• 9.370.278 stemmen

The Man Who Came Back (2008)

Drama / Western | 112 minuten

Genre: Drama / Western

Geregisseerd door: Glen Pitre

Met onder meer: Billy Zane, Sean Young en Eric Braeden

Plot The Man Who Came Back

Wanneer voormalige slaven in staking gaan op de plantage van rechter Duke, breekt de hel los. De wet, in de vorm van Amos en Ezra, heeft Duke in zijn zak. Reese Paxton, een blanke grondbezitter, kiest de zijde van de slaven en daardoor vindt er een opeenvolging van gebeurtenissen plaats, waardoor Paxton zijn familie moet verlaten en in de cel belandt en de slaven overgelaten worden aan de grillen van Ezra's bende. Velen worden gedood, inclusief de vrouw en de zoon van Paxton. Als deze laatste vrijkomt, wil hij snel wraak nemen en nu krijgt hij de hulp van de voormalige slaven.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Huh... 9 dec. a.s. al op DVD vrkrijgbaar: Link.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

heb net 20 minuten gekeken snap nog steeds niet hoe ik het vol gehouden heb eerste klas rotzooi

avatar van brave71

brave71

Beetje standaard werk, met als kruising de slavenopstand na de bevrijding en een op wraak beluste, oude cowboy.

Alhoewel het allemaal erg simpel gemaakt is en er geen spetterende actie in zit, vond ik hem best te kijken.

Krijgt dus net 3 ***

avatar van Naduah

Naduah

Ik kon deze film wel waarderen....hou wel van dit genre....en al met al vond ik er toch ook wel emotionele momenten tussen zitten. Geen hoogdravende film, maar kijkt toch wel lekker weg.

avatar van markel66

markel66

Wat een ruk film, snap echt niet dat ze dit uit durven brengen.

Slecht geacteerd, slecht verhaal, zonde van mijn tijd.

Ik kijk nog liever goede tijden slechte tijden.

avatar van barryz

barryz

ik vond het wel een goeie film alleen eerste 20 min een beetje saai

avatar van Barfly

Barfly

Zo subtiel als een rol prikkeldraad, deze film. Dat kan aardig zijn, maar in dit geval is het geweld zo excessief, tegen het ranzige aan.

De film mislukt omdat de acteurs zeer matig zijn, het verhaal zeer voorspelbaar verloopt.

Geen moment zit erin waarin je hoop krijgt op beter. Naargeestige rommel.

avatar van willemfilm

willemfilm

Een gaat wel film. Vechtscenes waren (bij tijd en wijle) belabberd. Het gegeven (verhaal) was indrukwekkend maar matig verfilmd. Niet spannend te noemen.

avatar van kluys

kluys

het is een echte B film. Voorspelbaar verhaal en matige acteurs. Voor een zondagmiddag als je echt niks beters te doen hebt.

avatar van papaEd

papaEd

Vond het wel een aardige film niet hoogstaand maar, wel prettig om naar te kijken.

avatar van SEAFOXY69

SEAFOXY69

Vond de film wat tegenvallen, er zaten aardige momenten tussen. Geen hoogvlieger...

avatar van mr rumson

mr rumson

Een B western met aardig wat grof geweld erin van brute moorden tot verkrachtingen .

Zelfs de kinderen worden niet gespaard met in deze western .

Als kijker moet je van dit soort grof geweld houden voor mij hoeft dat niet geweld niet zo.

Het voegt voor mij dan ook niks extra's toe aan de film en al zeker niet als het niet overtuigend word uitgevoerd door de acteurs .

En eigenlijk is dat het grootste minpunt van deze western de acteurs en actrices die zo belabberd acteren dat ze je geen moment weten te overtuigen.

Wat overblijft is een niet al te boeiende western .