• 9.372.679 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Ben Smallbone

Met onder meer: Joel Smallbone, Bianca A. Santos en Amber Midthunder

Plot Priceless

"She's Worth Fighting For"

James Stevens heeft het helemaal voor elkaar: een lieve vrouw en dochter en een geweldig leven. Maar daar komt een einde aan als zijn vrouw op tragische wijze sterft en hij de voogdij over zijn dochter verliest. James staat op het donkerste kruispunt in zijn leven als hij een schimmige klus accepteert: hij moet iets afleveren zonder hierover verder vragen te stellen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van BBarbie

BBarbie

Erg christelijke film over de handel in jonge meisjes en hun reddende engel. Ondanks de nodige tekortkomingen en de gebrekkige uitvoering (met name het acteerwerk) is het verhaal van de film op zich niet onaardig. Duidelijk is wel dat de boodschap voor de filmmakers belangrijker was dan de film zelf. Je hebt dat wel meer met films met een hoog EO-gehalte. Ik heb daar niks mee, maar wie ben ik om daar negatief over te oordelen.