijn weg. Een lekker luguber verhaal, waarin een wat bleue vrouw toch een stuk minder bleu blijkt dan je zou verwachten, als ze met bruut geweld losgaat op meerdere mensen die haar in de weg zitten, om het lijk verder lekker uit te serveren in de barbecuetent. Heel expliciet is het allemaal niet, daar heeft het het budget ook niet voor, maar op suggestie en met goedkope maar effectieve trucjes kan je een hoop bereiken. Het begint nog wat tam, maar het sfeertje zit er lekker in en de film gaat ook niet langer door dan nodig is. Prima mee vermaakt!