Genre: Drama / Fantasy
Geregisseerd door: Alec Joler en Ethan Shaftel
Met onder meer: Scott Cordes, Annie Tedesco en Caroline Vinciguerra
Plot Suspension
Daniel verliest zijn vrouw en zoon in een auto-ongeval. Terwijl hij langzaam herstelt van zijn verwondingen, repareert hij de videocamera van zijn zoon, die kapot was gegaan door de crash. 'Gevuld' met de energie die vrijkwam op het ogenblik van het ongeluk, ontwikkelt de camera de capaciteit om de tijd te stoppen telkens als Daniel op de pauzeknop drukt. Deze ontdekking helpt Daniel bij zijn genezingsproces en hij vult de leegte in zijn leven nu op met het helpen van andere slachtoffers. Zo iemand is Sarah, een pasgetrouwde vrouw die haar man verloor in hetzelfde ongeluk. Eerst kijkt Daniel naar haar vanaf een afstand, maar stilaan tracht hij haar leven te verbeteren op kleine manieren. Maar gebruik maken van de kracht van het toestel om anderen te 'helpen' wordt langzaam aan een verslaving. De uitgebreide mogelijkheden van macht kunnen slechts één ding doen met Daniel, namelijk hem door en door verdorven maken.
Aardig gegeven maakt het dat de film lekker weg kijkt , hij krijgt van me een 7 voor de orgineliteit .
Bbolink
Ik vind het ook een orginele film, maar vond hem ook wat traag.
Zeker geen must-see, maar wel leuke 'ik verveel me' film.
mental_jos
Lijkt me een leuk concept, alleen een matig gemiddelde op imdb (5.2) waarom is dat?
balosa
vreselijk langdradig, en veel te langzaam naar mijn zin, wat het kijkplezier voor mij minder leuk maakte
Lee72
Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Film is origineel alleen had er wat meer snelheid in gemogen. Een film die net als in the Butterfly Effect laat zien dat wanneer je invloed hebt op dingen die komen gaan, dit niet altijd gunstig hoeft uit te pakken. Hoewel de visuele effecten redelijk simpel zijn komen ze erg goed over.
pampie
erg origineel dat wel zoals al eerder wordt gezegd hierboven maar idd ook erg langdradig en niet spannend daardoor. 2*
grid8400
ik sluit mij bij balosa en dekrd aan. te traag en slom had meer in kunnen zitten. 2,5*
J.D
Het begin was vooral een beetje kijken wat hij kon doen met de tijd, voor even was dat leuk, maar begon toen toch te vervelen ja. De rest was echt sick en spannend.. beetje thriller-achtig *3,5*
tal1b
'lekker wegkijken' 'moeite waard' ???
man wat is de film saaaaaaaaaai.
wel leuk concept ja.. maar daar is alles mee gezegd..
Ook irriteerde ik me mateloos aan die Scott Cordes, jezus, 15 min met pijn en moeite volgehouden, doorgespoeld naar het einde, en ben blij toe gekapt te zijn met de film, het einde zag er ook niet uit.
prut film
Waku
Inderdraad eer traag.
Maar het blijft ook heel lang een raadsel waarom Daniel steeds maar weer bij Sarah blijft langskomen..
Het bevriezen van de omgeving is in het begin origineel gevonden maar gaat snel vervelen, hetgeen eveneens geldt voor de rest van de film.
De film begint langzaam maar veelbelovend. Echter naar het eind toe ontspoort deze ietwat eentonige maar wel originele thriller. Bovengemiddeld.
Livefree70
Origineel verhaaltje dat echter de traagheid van de film nooit kan verbloemen. Was mij allemaal iets te plastisch en had een te hoog RTL4 gehalte, heel jammer, want het gegeven blijft aardig. Dit had veel beter gekund.....
Makz
Mijn mening, eigenlijk wat de mensen hieronder al zeggen: Voornamelijk erg traag, toch orgineel. (En nu men het zegt, inderdaad een hoog RTL4 gehalte.. - dit is niet een positief iets natuurlijk! - )
*2,5
Elineloves
Tsja... idd zoals al eerder gezegd een tv-filmpje.. Zal hem niet snel een tweede keer opzetten, vond hem erg tegenvallen, de film wist me niet te boeien.
voomzap
Enigzins vergelijkbaar met hete (betere) Timecrimes, met weinig budget toch een goed fantasy / science fiction verhaal van de oude stempel. Af en toe wel wat knullig, toch een drie - ter aanmoediging van dit genre.
moveme
Even wat tegenwicht bieden aan de lage scores..
Film is geen hoogvlieger, maar juist als laag vlieger boeiend. De suspense van macht over de omgeving door middel van een druk op de knop wordt goed ontkracht, zozeer dat het eigenlijk alleen maar enge situaties oplevert. Zelfs grappige situaties zijn goed bekeken "toevallig" eng. Juist dat nonchalante gecombineerd met de traumatische rol van de "enge man" maakt deze film het zien waard.
hoe gemakkelijk de werkelijkheid ook naar de hand te zetten valt je eigen angsten onder ogen zien lijkt alsnog onmogelijk.
Nicolage Rico
- 20219 berichten
Staat al een tijd op m'n nog-te-zien-lijst en de trailer (net gezien) oogt toch wel veelbelovend. Ik kijk toch wel op van de negatieve reacties en het lage gemiddelde. Ben eigenwijs en ga hem toch bekijken.

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie