• 8.896.748 stemmen

Genre: Familie / Komedie

Geregisseerd door: Harry Winer

Met onder meer: Jamie Lee Curtis, Kevin Pollak en Jennifer Love Hewitt

Plot House Arrest

"There's More Than One Way To Keep A Marriage Together..."

Grover Reindorf heeft een probleem. Hij wil vermijden dat zijn ouders scheiden. Hij vindt een oplossing die hem zinvol lijkt. Samen met zijn jongere zus Stacey sluit hij zijn ouders op in de kelder. Daar moeten ze blijven tot ze zich met elkaar verzoend hebben. Zijn vrienden vinden dit een goed idee en zorgen ervoor dat ook hun ouders in de kelder van de Reindorfs terechtkomen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Chief Rocco

Mrs. Burtis

avatar van savi_7

savi_7

wel grappig kids die hun ouders opsluiten.

avatar van Doom

Doom

Absoluut belachelijke saai vertoning uiteraard deze film, vind het totaal niets. Het kan nog erger maar dit zit toch dicht tegen een 0.5 aan, maar ja omdat er nog wel ergens heel iets humor in zat een 1 *.. Meer zekr niet.

Bout film..

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Ach viel toch wel mee? Zeker niet goed, maar ik heb me toch best redelijk vermaakt. De aanwezigheid van Jennifer Love Hewitt alleen al is voldoende reden om hem sowieso een keer te kijken. 2,5*

avatar van arnodw

arnodw

Poisonthewell schreef:

Jennifer Love Hewitt is dan ook de mooiste vrouw ter wereld imo

avatar van Lola3

Voor de rest niet veel

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Poisonthewell schreef:

Dat ben ik met je eens.....!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

savi_7 schreef:

wel grappig kids die hun ouders opsluiten.

Zeker! Maar wel verschrikkelijk ongeloofwaardig....

avatar van Minotaures

Minotaures

Vind deze film meevallen, is niet echt leuk maar ook niet saai.

avatar van niethie

niethie

Had de film vroeger al een paar keer gezien en vond hem altijd erg leuk en aangezien ik gisteren eventjes geen zin had in een al te gecompliceerde film heb ik besloten dit nog maar een keer op te zetten, en ik vond het allemaal nogal flauw, ongeloofwaardig en voorspelbaar ondanks dat vond ik het allemaal prima vermaak ik vond het in ieder geval niet zo slecht zoals sommige mensen het hier beoordelen. 2,5 sterren

avatar van Aapje81

Aapje81

Zwaar tegenvallende film die zelfs de doelgroep teleur zal stellen. Ik keek er toen naar omdat Hewitt erin zat maar daar valt hier ook weinig van te genieten.