• 9.375.183 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Steve Shill

Met onder meer: Idris Elba, Beyoncé Knowles en Ali Larter

Plot Obsessed

"Sharon and Derek have all they've ever wanted... but someone else wants it more."

Derek Charles heeft een goede baan, een beeldschone vrouw en een jong zoontje. Maar zijn perfecte leventje wordt bedreigd als Derek een nieuwe assistente krijgt. Wat begint als een simpele flirt op de werkvloer wordt al snel een gevaarlijk spel tussen Lisa, Derek en zijn vrouw Sharon waarbij leugens en verleidingen uiteindelijk eindigen in obsessie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Knowles en Larter in een thriller. Hmm...

avatar van illogical

illogical

Ben benieuwd hoe Beyoncé zich laat zien in een film die niet om muziek draait.

avatar van Dreamboy

Dreamboy

Ben heel erg benieuwd naar deze film!

avatar van jeroen65

jeroen65

De trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MdXQikBKWnM

Ziet er goed uit!

Trailer is wel erg standaard.

avatar van illogical

illogical

Denk dat alleen het laatste stukje (20 minuten?) het kijken waard zal zijn.. helaas. Ben een groot Beyoncé fan. Maar kijken zal ik hem zeker!

avatar van aerts007

aerts007

Lijkt me een beetje op Fatal attraction.

avatar van Oosie

Oosie

deze wil ik zkerrr zien , komt op nummer 1 binnen in USA , afgelopen wknd 25/26 april 09 en komt pas in AUG hier in NEDERLAND UIT !!!!! dat is lang lang wachten

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Lijkt me een goede film met een goed verhaal na het zien van de trailer....even afwachten wanneer ik hem kan zien...

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

mm, ben erg benieuwd. Net de trailer gezien en zag er niet slecht uit.

Bella Liviana

Ga hem nu kijken ben erg benieuwt...

maar goed denk zelf dat het een standaard stalker film is

maar goed je weer nooit

Bella Liviana

hmmzz weet niet wat ik er van moet vinden.Duurt wel lang voor er echt wat gebeurt,daarna is ie best spannend.Dat mens spoort echt nie en ze speelt het erg goed..Beyoncé speelt ook erg goed

had ik niet verwacht...pfff wat kan zij vechten zeg hahahaha

voor de Beyoncé fans zeker kijken dus(ik ben geen fan van haar maar ze kan meer dan alleen zingen)

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Goede film.

Wat mij betreft een prima filmpje met een goed opgezet verhaal. Als kijker wordt je meteen meegesleurd met de verleidingen van Larter, de stommiteiten Elba en de ontwetendheid van Knowles. Pas als Larter echt de titel vervuld gaat het tempo omhoog. Lekkere thriller met een fantastisch gevecht tussen Knowles en Larter

3.5

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Was een geweldige film

avatar van timmaah

timmaah

Bella Liviana schreef:

had ik niet verwacht...pfff wat kan zij vechten zeg hahahaha

Aan je stem te zien (5) ben je wel overtuigd?

avatar van aerts007

aerts007

Veel te brave variant op Fatal Atraction,acteerwerk is oke.

3 magere sterren.

avatar van Mood Indigo

Mood Indigo

illogical schreef:

nou volgens mij moet ik nog een klein half uurtje , dus je denkt

dat er nu iets gaat gebeuren?...

maar t boeit me niet meer.

2 puntjes voor de suspends in het begin.

3 minpuntjes voor de mannelijke hoofdrol

avatar van liz89

liz89

ik vond het een leuke film

heb me der zeker mee vermaakt

avatar van Boflow

Boflow

Zo voorspelbaar en zeer slap verhaal.

avatar van Xaio

Xaio

Te slap verhaal, het begin duurt veel te lang en het is eigenlijk te voorspelbaar. Ik vond het acteerwerk zeker niet slecht, maar echt om van de daken te springen was het ook niet,

avatar van scorepio

scorepio

Film begint goed maar naar het einde toe verliest deze zijn spanning geloofwaardigheid.. Anno 2009 had er ook iets meer "ballen" mogen in zitten.

Wel goede rol van Beyoncé.

3 sterren.

timmaah schreef:

Aan je stem te zien (5) ben je wel overtuigd?

ja had verwacht dat beyonce erg slecht zou zijn

maar ze was juist erg goed..vandaar die 5

plus die vechtscène wast erg vermakelijk

geen kleine duwtjes of wegrenen en vallen en niet opstaan

lekker hard terug slaan met vuisten(heeeerlijk)

avatar van latrat

latrat

wat een lage imdb score

avatar van stinissen

We hebben het allemaal al meerdere keren gezien , en deze versie is gewoon een doorsnee productie .

avatar van DragQueen

DragQueen

Een vrij redelijke thriller, die vele intriges bevat. deze zie je helaas wel vanaf een kilometer afstand aankomen. buiten de voorspelbare dingen, is dit verder wel een prima film om te kijken. de film kijkt lekker weg, en bouwt goed naar het einde toe. waar het helaas iets over the top gaat naar mijn mening. de geloofwaardigheid word hier wat minder. maar ja, mevrouw knowles ( die haar rol goed speelt overigens ) heeft tenminste wel haar stoere moment gekregen. idris elba acteerde trouwens houterig, en zonder ballen. 2,5 sterren.

avatar van Atheistus

Atheistus

Een aardige film, meer niet. Er zitten alleen een aantal irritante elementen in.
Vooral aan het einde is het erg. Het alarm vergeten OK, maar dat zij dan toevallig net in gaat breken, is onwaarschijnlijk. Daarnaast zal een normaal mens niet snel kiezen om de zolder op te gaan i.p.v. de politie te waarschuwen via het alarm. Als je de keuze hebt, zal je de veilige weg kiezen. Kortom, een 2 voor het camerawerk.

avatar van amanda22

amanda22

Tja...wat kan ik van deze film zeggen...beetje saai en langdradig maar toch goed genoeg om de hele film toch wel af te kijken....het frustreerde me dat Lisa zoooo geflipt was....maar het duurde allemaal zoo lang, de trailer zag er zo heftig uit....maja.....Beyoncé kan ook wel aardig acteren....

avatar van latrat

latrat

Bella Liviana schreef:

ja had verwacht dat beyonce erg slecht zou zijn

maar ze was juist erg goed..vandaar die 5

plus die vechtscène wast erg vermakelijk

geen kleine duwtjes of wegrenen en vallen en niet opstaan

lekker hard terug slaan met vuisten(heeeerlijk)

en voor vermakelijkheid en acteerwerk dat niet zo slecht is als jeverwacht geef jij het maximum aantal?

avatar van high31

high31

magertjes. Het verhaal zit niet goed genoeg in elkaar. Het is niet realistisch zo gemakkelijk als de situatie escaleert.