Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Steve Shill
Met onder meer: Idris Elba, Beyoncé Knowles en Ali Larter
Plot Obsessed
"Sharon and Derek have all they've ever wanted... but someone else wants it more."
Derek Charles heeft een goede baan, een beeldschone vrouw en een jong zoontje. Maar zijn perfecte leventje wordt bedreigd als Derek een nieuwe assistente krijgt. Wat begint als een simpele flirt op de werkvloer wordt al snel een gevaarlijk spel tussen Lisa, Derek en zijn vrouw Sharon waarbij leugens en verleidingen uiteindelijk eindigen in obsessie.
Derek Charles
Samantha
Hank
Security Man
illogical
Ben benieuwd hoe Beyoncé zich laat zien in een film die niet om muziek draait.
Reservoir Dogs
jeroen65
De trailer: http://www.youtube.com/watch?v=MdXQikBKWnM
Ziet er goed uit!
illogical
Denk dat alleen het laatste stukje (20 minuten?) het kijken waard zal zijn.. helaas. Ben een groot Beyoncé fan. Maar kijken zal ik hem zeker!
aerts007
Lijkt me een beetje op Fatal attraction.
Oosie
deze wil ik zkerrr zien , komt op nummer 1 binnen in USA , afgelopen wknd 25/26 april 09 en komt pas in AUG hier in NEDERLAND UIT !!!!! dat is lang lang wachten
nightfly1982
Lijkt me een goede film met een goed verhaal na het zien van de trailer....even afwachten wanneer ik hem kan zien...
Xx_se7en_xX
mm, ben erg benieuwd. Net de trailer gezien en zag er niet slecht uit.
Bella Liviana
Ga hem nu kijken ben erg benieuwt...
maar goed denk zelf dat het een standaard stalker film is
maar goed je weer nooit
Bella Liviana
hmmzz weet niet wat ik er van moet vinden.Duurt wel lang voor er echt wat gebeurt,daarna is ie best spannend.Dat mens spoort echt nie en ze speelt het erg goed..Beyoncé speelt ook erg goed
had ik niet verwacht...pfff wat kan zij vechten zeg hahahaha
voor de Beyoncé fans zeker kijken dus(ik ben geen fan van haar maar ze kan meer dan alleen zingen)
Angrod_Pallanén
Goede film.
Wat mij betreft een prima filmpje met een goed opgezet verhaal. Als kijker wordt je meteen meegesleurd met de verleidingen van Larter, de stommiteiten Elba en de ontwetendheid van Knowles. Pas als Larter echt de titel vervuld gaat het tempo omhoog. Lekkere thriller met een fantastisch gevecht tussen Knowles en Larter
3.5
timmaah
had ik niet verwacht...pfff wat kan zij vechten zeg hahahaha
Aan je stem te zien (5) ben je wel overtuigd?
aerts007
Veel te brave variant op Fatal Atraction,acteerwerk is oke.
3 magere sterren.
Mood Indigo
nou volgens mij moet ik nog een klein half uurtje , dus je denkt
dat er nu iets gaat gebeuren?...
maar t boeit me niet meer.
2 puntjes voor de suspends in het begin.
3 minpuntjes voor de mannelijke hoofdrol
Xaio
Te slap verhaal, het begin duurt veel te lang en het is eigenlijk te voorspelbaar. Ik vond het acteerwerk zeker niet slecht, maar echt om van de daken te springen was het ook niet,
scorepio
Film begint goed maar naar het einde toe verliest deze zijn spanning geloofwaardigheid.. Anno 2009 had er ook iets meer "ballen" mogen in zitten.
Wel goede rol van Beyoncé.
3 sterren.
Bella Liviana
Aan je stem te zien (5) ben je wel overtuigd?
ja had verwacht dat beyonce erg slecht zou zijn
maar ze was juist erg goed..vandaar die 5
plus die vechtscène wast erg vermakelijk
geen kleine duwtjes of wegrenen en vallen en niet opstaan
lekker hard terug slaan met vuisten(heeeerlijk)
We hebben het allemaal al meerdere keren gezien , en deze versie is gewoon een doorsnee productie .
DragQueen
Een vrij redelijke thriller, die vele intriges bevat. deze zie je helaas wel vanaf een kilometer afstand aankomen. buiten de voorspelbare dingen, is dit verder wel een prima film om te kijken. de film kijkt lekker weg, en bouwt goed naar het einde toe. waar het helaas iets over the top gaat naar mijn mening. de geloofwaardigheid word hier wat minder. maar ja, mevrouw knowles ( die haar rol goed speelt overigens ) heeft tenminste wel haar stoere moment gekregen. idris elba acteerde trouwens houterig, en zonder ballen. 2,5 sterren.
Atheistus
Een aardige film, meer niet. Er zitten alleen een aantal irritante elementen in.
Vooral aan het einde is het erg. Het alarm vergeten OK, maar dat zij dan toevallig net in gaat breken, is onwaarschijnlijk. Daarnaast zal een normaal mens niet snel kiezen om de zolder op te gaan i.p.v. de politie te waarschuwen via het alarm. Als je de keuze hebt, zal je de veilige weg kiezen. Kortom, een 2 voor het camerawerk.
amanda22
Tja...wat kan ik van deze film zeggen...beetje saai en langdradig maar toch goed genoeg om de hele film toch wel af te kijken....het frustreerde me dat Lisa zoooo geflipt was....maar het duurde allemaal zoo lang, de trailer zag er zo heftig uit....maja.....Beyoncé kan ook wel aardig acteren....
latrat
ja had verwacht dat beyonce erg slecht zou zijn
maar ze was juist erg goed..vandaar die 5
plus die vechtscène wast erg vermakelijk
geen kleine duwtjes of wegrenen en vallen en niet opstaan
lekker hard terug slaan met vuisten(heeeerlijk)
en voor vermakelijkheid en acteerwerk dat niet zo slecht is als jeverwacht geef jij het maximum aantal?
high31
magertjes. Het verhaal zit niet goed genoeg in elkaar. Het is niet realistisch zo gemakkelijk als de situatie escaleert.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

Cadillac Records